חבית בירה

OrenLeBon

New member
חבית בירה

אני רוצה חבית בירה לחדר! כמה זה שרוט? כמה זה מגניב? כמה זה אופרטיבי? כמה ליטרים יש בחבית? כמה היא עולה פחות או יותר? כמה זמן היא מחזיקה מעמד? תודה!!

vgsign

New member
תלוי איזה סוג

זה ממש תלוי איזה סוג אתה רוצה.. אני אתן לך שתי דוגמאות קיצוניות.. חבית גולדסטאר עולה כמאט בידיוק חצי מחבית גינס, בעוד שחבית גולדסטאר יכולה להחזיק כשבועיים וחצי, חבית גינס מתקלקלת אחרי 4-5 ימים. שתיהם בד"כ 50 ליטר. אל תשכח גם שמלבד החבית אתה צריך גם ברז, מקרר, ובלון גז (במיקרה של גינס 2 בלונים, ובמיקרה של הברזים המ"א"גניבים של גולדסטאר עם הקרח, 2 מקררים). וכמובן גם לרכוש חבית לפני כן (כ200 שקל), כי מה שאתה משלם עליו זה למעשה המילוי, אתה לא תרצה לקנות כל פעם חבית חדשה. או במילים אחרות, אל תעשה את זה, זה עסק מאוד לא משתלם אלה אם כן אתה ממש מפוצץ בכסף ולא אכפת לך.

amircn1

New member
יש גם...

חביות יותר קטנות וקומפקטיות, של 5 ליטר... (שעולות יחסית מעט) אבל הן בד"כ מתקלקלות אחרי 24-48 שעות בקיצור, אם אתה עושה מסיבה - זה משתלם, אחרת, ממש אין צורך ואין טעם שתקנה חבית גדולה, עלות האחזקה שלה היא גבוהה וזה ממש לא משתלם (כפי שהבחור לפני פירט)

vgsign

New member
בהנחה

שכשאתה מדבר על החביות של ה5 ליטר אתה מתכוון לפחיות הגדולות האלה שמוכרים במכולת של גולדסטאר ומכבי ועולות איזה 35 שקל. זה בפירוש לא חביות, אלו פחיות גדולות, ומהניסיון שלי איתם הם לא מרזיקות לא יום ולא יומיים, יותר בכיוון של אחרי שעתיים מתחיל להיגמר להם הגז.

amircn1

New member
תקרא להם...

איך שאתה רוצה ! בכל מקרה, אמרתי שזה מתאים למסיבה/ על האש (מישהו זוכר איך מציתים אבן?!) ובהחלט יעשה את ה"עבודה" ואני עומד מאחורי המילים שלי ! לחיים...

cafesito

New member
ואני מחזק החביונית מתאימה למסיבה

או על האש. היתרון בחביונית, ניידות ונוחות שימוש. כל אחד יכול למזוג בדיוק כמה שהוא רוצה והשימוש בה מהנה ומוסיף לחוויה. חוץ מזה, אם מתפעלים את שני הברזים (מזיגה ואויר) החביונית יכולה להחזיק 24-48 שעות.

למעלה