קצת נסחפת, לא?
טרבוקות מראה על רמה תרבותית?! מאיפה הבאת את זה? מה רע בדרבוקות? לי יש אחת בבית ואני מאוד נהנית לתופף בה, כמו הרבה אחרים. לגבי לפיד, אני חייבת להגיד לך, שאני מסתכלת על העשייה של שינוי בקדנציה שלהם בכנסת ולא מבינה מה זו התמיכה מקיר לקיר שהם זוכים לה. הם לא עשו דבר וחצי דבר. אז הם לא ישבו בקואליציה עם ש"ס. ביג דיל. על זה תצביעו עבורם? כל מה שהם עשו זה לא לעשות. הם הבטיחו לא לשבת בקואליציה עם ש"ס וזה מה שקרה. מעניין לראות איך פוליטיקאים אחרים מסיעות אחרות בכנסת לא מפסיקים להגיד דברים לא נעימים על לפיד, פורז, נאות ושות´ אם אתם רוצים להצביע למפלגה ימנית, תצביעו לשינוי. אם אתם רוצים להצביע למפלגה שלא עשתה דבר קדנציה פרלמנטרית אחת, תצביעו לשינוי. אם אתם רוצים להמשיך ולרדוף חקדים, במקום להגיע עימם להידברות, תצביעו לשינוי. אם אתם רוצים להמשיך לתמוך במפלגה שהצביעה בעד התקציב הכי לא חברתי בהיסטורית מדינת ישראל, תצביעו לשינוי. אם אתם רוצים להמשיך ולתמוך במפלגה שהצביעה בעד הגדלת ההטבות במסגרת חוק ההסדרים, דבר שהטיב עם מתנחלים וחרדים, תצביעו לשינוי. אם אתם רוצים לתמוך במפלגה שהצביעה נגד חיוב מתנחלים באגרת פינוי מאחזים לא חוקיים, תצביעו לשינוי. שינוי תמכה במאחזים לא חוקיים, תמכה בתקציב 2003, התנגדה לפינוי התנחלויות, הצביעה נגד יציאתו של ברק לקאמפ דיויד, ותמכה בתקצוב-יתר להתנחלויות מרוחקות. וכן, הם מפחדים. כי אנשים שפויים לא יצביעו הפעם לשינוי לאור אי-העשייה של שינוי למען אזרחי מדינת ישראל בכללותם. שינוי נתמכים יופי עם הקפיטליסטים הכי גדולים של המדינה, אלה שמזהמים ומטנפים את המדינה שלנו. אצלנו, בישראל אחרת, לא תמצאי שחיתות ומירמה. יש עורך דין ורואה חשבון צמוד לכל צעד ושעל שאנחנו עושים. לגבי השוואת ההסתמה לימי שנת 95, זה אפילו לא שווה תגובה. התגובות ההיסטריות שלך אומרות את שלהן. שבוע טוב.