חביירים - הקשב.

האלי-קראתי......./images/Emo45.gif

מההתחלה ועד הסוף.....כן, כן, לא עשיתי לעצמי הנחות! והכי אהבתי את אשר נכתב בסוף: "המהות האמיתית של האהבה עצמה(כמו גם של כל הדברים האחרים)נמצאת מחוץ לממלכת המילים ולכן בעזרת המילים אוכל להנחותך עד לפיתחה...אבל מעבר לזה צריך להעיז ולהאמין, כי אחרת אי אפשר להגיע אל האהבה האמיתית"..... בתור אחת שנזקקה כל חייה לגבולות/מסגרות והגדרות-ושהמילים הן פרנסתה בחיים עכשיו אני מבינה-אין הגדרה מדויקת לרגש הזה שנקרא אהבה!!!

האלי - יקירי.

קראתי וקראתי, ואיני רוצה ברגע זה להתייחס, כי המאמר טעון לימוד ולא קריאה ממבט ראשוני, אולי פתרת לי בעיה, וממבט שני, אולי נפלתי לתסבוכת, אשר תדרוש ממך מעורבות יתר בעתיד. כן מילים מילים, אבל איזה מילים. אודה לך באם תאשר לי שלא יפריע הטרדה נוספת בעניין, כמובן לאחר שאלמד הת האמור. המון המון תודה.

יש לי חבר אפלטוני במקהלה שלי

שהוא אדם סגור נורא ובלתי סוציאלי בעליל למרות שכולם אוהבים אותו נורא כי הוא פשוט אדם הכי מקסים בעולם וחבר טוב ויש לו קול בס משגע אז הוא דיבר איתי לא פעם ולא פעמיים על כך שמעולם לא היו לי חברות קרובות נשים כי הוא לא מסוגל לחברות אפלטונית עם אשה הוא נשוי כמובן עם שלושה ילדים שלא בבית והיה לו פעם רומן רציני שכמעט נגמר בפירוק המשפחה שלו אבל הוא החליט לחזור לאשתו. הוא טוען שכל אשה שהוא יהיה חבר שלה הוא חייב לשכב איתה הוא לא מסוגל לקשר אפלטוני בשום פנים ואופן ואם הוא לא נמשך אליה הוא גם לא מסוגל להיות חבר נפש שלה אותי זה כל כך מפליא ואני חושבת על זה כל הזמן כי כל חיי כל כך אהבתי אנשים ותמיד היו לי עשרות סוגים של קשרים עם כל הגילאים וכל המינים וכל הצבעים לסביות וגייז וילדים ונערים וחיילים וזקנים וצעירים ובגילי וגברים היו אצלי תמיד קודם כל בני אדם ולא יחסי מין וגם היו לי הרבה מערכות יחסים בחיים שהיו רומנטיות וכשהרומאן נגמר מצד אחד מהצדדים או מצד שנינו המשכנו להיות ידידים טובים ולפעמים גם חברי נפש קרובים לכל החיים אז אולי נשים שונות בכך מגברים או שזה תלוי מי הגבר

חברים אפלטוניים.....

החברים הכי טובים שלי הם מבני המין השני!!! אני סומכת ומאמינה יותר בחברים הגברים שלי-מאשר בחברות שלי! ולא!! אין בינינו שום מגע-חד משמעית!(הפגיעה הכי גדולה בחיי-דווקא הגיעה מהחברה הכי טובה) אלה חברים שאני יכולה לשבת, לצחקק איתם, לשוחח עימם על כל נושא שבעולם-אפילו על בגדים ונעליים-ועיניהם לעולם לא תהיה צרה בי! וייסלחו לי הנשים שבחבורה!!! לגבי משיכה מינית?ברגע שהגדרנו את טיב המערכת-היא כאילו לא קיימת! פעם אמרו לי שחבר הנפש האולטימטיבי לאישה-הוא דווקא זה שאוהב את בני מינו!

מה זו אהבה?

גדולים וחכמים ממני לא הצליחו להגדירה. לגבי אהבה בין גבר ואישה אם היא הדדית - יגיעו למיטה. תנו לי הסבר אחד למה לא.

פעם כתבתי ב- IOL ש....

שאהבה אפלטונית תיכון רק בין שני עציצים... ממשיכה לדבוק לדעתי! בין גבר ואשה תמיד יש את אותו ניצוץ, אותו פלירטוט המוציא את היחסים מההגדרה האפלטונית. (למותר לציין שאני מתכוונת ליחסים בין בני זוג שעפ"י אמות המידה המוסריות יכול להיות שם איזה קטע מיני)

דיאבלו

New member
מאמי הייינה תגוביתי

אני מאמין באהבה אפלטונית אבל עם תנאים קודם כל, שני הצדדים חייבים להיות חזקים מנטלית ולהבין בכלל מה זו אפלטוניות. לדעת לתת ולקבל בגבולות המותר והאסור, לדעת שהכל מתחיל ונגמר בידידות נטו. זה נדיר מאוד בחברה שלנו מכיוון שנושא המין פתוח לכל, במיוחד בשנים האחרונות ,והמושג יזיזות וכל מה שעומד מאחוריו, מפותח מאוד ומקובל מאוד. לי אישית יש חברה טובה, למדנו יחד מכיתה א´, ולא היה ביננו כלום מכיוון שמגיל 7 ישנו ביחד המון זמן.(ההורים שלה התגרשו באותה תקופה ואמא שלה העבירה אותה אלינו עד שירגעו העניינים) בגיל 15 כשההורמונים השתוללו, יצא לנו פעם אחת להתחרמן בטירוף אבל פחדנו כי שנינו היינו בתולים) בגיל 16 אני כבר לאהייתי בתול והייתי חולה לה על הישבן, אבל היא פחדה עדיין. אח´כ היה לה חבר כמה שנים רצוף ובזמן הזה הפכנו לבוגרים והבנו שיש לנו משהו ביד. היום אנחנו החברים הכי טובים ולפעמים אנחנו אפילו ישנים יחד באותה מיטה,מחובקים כל הלילה בלי לעשות כלום. יוצא לנו אפילו לראות אחד את השנייה ערומים (אנחנו לא מתביישים, ואני רוב הזמן ישן בכלל ערום) וזה ממש בסדר. זה נדיר מאוד אבל אפשרי

דיאבולוש ממש הפתעת אותי ../images/Emo24.gif

בקטע של הפתיחות הזה במובן ש גם אני ישנה ערומה כי ככה התרגלתי וגם בחורף פשוט כי חם לי מדי ללבוש משהו אבל כשישנתי עם חברים שאנחנו בלב ולא במין יצא לי גם לישון מחובקת עם חבר או חברה כאלה אבל אף פעם לא ערומים כאילו - דיי יש איזה גבול אבל אם אתה כן אז מה אני יגיד די - אני מורידה בפניך את הכובע פתיחות כזאת ממש ראויה להערצה בעיני

galgalit

New member
המממ... לא חושבת שיש דבר כזה

כי אם יש אהבה, מבקשים לממש אותה באיזשהו שלב, ואיך מממשים אהבה אם לא באמצעות מגע?... ידידות בין גבר ואשה תיתכן, אבל ברגע שמתווספים רגשות, זה יגיע במוקדם או במאוחר ליחסי מין, ולמה לא בעצם???

למעלה