חבורת מאמני דיג'י!!!

0 מימי 0

New member
חבורת מאמני דיג'י!!!

היי! חשבתי לי שאם יש כל כך הרבה ילדים שאוהבים דיג'ימון (ואני אחת מהן) אז למה לא נפתח לנו חבורה? מי שרוצה להצטרף שיפנה אלי... הדברים שצריך כדי להיות בחבורה זה: שם שלך (שממציאים למאמן דיג'ימון: שם הדיג'ימון: גיל שלך: ומתקפות של הדיג'ימון: הכוח הבסיסי של הדיג'ימון: זהו!!!...

0 דיגי 0

New member
הרשמה לחבורה!!!

היי זאת 0 מימי 0 לשעבר!!! הנה ההרשמה שלי: השם שלי: דיג'י שם הדיג'ימון שלי: סאנה הגיל שלי: 13 כוח יסוד של הדיג'ימון: מוזיקה מתקפות: צווחה טלפתית, גלים על קוליים, פצצת גלים על קוליים, ערפל של צלילים, קלפי צלילים וחרב מוזיקה. זהו!!!... ובהמשך כשיש מספיק ילדים אז אנחנו מתחילים להמציא סיפור ועוד!...

הדיג'ימון שלך לא יכול להיקרא סאנה,

כי כל שם של כל דיג'ימון מסתיים ב"מון", ולשנות את זה משנה את החוקים של הסדרה עצמה ונוגד אותה. ויש לו יותר מדי מתקפות. אני לא מתכוון להירשם, בינתיים, אבל אלה סתם עצות לשיפור. וברוכה הבאה.

0 מאמנת 0

New member
תודה על ההערה!!! (שינוי קטן...!)

שם שלי: טסאינה שם הדיג'ימון: טוקיומון סוג: רמה (לביינתים): באימונים כוח יסוד: מוזיקה התקפה: צווחה טלפתית מידע: שלב לפני טאינמון

אז מה דעתך לספר לנו גם קצת על עצמך

ולא רק על הדמות שלך? בת כמה את? מאיפה? איך קוראים לך? את לא חייבת לענות על כלום, כמובן

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

עם הרעיון ומקווה שתרגישי כאן ב
וכמו שמילי אמר-ספרי על עצמך

0 מאמנת 0

New member
טוב... אני מספר על עצמי

אני בת 13 ומנתניה והשם שלי הוא מאי...! אני משחקת טניס ובבית הספר גם כדורעף בשיעורי ספורט וזהו!!!

0 מאמנת 0

New member
*מספרת!!!

אני לפעמים בגלל הכתיבה המהירה שלי מחסירה אותיות! אני מצטערת!...

קורורו

New member
זה בסדר ^^

אז... איזה עונה מהסדרה את אוהבת? דמות? דיג'ימון? וכל דבר כזה של פירוט... לגביי המשחק שלך - ניסו כמה פעמים לעשות כאלו דברים, ואף פעם זה לא המשיך הרבה זמן... מצטערת... אבל היי! אולי הפעם כן D:

chaki finster

New member
עונה!!

שם שלך (שממציאים למאמן דיג'ימון): מנטה (השם שלי האמיתי זה דודי ;^^) שם הדיג'ימון: אוניגירימון ;^^ גיל שלך: 13 וחצי ומתקפות של הדיג'ימון: תותח אורז, משולש שחור לבן, פיצוץ אוניגירי. ;^^ הכוח הבסיסי של הדיג'ימון: פיצוץ אוניגירי ;^^

0 מאמנת 0

New member
אוקי! אז בכיף!!!

אני שמחה שאתה רוצה להצתרף לחבורה... ביינתים אם אתה רוצה אנחנו יכולים להמציא סיפור קצר עלינו (החבורה הלא בדיוק מושלמת...) אבל שהוא יהיה בהמשכים, יש לי אתר! אם אתה רוצה לראות את האתר אז אני בקרוב אשים קישור! הנה הקישור!:

למעלה