חבל חבל...

מקושרת

New member
חבל חבל...

איני נוהגת להשתתף בפורומים ורק קוראת בם, אבל חייבת להודות שאני תוהה ושואלת את עצמי לא פעם מקריאת הדברים הנכתבים, האם אלו אותם האנשים הטוענים להיותם מטפלים? מחנכים? עוזרים?, נותנים? מהצצה שעשיתי במספר כרטיסים שלכם אני מבינה שחלקכם עוסקים בזאת בפועל .בגילי המופלג יכולה לומר לכם שהדברים מהצד בו אני נמצאת אינם נראים כך. אתם "נאבקים" על הזכות לעשות זאת בדרך שאינה מכבדת אתכם...וחבל. ואיזו זכות יש לי לומר את הדברים אם איני משתתפת קבועה?? או מי אני בכלל??? חסכתי לכם את השאלה שודאי עולה אצלכם או אצל חלקכם עכשיו..מאחר והפורום פתוח לכל, רואה עצמי כיכולה להציץ, הנני סתם עוברת אורח שהציצה ונפגעה, וחשבתי שהפעם אולי אשנה ממנהגי ואגיב. כפי שאמרתי מהצד הזה נראה שיש לכם מחשבה להשקיע בדברים כמו לכולנו ודאיוגם לי ללא ספק. ורק רוצה להאיר את עיניכם שכולנו נמצאים כאן עלי אדמות כדי ללמוד וללמד. חישבו על כך.ושיאיר יומכם.

היי מקושרת../images/Emo140.gif

חשבתי לא להגיב בתחילה, א-ב-ל.. הנה אני מגיבה
כתבת בשורה האחרונה של דברייך: ורק רוצה להאיר את עיניכם שכולנו נמצאים כאן עלי אדמות כדי ללמוד וללמד. חישבו על כך נשמח ללמוד ממך דבר או שניים באם תיאותי לשתף, וגם... ממה בדיוק נפגעת כשהצצת לתוך ה
הנפלא הזה
ברוכה הבאה בצל קורתנו
ושיאיר יומך כיומנו

מקושרת

New member
שלום לך...

איני מתיימרת ללמד, אך ממבט אל תוך ה
הזה נעצבתי. שנים רבות נמצאת בתחום. לומדת, מלמדת, ונהנית וחבל לי לראות איך הדברים שאני מאמינה וחיה לפיהם, הופכים למשהו כה "מסחרי" ותחרותי. לאהוב זו אומנות שלא כל אחד מצליח להגיע אליה. באהבה יש כה הרבה, ודבר אחד שרציתי להתייחס אליו ברגע זה הוא ענווה. אנשים אוהבים, קודם כל יאהבו את עצמם אח"כ את האחר ואם יגיעו אל היכולת המופלאה לאהוב, זה יתבטא בין היתר בביטחון עצמי שמוביל לענווה. אדם כזה יהיה נדיב וטוב לב ולא ירגיש שעליו להתנשא מעל האחר ולהוכיח עד כמה הוא טוב ממנו....לצערי, נתקלת בתופעות כאלו ואחרות הגורמות לי פשוט לעצב...אין אני טוענת שכולנו הגענו אל לבנו אך עלינו לדעת מתי לעצור בעיקר כשאנו בפורום רוחני. וארצה להתייחס להתגוששות שהיתה פה בין גברת ואדון שלא רק שאינה מכבדת אותם - לעניות דעתי בלבד - אלא שיכלה להיעשות במסרים פרטיים וצריכים היו לדעת מתי לעצור, מה עוד ששניהם מתיימרים להיות אנשים המעבירים סדנאות כלומר אנשים שטוענים לאחריות...נו טוב, כפי שאמרתי אין זה מתפקידי לחנך. ורק דבר נוסף שמרגישה צורך ממשי לומר - נהייתי ממש פטפטנית - נתינה שאנו נותנים אינה באה בציפייה לתודה/פידבק או דבר אחר כפי שנכתב כאן, לא אחת, ואם נותנים לא "זורקים" זאת בפני אלו שלהם נתנו על הזמן שהשקענו או שעזרנו וכד', ואחרון אחרון...לא מכריחים לקחת/לקבל, הנתינה היא עבורך ואם היא באה מתוך הלב ומתום לב, הרי אינך יכול להכריח את האחר לקבל כדי לחוש בטוב עם עצמך. לפעמים אני מקבלת את הרושם שממש "דוחפים" פה כדי להראות ולהיראות (ויש כאלו המשתתפים גם בפורומים שכנים והדבר חוזר על עצמו), מצטערת שעלי לומר כך אך מאחר וביקשת לשמוע ממה הצצתי ונפגעתי הרי תשובתי לך - הדברים פשוט אינם נשמעים כנים אצל מספר גורמים מבין המשתתפים. אך מי שמני לשפוט - גם שיפוטיות אינה משהו שאני מחבבת, אז לאחר שדיברתי בשביל שני עשורים וחרגתי ממנהגי גם בחלק מהדברים שהשמעתי, אסיים בברכות לכולכם: הרבה אור והמשיכו ליצור...

רוצה לומר לך משו../images/Emo24.gif

אוהבת את ההבנות שלך ואת דרך החשיבה שלך, ויותר מאשמח לקרוא אותך מידי פעם, כתגובה או העלאת רעיונות לדיון. ברשותך, בכוונה ולאחר מחשבה לא מתייחסת ליתר הדברים. שלך, בברכת ברוכה הבאה
גילי

רוצה להגיב גם כן ../images/Emo41.gif

היי מקושרת האמת אני לא יודעת בדיוק למי התכוונת, וזה לא ממש חשוב לי אם להודות... גם חייבת להתוודות שזה אולי משום שיש הודעות שאני מתחילה לקרוא וכשרואה שהן הולכות לכיוונים כמו אלו שתארת, אני פשוט פוסחת וממשיכה הלאה. מה שכן יכולה להגיד בצורה מלאה זה שבתוך הכלל שיש כאן, נראה לי דבקת בתפל, נראה לי עשית איזו הכללה. אני מוצאת שהבית הזה יש בו יותר אור ואהבה מדברים אחרים (פחות נאורים/ מוארים) ולגבי השאלה למה דווקא הם אלו שהקפיצו אותך בכל זאת לפתוח ולהגיב היא אולי משהו שרק את תוכלי לענות לעצמך. באופן אישי אני מעדיפה לדבוק בֱעיקר שמוצאת כאן והעיקר הזה, בשבילי, הוא הרבה ידע, אהבה, ואנשים יפים שמשמחים אותי. מצטרפת לגילי הנפלאה ולהזמנתה לשתף אותנו מכל מה שאת יודעת ללמד וללמוד. בריאות ואושר! דיטוש.

למעלה