חבל על ביבי

Charlie

New member
חבל על ביבי

לדעתי הוא יכול היה לקדם את הכלכלה הישראלית והמדינה בעתיד, וחבל שבחר להתמודד דווקא עכשיו ו"להישרף". שוטה מי שחושב שביבי יוכל להתמודד ולנצח שוב לאחר פרישת שרון בעוד 4 שנים. מופז (שר בטחון ב-5 השנים הללו ובן טיפוחיו של שרון בממשלה הבאה שתהיה לדעתי ממשלת אחדות) ואולמרט יתמודדו לדעתי על הירושה כשייתכן ששטרית יצטרף אליהם. בקיצור, הערב יסתיים עידן נתניהו בליכוד. הרי מעולם לא הודח ראש ממשלה מכהן בישראל. גם כשהיה ברור שכל אחד חוץ משמיר ינצח ב-92´ לא הודח שמיר. גם כשהסקרים הראו שביבי לא יכול לנצח את שמעון, ביבי לא הוחלף ב-96´, גם כשהיה ברור שביבי יובס והליכוד יתרסק ב-99´ ביבי זכה לאמון המפלגה. כנ"ל ברק ב-2001. אז מישהו חושב להדיח ראש ממשלה מכהן כלכך פופולארי ששיקם את הליכוד ומוביל אותו (שוב) לגדולים שבנצחונותיו? קצת יומרני, אפילו עבור "הקוסם" נתניהו....

koby83

New member
חבל?

אני עדיין זוכר איך ביבי ברח ושרון נשאר. אם הוא קם ובורח כשלא נוח לו אז שלא ירוץ. לא תמיד נוח.

להלן הודעות שלכם שנמחקו

בשל התחזותו של איזשהו כותב אלי. הנה ההודעות: של צ´רלי- אני החלטתי כבר לא להצביע לליכוד. מהמפלגה פרשתי רשמית ערב בחירות 99´ אבל המשכתי להצביע "מחל". הפעם לא אצביע עבור רשימת הליצנים שמתגבשת במצודה. כל אחד רוצה פתאום להיות ח"כ בליכוד. כל צעיר שבקושי גמר B.A רץ לכנסת. רוזנבלום? חסרות עוד בדיחות? הרמה לא רלוונטית כרגע, אבל יש"ע וי-ם כן. עם זאת, בשונה מבגיניסט, אני דווקא שייך למחצית השניה של הליכוד, אלה שמשלימים עם הקמה אפשרית של יישות פלסטינית מפורזת ביש"ע. עמדת שרון. לפיכך, אילו הייתי עדיין חבר רשום - הייתי מצביע לאריק. לכנסת, אם זה מעניין מישהו, הפעם אצביע "יש" - לשינוי, ללפיד ופורז. של קובי- שינוי הם באמת רק אוסף של טרמפיסטים. בלון נפוח כזה עוד לא ראיתי, והעובדה שהוא גדל לכאלו פרופורציות רק מעידה על יאוש מהמפלגות המסורתיות.

רגע, צ´רלי- אם אני מתמודד

אתה לא תומך בי? גם אני בקושי גמרתי BA

Charlie

New member
בגיניסט

1. אתה יודע היטב למי התכוונתי. 2. לא ידוע לי שאתה מתמודד בפריימריס לרשימה לכנסת הפעם...ממה שאני זוכר תמיד דיברת על מצוינות והצלחה קודם כניסה לבית המחוקקים. 3. מי שראה את הכתבות האחרונות בטלביזיה של הימים האחרונים על מאות האנשים שרוצים ג´וב בכנסת מטעם הליכוד - זה מזכיר את הבהלה לזהב במערב ארה"ב לפני מס´ מאות...כולם רצו להתעשר ומהר. שמע, או שזהו מפלגה אידיאולוגית, בעלת עמוד שדרה, דרך ומצע - סביבם מתאחדים אנשים. או שמדובר בג´ונגל פוליטי , ללא כיוון ורעיון, שכל דאלים גבר, שכל כסיל או ליצן יכול להתמודד ואף בדיל זה או אחר להיכנס לרשימה למקום ריאלי ולייצג "נאמנה" את בוחרי הליכוד ועם ישראל בפרלמנט. שמע, אם זו לא היתה מדינת ישראל, ואם לא היה מדובר בביתי הפוליטי, הליכוד, הייתי יושב בבית ומתפוצץ מצחוק...

הפעם לא, אולי בפעם הבאה כן

לגבי המצוינות וההצלחה- אני עומד מאחורי כל מילה. השאלה איך בדיוק בוחנים את זה: אבסולוטית או יחסית. בישיבה של כמות לא מבוטלת של צעירים שהייתי נוכח בה, הצעתי לבטל את השריון שיש לצעירים לחלוטין, כדי שזה יהיה אבסולוטי. כמעט סקלו אותי. מכיוון שכך, ואחרי שראיתי את המועמדים הצעירים, התחלתי לחשוב שיכול להיות שאני צריך לבחון את זה באופן יחסי, כלומר: לבדוק את עצמי ביחס אליהם וככה להחליט אם ללכת או לא.

סליחה???

את ההודעה אני כתבתי ולא התחזתי לאף אחד לא שמתי לב שמנהל הפורום שמו דומה לשלי חבל שמחקת כתבתי דברים אמיתיים ובכלל ניתן להבדיל בין השמות כי שלך בצבע כחול כעת שיניתי את שמי אני מקווה שהיא לא נמחקה בגלל הביקורת שהעברתי על מספר אנשים בליכוד שלפי דעתי הם פשוט לא אנשי ליכוד אמיתיים

חס וחלילה

אני לא מוחק שום הודעות ביקורת, ואני מבקר בעצמי, והרבה. אבל תעשה לעצמך טובה. "לא שמת לב"? קראת לעצמך בגינייסט עם שני יודים. ממש "מקרה". אשמח מאוד אם תכתוב בשימך החדש.

koby83

New member
לא הבנתי

למה נמחקו ההודעות שלי? לא היתחזתי לאיש.

אי אפשר למחוק הודעה בלי למחוק

את התגובה. הודעתך היתה תגובה להודעה שנמחקה ולכן נמחקה בחוסר בריה אף היא. ההודעה שלך שוחזרה- תמצא אותה בראשית השרשור הזה.

והנה שחזור ההודעה של "בגין מורנו":

"בפעם הראשונה אני כבר לא יודע אם אצביע לליכוד כי אין לי מושג מה זה הליכוד האם כשאבחר ליכוד אכניס את פנינה רוזנבלום לכנסת או את משה פייגלין? או אולי ואת עומרי שרון? לצערי הליכוד נראה היום כמו אוסף של מחפשי גובים אז נכון שיש הרבה אנשים טובים אבל יש יותר מדי טרמפיסטים אני פוחד שיהיה יום וחלק מאנשי הליכוד עלולים להרים ידם תמורת ויתורים בגולן(מה דעתה של פנינה רוזנבלום בנושא?) או תמורת ויתורים מפליגים בישע למזלה של הליכוד המצפון שלי יכריח אותי לשים מחל".

longshut1

New member
איי,הקוסם,רק חבל שבמפלגה לא מער

מעריכים אותו כראוי. הבן אדם הזה פשוט גאון,ועוצמתי מאין כמוהו.אבל מה לעשות,העם שלנו אוהב לסבול,משום מה..

למעלה