חביירים יקרים

חביירים יקרים

רגע לפני הצלילה וההיעלמות, אני רוצה להיפרד יפה ולומר שהיה לי כף כאן, ומעניין מאוד. שמחתי על שאחותי אדידס הכירה לי את הפורום הזה ואת חבייריו, ועל ההזדמנות שניתנה לי להשיא כמה עצות וגם ללמוד (הרבה) מעצותיכם-צרותיכם שלכם. אני מעריך מאוד את הקשר שיש כאן בין בוגרים ומתבגרים. אני חושב שהדבר הזה מאוד חסר בחברה שלנו. על הסיבות והגורמים לכך - אפשר (וצריך) לכתוב מאמר או שניים. אבל כאן יש מין שמורת טבע שבה אנשים יכולים להתבטא ולהיות מכובדים ומקובלים, ללא הבדלים רבים וללא דעות מוקדמניות, כמו שאומר חזי ב"ילדים סורגים" - ואני חושב שזה דבר יקר ערך. אז שמחתי לקחת חלק, אבל עכשיו אני פונה קצת לעניניי. אשמח לבקר בעתיד, אני רק לא יודע מתי זה יקרה... מקווה שתמיד ישאר לכם מקום גם בשבילי. כך או כך, שיהיה לכם מוצלח. להתראות, א.מ.

zimes

New member
צלילה נעימה!

התיחסתי לזה עד כה כאל ברור מאיליו, אבל - אני רוצה להצטרף לשבחים לחבורה המעורבת-גילית שנוצרה פה. ולהזכיר - זה אחד מיתרונות הרשת בכלל, שאפשר כן או לא לנצל.

zimes

New member
שכחתי להגיד שגם אני צוללת

לא מאוד עמוק - עם שנורקל (בשביל מעט חמצן כמו פורומאפי). החל מיום ראשון.

אושר מ

New member
../images/Emo24.gif

כמובן שנתגעגע אליך... (ואל סיפורך.. כשיהיה חדש אני מצפה שעדי תעביר לי, כן?) בהצלחה בכל מה שתעשה
ותחזור לבקרנו..

למרות שאני מתקשה להאמין

ששיבצו אותך למשימה הנחשקת מכולם - צוות הסוכנים המושתלים באפגניסטן, אין לי אלא לשמוח על נסיקת הקריירה שלך, ועל כך שנקמתי המתוקה היא שר´ האנטיפאת הוא המצוות שלך... אנא שוב אלינו לכשהמשימה תסתיים, בן לאדן ייתפס, או שדווקא הוא ינצח, וכולנו נשחה להנאתנו במימיו החמים של הים התיכון, יחד עם מיליוני אמריקאים, צרפתים, בריטים, ומובטלי ההי טק. לגבי המקום - אני מניחה שאגף הגריאטרים ישמח לקלוט אותך שוב, זקן יותר משהיית, בעל נסיון רב יותר, חכמת חיים מוצקה ובעיות לחץ דם וכולסטרול מפותחות. תודה על העצות הטובות, הסיפורים המרתקים ועל טוב הלב. למרות שהתכונה האחרונה גרמה לי פריחות חוזרות ונישנות, היא עדיין תחסר לנו, יחד איתך.

adidas^

New member
ואני מודה על זה

שקיבלתי את ההזדמנות להכיר אותך ושאני אמשיך לפגוש אותך ביומיום! (ניפגש בארוחת שבת
)

למעלה