חבל. מאוד.

just a guy2

New member
חבל. מאוד.../images/Emo18.gif

פעם שניה שאני כותב את ההודעה הבאה. משום מה המנהל החביב שלכם לא רוצה שתדעו איך הוא מתנהג: חבל שיש פה אנשים שבגלל 'חוקים' של פורום מפגרים מונעים מאנשים אחרים (שלא ידעו אגב על החוקים האלה) לצנוח במציאות. חבל שיש פה אנשים אטומים שלא מבררים עם ה'נאשם' שהוא יודע שהוא עבר על 'עבירה'. חבל שיש פה אנשים שמנצלים את מעמדם הטכני ועושים סדר בפורום בצורה לא שווה בין המשתמשים. נחמד לדעת שכשבנאדם מסויים מבקש טרמפ ההודעה שלו נמחקת כי היא 'לא שורשרה', למרות ש: א. לא היה לאן לשרשר אותה כי היא הייתה הראשונה השבוע. ב. המשתמש לא יידע שצריך לשרשר. ולמה אני אומר שהסדר נעשה בצורה לא שווה? קחו לדוגמא את הטרמפ שביקשה ענבר- הוא שורשר למקום כלשהו? לא. אבל כמובן, למה שהוא יימחק? הרי זו ענבר, ולא משתמש מסויים אחר שבמקרה כולם שונאים אותו פה. מעניין איך אפשר 'להעניש' (חסימה בפורום וחסימה מתפוז בכלל (מעניין איך זה הגיע לשם בכלל, אבל נעזוב את זה בצד)) אדם על כך שלא נהג לפי ה'חוק' אפילו שלא יכל ולא ידע. מעניין למה אדם אחר שנוהג באותה צורה, עבר זאת בשלום. מעניין למה דווקא אני. אבל ברורררר שאחרי כל זה, בטח שאפשר להגיד שזה לא אישי אלא רק על מנת לשמור על סדר הפורום. אין על זה וויכוח אפילו, נכון? אז אוקיי, אולי ה'נאשם' עבר על 'עבירה' בפורום באינטרנט, אבל עכשיו הוא גם לא צונח, בגלל שלא יכל ליישם חוק שהוא לא ידע עליו ושגם ככה לא יכל היה ליישמו. תודה לך אורי.

FlyingMoo

New member
נשמע מתסכל...

א. זה באמת באמת נשמע מתסכל שהודעה שלך הורדה, ולא הועברה אם כבר לשרשור קיים. ב. אני מאוד מעריך את אורי טלאור, לא נשמע לי כמו אדם ש"שמחפש" להתנכל למישהו. ג. "שונא" זו מילה מאוד קיצונית, מקווה שזאת רק צורת ביטוי והיא לא משקפת את המציאות. ד. ענבר זה שם יפה! בטוחני שאם תדבר ישירות עם אורי הדברים יוכלו להתבהר. מנסיון ביקשתי מאורי פעם להוריד הודעה, וככלות ידיעתי הוא לא קל דעת בהסרת הודעות כלל וכלל. MOO

sigalby

New member
בני אנוש

חבל לי לקרוא דברים קשים אלו ורק משום שהכרותי עם אורי הוכיחה לאורך זמן שהוא אדם אחר וממש לא כפי שנכתב. לצערי אחד הדברים הקשים שיצרה התפתחות הטכנולוגיה היא דו שיח בין אדם למחשב מה שפעם היה בין אדם לאדם. לדעתי כשאדם ואדם מדברים באופן בלתי אמצעי דברים נראים אחרת (למרות שזה קשה יותר מלכתוב במחשב). הצעתי החברית היא שתדבר עם אורי , בטח ובטח עם המצב גרם לך גם להפסיק להנות ולצנוח. בידידות דורון ב-י.

אתה ממש מוזמן לא לחזור לכאן

דרך השיחה שלך מגעילה, אופן ההתבטאות שלך מתחת לכל ביקורת. הודעתי בפורום בעבר כי הודעות טרמפים יבואו עם סימן
וישורשרו, זאת מתוך הבנה עם חברי הפורום שהודעות טרמפים מציפות את הפורום מאיחד ומאידך השירשור יכול להיות דרך מרוכזת לעזרה לצנחנים. אתה בהודעתך לא עשית אף אחד מאלה ובחרת להתעלם. הודעתי לך במסר אישי כי מחקתי את ההודעה שלך ובאותה נשימה נתתי לך את האפשרות להוסיף דרישה לטרמפ בהודעה משורשרת. תגובותיך היו מתנשאות ובמקום להגיד הבנתי, ולהוסיף הודעה. בחרת להשתולל ולהגיב בגסות הרוח המוכרת שלך מציטוט "סאמק תן לי כבר לבקש טרמפ מה הקטע שלך אתה בכוונה רוצה למנוע ממני לצנוח!?@#?!?!1" מר גיא, לך מפה ואל תחזור או שנה דרכיך אם תמשיך בגישה כ"כ יהירה אני מבטיח לך להמשיך למחוק הודעות שלך אורי

just a guy2

New member
אתה ממשיך להתעלם

מהעובדה שאני הראשון שביקשתי טרמפ השבוע, ולא היה לי לאן לשרשר אותו. ואתה ממשיך להתעלם מהעובדה שלא ידעתי על זה בכלל ואתה אומר ש'בחרתי להתעלם' מזה ואתה ממשיך לא להגיב על למה השרשור של ענבר לא נמחק. מעניין למה אין לך תשובות לכל זה.

just a guy2

New member
זה פשוט מרתיח אותי!

למה לעזאזל מחקת את ההודעה הראשונה שלי וטענת שהייתי צריך לשרשר אותה כשלא היה לאן לשרשר אותה?! למה לעזאזל ההודעה של ענבר לא נמחקה?! למה?!? למה רק שלי נמחקה?! עוד לפני שדיברתי איתך ולפני שהתעצבנתי ולפני שקיללתי ואחרי חודשים ארוכים שאני לא כותב פה, למה דווקא שלי נמחקה?! לא בגלל סיבות אישיות?!

לי יש תשובה...

כי אתה הבנאדם הכי מעצבן בפורום הזה, סליחה אתה הבנאדם הכי מעצבן בעולם! אתה הקרציה שנדבק לקרציות. אתה ילד מגודל ולא מחונך ובטח הכי שנוא בבית הספר. אז תפסיק להתעצבן מכל שטות ובפעם הבאה שאתה מרגיש שדפקו אותך קח נשימה עמוקה ותספור עד עשר תכין פופקורן במיקרו (בלי מלח זה לא טוב לחצ'קונים) נפח את החברה הכי טובה שלך ותחשוף בפניה את הבולבול הקטן שלך. נ"ב: אתה נורא נורא מכוער.

Icarus Canopies

New member
אורי טלאור ידידי...

אני מתחנן אליך להעיף מכאן את השירשור המכוער הזה. כמו כן, קח בחשבון שיש כל הזמן צנחנים חדשים המצטרפים לפורום, והם לא מכירים את ההוראה לשרשר טרמפים. חוץ מזה, בעיני זה רעיון טוב מאוד לשרשר את הטרמפים. יאללה ביי. UV

elraviv

New member
הנה כמה תשובות - פרנואיד.

במקום להתרתח סתם, ולקלקל לעצמך את היחסים עם אנשים - שבסופו של דבר תצטרך. ולא עשו שום דבר נגדך בכוונה. כל מה שהיית צריך לעשות זה: לשרשר את ההודעה שלך להודעה של ענבר - (כן לכתוב מחדש, אני מאמין שזה היה הרבה יותר קל מאשר לעצבן סתם אנשים). אתה בטוח שרק את ההודעה שלך מחקו ושל ענבר קידמו? לא חשבת שהיא פשוט כתבה מחדש והוסיפה את האיקון
לכותרת. כן, הפתרון הפשוט שהיית יכול לעשות מהתחלה במקום לטפח את תחושת הנרדפות והקיפוח המזוייפות שלך. תעצור רגע עם עצמך ותחשוב האם התגובה המוגזמת שלך הועילה לך במשהו, אולי היא רק הרסה לך, תחשוב למה בעצם הגבת ככה - כי אפילו אם קיפחו אותך זאת לא הדרך.

just a guy2

New member
אמרתי אלף פעם

שלא היה לי לאן לשרשר את זה! אני הייתי הראשון שביקש! אז לא ידעתי שצריך לשים
! אז מה?! זאת סיבה למנוע ממני לצנוח?! כי לא שמתי אייקון קטן ומטומטם?!

nudnikim

New member
גיא

מי שיקח אותך טרמפ, יצטרך לשמוע כל הדרך כמה שונאים אותך ולמה מתעללים בך? או שתחסוך לו את זה? ואגב, הסרת הודעה מהפורום לא מונעת ממך לצנוח. אפשר להגיע למועדון גם באוטובוס אם רוצים נורא. דווקא ההודעות שלך ימנעו ממך לצנוח עם אנשים אחרים, כי כמות האנשים שמוכנה להקשיב לטענות שלך הולכת ופוחתת.. שמיים כחולים

OhadNir

New member
בהתחלה לא ידעתי

אם גיא2 וגיא11 זה אותו גיא... עכשיו אני בטוח... גיא היקר, למרות שאתה ממש בטוח בזה, לא כל העולם רוצה ברעתך. כן ידעת, לא ידעת- ההודעה נמחקה לפי הכללים שהדיקטטור הרודן צ'ה גאבארה החליט עליהם. תחי המהפכה. אם לא מתאים לך תאלץ למצוא דרך אחרת או מקום אחר להתבטא. בינתיים אני ממליץ שאת הכסף לצניחות תשקיע בעזרה מקצועית. תגיד לו ששלחו אותך מהאינטרנט עם החוקים האידיוטים. בהצלחה, ילד.

זיידוש

New member
לא יכול להתאפק!!

כנראה שייצר האכלת הטרולים שבי גבר על השכל הישר (וזו לא חוכמה, כי אין הרבה שכל ישר) אז: אוהד יא חתיכת מטומתם! עני ממש לא מבין מה אתה לא מבין אחרי שאמרתי טריליון (1,000,000,000,0) פעמים! גאווראה כותבים עם וו לא עם ב! טיפש! viva cuba libre!!!

shivekroi

New member
התגעגעתי, אז באתי...

גיא! מה המצב??? שנים שלא התראינו... אפתח בהתנצלות מראש על כל מה שאכתוב. תראה, עם יד על הלב, אני אישית הייתי מעדיף שתחסוך את כספך לצניחות ולא לטיפולים פסיכולוגיים. אני חושב שצניחה זה תחום מדהים, וחבל שתפספס אותו רק בגלל מספר סימפטומים מזעריים שאתה מציג פה בפורום. תגיד, על סכיזופרניה שמעת? זו מחלה די שכיחה בקרב הציבור הרחב... יש ספר מגניב כזה שקוראים לו DSM, אם יצא לך, קנה אותו ורפרף בו קלות בסקציה של סכיזופרניה. כמה מילים על הסימפטומים: מרירות - אני לא חושב שיש כאן ויכוח... רוב ההודעות שלך זועקות ממרירות קשה שנובאת מהתנכלות חברי הפורום - ואף המנהל! הזיות - אני לא טוען שאתה הוזה דברים שלא היו ולא נבראו, אבל ללא ספק אתה חושב שכולם מתנכלים לך, שונאים אותך, חושבים עליך ועושים לך דווקא, אפילו כשאין בזה שמץ של אמת... פגיעה בתקשורת ושפה וחשיבה לא מאורגנת- ללא צל של ספק, כשאתה ב"בתקף" ההודעות שלך הרבה פחות מסוגננות ורהוטות מאשר בימים תקינים. השפה מדרדרת, וקשה להבין למה מתכוון המשורר... תפיסה - התפיסה שלך מעוותת... קטטוניות - לא קטנוניות, אלא קטטוניות - אחי, יש לך קיבעון קשה, אתה לא מוכן להקשיב לדבריהם של אף אחד מחברי הפורום... אפילו אמא שלי תמיד אמרה "כששניים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון". ישנם סימפטומים רבים אחרים שאין לי סבלנות לפרט... בקיצור ילד, עכשיו כשאנחנו יודעים מה הבעיה שלך, לך לפגישת יעוץ אחת, כך כדור או שניים, ותחזור לצנוח... מקווה שתרגע, נתראה באוויר, רועי

CUT II CUT

New member
בנוסף מחשבות שווא של יחס ורדיפה. :)

Paranoid Type Schizophrenia DSM-IV TR 295.30

למעלה