חבילת CS - מק VS פי-סי

Siton Es

New member
חבילת CS - מק VS פי-סי

אם אני רוכש חבילת תוכנות חוקית אני צריך לבחור מק או PC?......או שאפשר לרכוש ובעתיד להוריד PLUG IN או עידכון כלשהו שמסדר את העניין

איפה אני יכול לקבל מידע על כל הנושא. (גם לגבי רכישת תוכנות יד 2)

מיכאל ג

New member
אני חושב שצריחך לבחור

חבילת התוכנה כוללת רק תוכנה למערכת הפעלה ספציפית. פלאג אין או עדכון לא יסדר את זה, כי המערכות פשוט שונות מדי. לגבי המרת רשיון תוכנה ממק לפיסי, לא יודע, צריך לשאול את אדובי אני מניח, אבל יש לי הרגשה שאי אפשר.

קניתי בעצמי תוכנה יד שניה לפני לא הרבה זמן, אם אתה צריך עוד פרטים בנושא.

Siton Es

New member
לגבי יד 2

1)איך/מול מי אני מאמת את זה שהרישיון הועבר והכל תקין (זה צריך להיות רשום איפשהו?) + שזה לא חבילת סטודנטים (שלא ניתנת להעברה) + כמה רישיונות

מיכאל ג

New member
אז ככה

עושים את זה מול אדובי. בתור התחלה המוכר צריך למלא טופס שמורידים מהאתר שלהם. גם הקונה וגם המוכר צריכים לחתום עליו פיזית, אז המוכר צריך לחתום, לסרוק, ולשלוח לקונה, שצריך גם הוא להדפיס, לחתום, לסרוק ולשלוח למוכר כדי שהוא ישלח לאדובי (כן כן החברה שהמציאה את ה- PDF רוצה שתדפיסו ותסרקו - פעמיים. אלו ההוראות שלהם, נשבע). כשהטופס מלא וחתום ע"י שני הצדדים ניתן לשלוח אותו לאדובי ישראל להתחיל תהליך (יש להם משרדים בהרצליה אבל התהליך מבוצע דרך המייל והטלפון). כשהם מקבלים אישור מהקונה שהכסף הועבר (אם אתה חשדניסט, אתה יכול לנסוע למוכר, לשלם ולבקש שהשיחה לאדובי תתבצע בנוכחותך באותו רגע), הם משלימים את ההעברה ומכאן והלאה אתה יכול להתקין את המוצר אצלך בלי בעיות. כדי לוודא את הרישיון פשוט תתקשר לאדובי במהלך התהליך והם יגידו לך.

Siton Es

New member
אחלה תודה. שאלה אחרונה

האם כדאי לקנות גרסא ישנה (CS-3) נגיד. שמתישהו אני אשדרג כמה שה"מרחק" מהגרסא הכי חדשה גדול יותר אני אשלם יותר?.......יש עניין כזה.

yossi_maoz

New member
רכישת תוכנות

ברישוי יש לבחור את הפלטפורמה שאתה מתכוון מראש.
רק רוכשי מנוי לשירות Creative Cloud יכולים להעביר את הרישוי מממק לחלונות וההיפך.

למעלה