deep ocean
New member
חבל על הזמן ממזמן !!!!!
הייתי היום במפגש פורום אחר. סבבה.
היו שם מלא אנשים והייתי בשוק מהתגובות שקיבלתי. אנשים ניגשו אלי ואמרו לי כמה אני מדהימה, כמה כוח יש לי בהודעות. אחרים ניגשו אלי לצד ואמרו לי שההודעות שלי נותנות להם אנרגיות וכוח. חלק אמרו לי שהם ממש מעריצים אותי (או מילים דומות). אמרו לי שאני כזאת אנרגטית ושמחה חלק אמרו לי שהם קוראים את ההודעות שלי בשקיקה ושהם מוקסמים ממני, ושאני מין אידיאל כזה לגביהם. נתנו לי להרגיש שאני איזה SUPER WOMAN, על אנושית, עם כוח מדהים. האמת? . . . . . . . . . נכון! יאללה אני אלך עד הסוף לאט לאט אני מתחילה להכיר בעוצמה שלי בכוח שלי באנרגיות שלי לאט לאט אני מקבלת את זה שאני מיוחדת!!! לקח לי המון זמן לקבל את כל המחמאות שנותנים לי בחיים (הכל נבע בגלל הביקורתיות יתר שלי) אני זוכרת שפיני אמר לי בפורום "את יודעת שאת עוצמתית, נכון?" ואני לא הבנתי מה הוא מקשקש בכלל כשקראתי את מה שהוא אמר אמרתי וואלה זה מפנטז זה מה יש לו?! אני????? עדיין הופתעתי היום מהתגובות שקיבלתי, אבל פחות. זאת אומרת אני לאט לאט מקבלת את עצמי ואת הכוח שיש בי. זה בטח נשמע להם סופר שחצני....אז שישמע. אני כותבת את מה שאני מרגישה. אני באמת לאט לאט מקבלת את מה שאני. נכון עדיין מפתיע אותי כמה אנשים מוקסמים ממני ורואים את הכוח שלי אבל לאט לאט אני יותר מקבלת את זה. אז זהו היה לי ממש מדהים היום ושיהיה לכם הכי כיף שבעולם!!! ואני חושבת שיש לי חיים מדהימים ביותר ושאני עוצמתית!!!!!!!!!!!!!!! אחחחחחחחחחח, הטורף ממש קורע אותי כאשר כתבתי "ושאני עוצמתית" הוא אומר לי יאללה תפסיקי לזיין את השכל מה את כותבת שאת עוצמתית, את סתם מגזימה! אז אני אומרת לטורף נאאאאאאאאאאאאאאאאא כן אני עוצמתית לך תחפש אספקת מזון ממישהו אחר לא ממני! אוהבת מיכל. אהההההההה עוד דבר אני חושבת שאני נראית פשוט מדהים!!!!!!!!! הממממממממממממממממ, כן!!!
הייתי היום במפגש פורום אחר. סבבה.