חבל לי על אנה

kamila19

New member
חבל לי על אנה

היא כזאת חמודה וסת' לא רוצה אותה...ממש עצוב..

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

נו, יהודי. מה הוא מבין? תמיד הולכים על הקשות.

LeAnnDylan

Well-known member
אני תומכת בסת'! אנה פויה!!

אני לא אוהבת אותה, לא יודעת למה, היא מעצבנת כזאת, אני חולה על סאמר, אני רוצה שסת' וסאמר יהיו ביחד... ואולי אי שם בעונה השלישית הם יהיו....

T a l14

New member
../images/Emo58.gifמעלי ובהודעה שלי

ההודעה שלך היא ספויילר...כי את רומזת שהם לא יהיו ביחד בעונה השניה... ואני לגמרי מסכימה איתך!!!סת' וסאמר הם הזוג האהוב עלי.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא היה ספוילר

אני לא יודעת מה יקרה, ולכן אני יכולה לכתוב בחופשיות מה שנראה לי שיהיה, אם במקרה ויצא שמה שכתבתי נכון, זה במקריות, כי אין לי מושג מה יקרה בפרק הבא אפילו...

IDOffryn

New member
זהו איזה עונה 3?

מי בכלל אומר שתהיה עונה 3? ובטח אף אחד עדין לא ממש חשב מה יהיה בעונה 3 אז תרגעו לא נהרס לכם שום דבר

IDOffryn

New member
זהו איזה עונה 3?

מי בכלל אומר שתהיה עונה 3? ובטח אף אחד עדין לא ממש חשב מה יהיה בעונה 3 אז תרגעו לא נהרס לכם שום דבר

Angelus

New member
עזוב אולי הם טועים..

מה אני אגיד לך.. זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל פה בספוילרים לא מסומנים..

noy13pour

New member
נכון וגם..

העונה השנייה לא גמרה לשדר בארהב אז מאיפה הם יודעים שזה אמת.. מי יודע מה יהיה...

JoHnYmYsTeR

New member
לא נורא אבי יעבור..

אתה יודע כמה עונות של הישרדות נהרסו לי בגלל מטומטמים שלא שמים ספוילר?

yoss67

New member
ל-השורד שבאמת מגיע לו..

אם היה ארגון של תת-פורום שרק משוחחים על פרקים מתקדמים אז אפשר לדבר.. במצב הזה אי אפשר לנשום.. אנשים פותחים הודעה ומתעבים תבנאדם שרשם את מה שרשם.

Aviad1987

New member
זאת כבר פעם שנייה

שאת מספיילרת בלי לשים אזהרה. ואני מזכיר - אם את כותבת משהו בתוכן ההודעה שמרמז אפילו על משהו שעוד לא קרה בארץ יש לסמן בכותרת על ידי האייקון -

אני ממש מתה על סאמר

אבל גם אנה חמודה וכל הירידות שלה על סאמר משעשעות.... היא שנונה כזאת. אבל all in all, אני מרוצה מאיך שהסיפור נגמר (אם אני לא אומרת איך זה לא ספוילר, נכון?)

למעלה