חבל ימי

tuviar

New member
חבל ימי

מי יודע למה שימשו בולי חבל ימי [יש שם רכבות] ואים זה פרטי או חצי רשמי

nissim60

New member
עד כמה שידוע לי ...

בולי החבל הימי שימשו בעיקר לגיוס כספים לאירגון. הם אינם בולי דואר, משהו כמו בולי קק"ל. האם יש לך בולים של החבל הימי שנושאים עליהם מוטיבים ימיים. אם תרצה יש לי חומר רקע על החי"ל.

avitalit

New member
ניצלו"ש לענייני בולים .

אתמול ביקרתי לראשונה בחנות של גלעדי באלנבי 76 בתל אביב . קיבלתי יחס מאוד חם וחביב וכמובן הרבה סבלנות ל"נודניק" שכמוני . החנות מלאה בכל מה שאספן בולים יכול לחלום עליו . בקיצור חוויה נעימה , אם לא היה השעון מתקתק על 8:00 בערב אז לבטח הייתי יכול להשאר שם עוד שעות רבות . רכשתי כמה מעטפות מועדים שהיו חסרות לי וגם קצת ציוד נלווה . סיפרתי לאדון על הפורום שלנו . הוא נתן לי הבטחה שהוא יעשה הנחות על ציוד נלווה ( אלבומים / הבידים/ וכדומה) למי שיבוא ויזדהה כחבר בפורום . בקיצור - ממליץ בחום . (מבלי להפחית במאומה מהמלצתי הקודמת על מרכז הבולים - כמובן - שגם שם אני נהנה להכנס בכל פעם מחדש ! ) יום נעים איציק

גם מר גלעדי האב, וגם הבן, שניהם

באמת מאוד נחמדים ומאוד מקצועיים. אני שמח שיצא לך להכיר אותם, ושמח עוד יותר לקרוא שהם יתנו הנחות לחברי הפורום. אגב - ורד, אשתו של הבן, מדריכה בחוגי בולאות לילדים ולנוער. יופי, אז גייסנו עוד מקור לבולאים שבינינו.

JAMES DEAN

New member
אם אתם הולכים למקומות כאלו אז...

תאספו לי משם כרטיסי ביקור

../images/Emo51.gif לך ג'ימס דין../images/Emo140.gif

קיבלתי היום את מכתבך ובקרוב מאוד יצא אחד גם בדרך אליך. המחזיק מהמם וגם כרטיסי הביקור, תודה.

arye9

New member
חבל ימי וימאות בכלל

שלום בניתי אתר בנושא ימאות ובו פרק "נוסטלגיה". אם תוכל לשלוח לי תצלום של הבולים על מנת לפרסמו אודה לך מאד. ובקשה מכל החברים, אם תואילו לשלוח לי תמונות ענתיקות בנושא ימאות. קטעים יפים באתר הם גלויות משמר וספורט (החלק הרלוונטי) מזכרות (חלק מאוספו של גיל, חבר בפורום) תודה אריה

*g99

New member
אתר יפה ../images/Emo39.gif

יש לי גלויה/מעטפה עם חותמת הקשורה לנמל.. אני אסרוק אותה עבורך.

arye9

New member
תודה על הביקור באתר

ותודה על הסריקה אריה

למעלה