חבילה הגיעה

ycyclop

New member
חבילה הגיעה

יום לאחר מפגש עם האטי וחברה, דיברנו על כמה אנחנו מחכים לחבילות משחקים שלנו, ולמחרת קיבלתי את החבילה (יום לפני השביתה הגדולה איזה מזל). כנראה הייתי צריך להיפגש עם האטי לפני שבוע (במפגש הפורום אולי?? טוב אני יודע שהיא לא יכלה להגיעה) ואז הייתי מקבל אותה מוקדם יותר. אז יש הרבה דברים טובים למפגש הבא (כאילו שחסרים לנו משחקים שעוד לא שיחקנו) Evo Carlus agnus Seremissina Mu & Mehr Fluxx Vinci

ננסק

New member
הידד!

אם כבר מדברים על האטי - בואי לקחת ממני את די סטלרס אוכט קאטאנג אין ספייס! אני חושב שאני אעבור דרכך באחד מימי השבוע, במידה ויהיה לי אוטו, כדי שאוכל לפרוק את המטען הזה.

backdoorslam

New member
אוי מצטער...

אני אשתדל לפנות את דיי זטלרס וון קאטאנג בסופ"ש. האטי, את עדיין מעוניינת נכון?

האטי

New member
Hooray!

נשמע נפלא, אבל מדוע זה לא הדדי? שהרי גם אני נפגשתי איתכם ובכל זאת לא קיבלתי את החבילה שלי! האם רק אני משמשת כזרז להגעת חבילות?... :) אני ממש סקרנית לגבי Evo ו-Flux. לדעתי אבולוציה של דינודזאורים ומסעות בזמן הם תירוץ טוב לערוך מפגש פורום נוסף! ננסק - אני נמצאת רוב הזמן בבית, לנוכח היותי מאותגרת תעסוקה, כך שלא תהיה בעיה לתאם מפגש. Ja! Schnell!

ycyclop

New member
נראה טוב

הספקנו (טלי ואני) לשחק את carelus magnus והיה ממש טוב. Evo לפי החוקים נראה ממש חביב וכך גם שאר המשחקים הגדולים. אני ממש מחכה לשחק אותם. Vinci הוא משחק ל עד 6 אנשים אבל יכול להיות 3 שעות, אבל לעשות מפגש איתו יכול להיות מוצלח (בהנחה שעושים מגבלות זמן, כי אחרת בהחלט ניתן להגיע ל-analasys paralasys)

ycyclop

New member
גם מנצ'קין clerical errata הגיע

אבל כנראה יש שגיאה בחבילה שלי. כמה מדכא (או כמה מנצ'קיני) נראה מה תהיה התגובה שלהם

האטי

New member
גם החבילה שלי הגיעה!

Lost Cities - ממתין למחקר מעמיק. Chrononauts - המשחק הזעיר ביותר שנתקלתי בו מעודי. כמעט בגודל של מכשיר סלולרי מצוי בימינו. Munchkin - נו טוב, הייתי חייבת. הם נאספו הבוקר מהדואר, כולם עדיין עטופים ומנויילנים. אני חושבת שנחוץ מפגש פורום. מה דעתכם?

ycyclop

New member
wow איזו מהירות

שבועיים פחות משלי, ואני חשבתי ששלי היגעה מהר. טוב נפתח שרשור מפגש

למעלה