חבל על הזמן ממזמן !!!!!

deep ocean

New member
חבל על הזמן ממזמן !!!!!

הייתי היום במפגש פורום אחר. סבבה.
היו שם מלא אנשים והייתי בשוק מהתגובות שקיבלתי. אנשים ניגשו אלי ואמרו לי כמה אני מדהימה, כמה כוח יש לי בהודעות. אחרים ניגשו אלי לצד ואמרו לי שההודעות שלי נותנות להם אנרגיות וכוח. חלק אמרו לי שהם ממש מעריצים אותי (או מילים דומות). אמרו לי שאני כזאת אנרגטית ושמחה חלק אמרו לי שהם קוראים את ההודעות שלי בשקיקה ושהם מוקסמים ממני, ושאני מין אידיאל כזה לגביהם. נתנו לי להרגיש שאני איזה SUPER WOMAN, על אנושית, עם כוח מדהים. האמת? . . . . . . . . . נכון! יאללה אני אלך עד הסוף לאט לאט אני מתחילה להכיר בעוצמה שלי בכוח שלי באנרגיות שלי לאט לאט אני מקבלת את זה שאני מיוחדת!!! לקח לי המון זמן לקבל את כל המחמאות שנותנים לי בחיים (הכל נבע בגלל הביקורתיות יתר שלי) אני זוכרת שפיני אמר לי בפורום "את יודעת שאת עוצמתית, נכון?" ואני לא הבנתי מה הוא מקשקש בכלל כשקראתי את מה שהוא אמר אמרתי וואלה זה מפנטז זה מה יש לו?! אני????? עדיין הופתעתי היום מהתגובות שקיבלתי, אבל פחות. זאת אומרת אני לאט לאט מקבלת את עצמי ואת הכוח שיש בי. זה בטח נשמע להם סופר שחצני....אז שישמע. אני כותבת את מה שאני מרגישה. אני באמת לאט לאט מקבלת את מה שאני. נכון עדיין מפתיע אותי כמה אנשים מוקסמים ממני ורואים את הכוח שלי אבל לאט לאט אני יותר מקבלת את זה. אז זהו היה לי ממש מדהים היום ושיהיה לכם הכי כיף שבעולם!!! ואני חושבת שיש לי חיים מדהימים ביותר ושאני עוצמתית!!!!!!!!!!!!!!! אחחחחחחחחחח, הטורף ממש קורע אותי כאשר כתבתי "ושאני עוצמתית" הוא אומר לי יאללה תפסיקי לזיין את השכל מה את כותבת שאת עוצמתית, את סתם מגזימה! אז אני אומרת לטורף נאאאאאאאאאאאאאאאאא כן אני עוצמתית לך תחפש אספקת מזון ממישהו אחר לא ממני! אוהבת מיכל. אהההההההה עוד דבר אני חושבת שאני נראית פשוט מדהים!!!!!!!!! הממממממממממממממממ, כן!!!

rubber duck

New member
איזה כיף ../images/Emo98.gif

את מקרינה כוח מדהים אתמול הרגשתי אותו וזה חזק
ממש כיף לקרוא שאת משיכה להנות
תמשיכ כך שרון

deep ocean

New member
אולי כדאי שאני אצא מעצמי

בזמן שאני עם אנשים ואני אתבונן בעצמי כי למרות שאני מקבלת את מה שכולם אומרים אין לי מושג מה אני עושה שהם רואים את זה הכוונה אני יודעת שאני עוצמתית אבל אני לא מבינה מה אני עושה שאנשים מרגישים שאני מדהימה ושאנרגיות שלי עושות להם טוב! שמחה שעשיתי לך טוב
איזה כיף!!!!!!!

rubber duck

New member
תסתכלי בתמונות ../images/Emo13.gif

זה פשוט שם את קורנת מין אושר פשוט כזה בלי חוכמות בלי תרגילים בלי הצגות פשוטה ואמיתית
והאמת היא אחד הדברים הכי טובים שיש היא עושה טוב לכולנו
שרון

WhiteBear

New member
המדיום הוא המסר...

להגיד מה שאת אומרת פה, ובחיים, זה דבר שונה. המסר משתנה. את נידרשת להיות אדם שונה כשאת בוחרת להשתמש במדיום הזה (פורום) כדי להעביר את מי שאת. ועושה רושם שאת מעבירה חלק שבך שהוא מאד חזק. אישית, אני מסכים, וחושב שזה בגלל שאת לא מפחדת בפורום הזה מכלום. בעולם האמיתי עם אנשים יש לך אג´נדס (סדר יום)/דברים שמפחידים ומטרידים אותך. בתוך הפורום, אין לך אלוהים. ובתור אדם בלי אלוהים, את ממש מלאך
. שלך, הדוב הלבן.

deep ocean

New member
מרשל מקלוהן-"המדיום הוא המסר"

גם אני למדתי תקשורת....
ואתה בטח קראת את הספר שלו ללא קשר ללימודים, כמו שאני מכירה אותך! מקלוהן צדק המדיום הוא המסר! באינטרנט זאת אני נטו בחיים מתערבים עוד גורמים, וזאת לא רק אני מול המחשב. בכל אופן, הנקודה אצלי לא קשורה רק לאינטרנט ההבעה שלי בכתב עולה על ההבעה שלי בעל פה- בכתב אני מדברת בשפה גבוהה יותר (שזאת השפה שלי באמת) וכן אני כותבת באופן שוטף ובהיר יותר. העבודות שלי זוכות לתשבוחות אני כותבת באופן מבריק! לעומת זאת בדיבור אני מורידה את השפה שלי. בדיוק עלינו על הנקודה הזאת אני וההילר שלי לפני יומיים. הוא אמר שאני אדבר כמו כמו שאני כותבת תוך כמה זמן. ובקשר למאלך וואלה תודה!

למעלה