חבורת ילדים אומללה

פורס

New member
חבורת ילדים אומללה

שמעתי שבאתם להציק לשינוי כי הם עושים לכם בעיות בפעם הבאה תפעלו לפי החוקים ואל תנסו לעקוף אותם וחבל שלא ידענו שתהיו שם כי אני וחברי היינו מורידים אותכם אחד אחד ומארגנים לכן צורה אחרת ילדים צעקנים תשבו בשקט

בדיוק באתי לפרסם את מה שפירסמת...

כבר. לפחות יש אנשים שפויים במדינה הזו שחושבים כמוני. אני רוצה להפנות את תשומת לבכם לפלאייר שחילקו אנשי ישראל אחרת. קודם כל אספר לכם איך הם הופיעו , אז כך , שמעתי את זה ממקור ראשון, הם היו עם טרבוקות , מה שמראה על רמה תרבותית... והפלאייר.... הפלאייר היה בגודל A5 כאשר על כמחציתו הייתה תמונה של טומי לפיד על אוזניים של ארנב ואח"כ כתובים כל מיני שטויות על כך שמפלגת שינוי לא תומכת בנשים (מאיפה העובדה הזו?), לא תומכת בהומואים (מאיפה העובדה הזו ?) לא תומכת במעמד הביניים (מאיפה העובדה הזו?) לא תומכת במשרתים בצבא (מאיפה לעזעזאל העובדה הזו?) ועוד כל מיני כאלה. ובסוף הייתה סיסמה "הם מפחדים" , אז שאלה לי אליכם, ממה בדיוק מפלגת שינוי מפחדים !?!?!? ואתם , תתביישו לכם , אני בטוחה שבכירי מפלגת שינוי, עוד יעשו את מה שמגיע לכם על פי חוק. אתם אלו שמפחדים , ואני אגיד לכם ממה, מזה שלא תכנסו לכנסת, ומזה שאתם מבוססים על שחיתויות ומירמה. לי, זה מזכיר את ימי 95 וההסתה נגד רבין.

ronen1981

New member
וזאת עוד מפלגה שהצהירה.

כי תפעל עלפי מסרים חיוביים. (באתר התנועה נרשם כך בסעיף ראשון.)

קצת נסחפת, לא?

טרבוקות מראה על רמה תרבותית?! מאיפה הבאת את זה? מה רע בדרבוקות? לי יש אחת בבית ואני מאוד נהנית לתופף בה, כמו הרבה אחרים. לגבי לפיד, אני חייבת להגיד לך, שאני מסתכלת על העשייה של שינוי בקדנציה שלהם בכנסת ולא מבינה מה זו התמיכה מקיר לקיר שהם זוכים לה. הם לא עשו דבר וחצי דבר. אז הם לא ישבו בקואליציה עם ש"ס. ביג דיל. על זה תצביעו עבורם? כל מה שהם עשו זה לא לעשות. הם הבטיחו לא לשבת בקואליציה עם ש"ס וזה מה שקרה. מעניין לראות איך פוליטיקאים אחרים מסיעות אחרות בכנסת לא מפסיקים להגיד דברים לא נעימים על לפיד, פורז, נאות ושות´ אם אתם רוצים להצביע למפלגה ימנית, תצביעו לשינוי. אם אתם רוצים להצביע למפלגה שלא עשתה דבר קדנציה פרלמנטרית אחת, תצביעו לשינוי. אם אתם רוצים להמשיך ולרדוף חקדים, במקום להגיע עימם להידברות, תצביעו לשינוי. אם אתם רוצים להמשיך לתמוך במפלגה שהצביעה בעד התקציב הכי לא חברתי בהיסטורית מדינת ישראל, תצביעו לשינוי. אם אתם רוצים להמשיך ולתמוך במפלגה שהצביעה בעד הגדלת ההטבות במסגרת חוק ההסדרים, דבר שהטיב עם מתנחלים וחרדים, תצביעו לשינוי. אם אתם רוצים לתמוך במפלגה שהצביעה נגד חיוב מתנחלים באגרת פינוי מאחזים לא חוקיים, תצביעו לשינוי. שינוי תמכה במאחזים לא חוקיים, תמכה בתקציב 2003, התנגדה לפינוי התנחלויות, הצביעה נגד יציאתו של ברק לקאמפ דיויד, ותמכה בתקצוב-יתר להתנחלויות מרוחקות. וכן, הם מפחדים. כי אנשים שפויים לא יצביעו הפעם לשינוי לאור אי-העשייה של שינוי למען אזרחי מדינת ישראל בכללותם. שינוי נתמכים יופי עם הקפיטליסטים הכי גדולים של המדינה, אלה שמזהמים ומטנפים את המדינה שלנו. אצלנו, בישראל אחרת, לא תמצאי שחיתות ומירמה. יש עורך דין ורואה חשבון צמוד לכל צעד ושעל שאנחנו עושים. לגבי השוואת ההסתמה לימי שנת 95, זה אפילו לא שווה תגובה. התגובות ההיסטריות שלך אומרות את שלהן. שבוע טוב.

ronen1981

New member
שקרנית ברמה!!.

מעניין שבחרת להתעלם מדברי בהודאה אחרת שלי שמראים בדיוק מה המילה שלך שווה ומה הרמה שלך. התנועה לאיכות השילטון בחרה ביהודית נאות כאבירת איכות השלטון ציטוט מהאתר הרשמי שלה "בקטגורית הרשות המחוקקת לחה"כ פרופסור יהודית נאות בהוקרה על תרומה לחיזוק שלטון החוק, על יוזמת חקיקה פוריה, על עבודה מקצועית בועדות הכנסת, על דוגמא לחריצות של נבחר ציבור, הן במישור המוניצפלי והן בבית המחוקקים הישראלי. " אברהם פורז ח"כ מהמוערכים ביותר בכנסת על פעילותו הפרלמנטרית ועל הצעות החוק הרבות שלו במדינת ישראל של היום יש עשרות חוקים שהם התחילו דרכם כהצעות חוק שלו. שינוי הציעה 140 הצעות חוק שדואגים ועוסקים בנושאים השונים במצע שלה דאגה לסטודנטים לחילים למעמד הביניים לנכים,שמירה על איכות הסביבה ,חינוך דת ומדינה ועוד... 33 מהצעות החוק שלנו עברו ואושרו ועוד 45 מהצעות חוק שלנו בשלבי חקיקה שונים עברו קריאה טרומית או ראשונה. האם אתה מעוניין בשינוי לטובה??? אם כן אז הצבע "יש", כי שינוי חזקה בממשלה היא שתביא את השינוי לטובה. מדיני וביטחוני: שינוי איננה רואה בערפאת כפרטנר לשלום ובעד ניהול מו"מ עם חוגים פלסטינים מתונים. שינוי רואה בהפסקת הטרור כתנאי בל יעבור לכל התקדמות במו"מ המדיני ותמכה בפועל בפעילות הסיקול הממוקד כנגד טרוריסטים. שינוי סוברת כי יש לפנות את המאחזים הבלתי חוקיים לאלתר. שינוי מחייבת את הקמת גדר הפרדה שתשמש מגן חלקי מפני חדירות של מחבלים. במסגרת הסכם שלום ישראל תצטרך לפנות גם את ההתנחלויות הפזורות בלב האוכלוסייה הפלסטינית,אולם ישראל לא תפנה את גושי ההתנחלויות שיכללו בתחומי מדינת ישראל. (ראה מצע התנועה בנושא זה.) בנושא הכלכלי, שינוי בעד הפחתת המסים,הפחתת המסים תשחרר כספים להשקעה,שתניע מחדש את גלגלי המשק ותספק תעסוקה למובטלים . אנו חושבים שצריך להחיש את קצב ההפרטות ולהוציא את המדינה ממעורבותה הגדולה בתחום העסקי. אנחנו בדעה שישראל צריכה להשתלב ,במסגרת הגלובליזציה ,בכלכלה המערבית. אנחנו תומכים ללא סייג ביוזמה החופשית, בפיתוח המדעי והטכנולוגי ובתעשיות המתוחכמות. תפקיד המדינה בחיי המשק הוא להשקיע בתשתיות דבר שיעודד צמיחה. חינוך: המדינה חייבת לחתור למתן חינוך חינם מהגן לאוניברסיטה .חינוך צריך לפתח ערכים הומניים,דמוקרטיים,ליברלים ופלורליסטים. יש להטמיע בכל זרמי החינוך תוכנית ליבה כבסיס דעת וחינוך שמטרותיה שילוב היחיד האוטונומי בחברה עתירת ידע,וחינוך למחויבות אישית,חברתית ולאומית-ציונית.שינוי חותרת לשוויון הזדמנויות בחינוך לצמצום הפערים ולקידום כל תלמיד לפי כישוריו.יש להפנות משאבים עדיפים בכוח אדם ובתקצוב לפריפריה ולשכבות החלשות. משרד החינוך לא יסבסד מוסדות חינוך שאינם מלמדים ציונות אזרחות מתימטיקה,מדעים ואנגלית. שינוי רואה בחינוך הגבוה בסיס לקידומה המדעי והטכנולוגי של המדינה. הצעת חוק השאלת ספרי לימוד -עד היום כרעו הורי התלמידים תחת הנטל הכספי הכבד של רכישת ספרי לימוד בעלות שנתית של מאות שקלים לכל ילד . לפי החוק החדש ינהיגו כל בתי הספר בישראל שההורים בהם יחפצו בכך,השאלה של ספרי לימוד ,בהשקעה ראשונית של המדינה ,כשההורים ישלמו רק אגרת שאילה נמוכה . הצעת החוק עברה בקריאה שניה ושלישית והונהג בכמאה בתי ספר בשנת הלימודים תשס"א. תוך שנים בודדות הוא יונהג בכל בתי הספר בישראל . הצעת חוק מס הכנסה) תיקון- פטור על הכנסה מהשכרת גן ילדים:( לפני כשנה, החליטה ועדת הכספים לפטור ממס הכנסה רק השכרת דירות למטרת מגורים. כתוצאה מכך, בעלי דירות שבעבר השכירו אותן לגני ילדים, החלו לתבוע את פינוי הדירות. כיוון שגני ילדים ממוקמים באזורי מגורים, על מנת למנוע פינוי וסגירת גני ילדים, ההצעה אומרת שהפטור יחול גם על גני ילדים. ההצעה הונחה על שולחן הכנסת. הצעת חוק מתן נקודות זיכוי למשכנתאות בגין לימודים אקדמיים: קובעת הסדר חדש וצודק בחלוקת הכספים הניתנים לזכאים כהלוואות ומענקים, בחוק הלוואות דיור. מעניקה משקל משמעותי ללימודים אקדמיים, ואף מעלה את משקלו של השירות הצבאי כקריטריון לזכאות. ההצעה הונחה על שולחן הכנסת הצעת חוק הנחה מארנונה לסטודנטים: הנחה של-50% בתשלומי ארנונה לסטודנטים הלומדים לתואר ראשון. ההצעה עברה בקריאה ראשונה. הצעת חוק לתיקון פקודת מס הכנסה) זיכוי לסטודנט:( לפי חוק זה, כל סטודנט שעובד ובו בזמן לומד במוסד להשכלה גבוהה, יקבל זיכוי במס הכנסה בסך שכר הלימוד בשנה השוטפת. זיכוי זה יקבלו הסטודנטים במשך כל שנות לימודיהם לתואר ראשון. מטרת החוק לעזור לסטודנטים שנאלצים לעבוד בתקופת לימודיהם במשרה מלאה, כדי להתפרנס ולממן את לימודיהם באופן עצמאי. החוק המוצע בא להחזיר לסטודנטים הטבה- פטור מלא ממס הכנסה- שנלקחה מהם בשנת.1989 החוק עבר בקריאה טרומית והועבר לוועדת הכנסת. שוויון זכויות: שינוי שמה לה למטרה להאבק למען שוויון זכויות בישראל והיחידה שהייתה נאמנה לבוחריה בהבטחותיה ,שינוי על כל חברי סיעת התנגדה לחוק ההשתמטות המכונה חוק טל ואף הגישה עתירה לבג"ץ לבטלו. שינוי הציעה הצעת חוק להשוואת קצבאות הילדים: מציעה להשוות בין קצבאות הילד הראשון והשני לילדים הבאים. ההצעה נפלה בקריאה טרומית, והונחה שוב על שולחן הכנסת. המצב כיום היינו בלתי הגיוני קצבת הילדים עבור הילד הראשון והשני עומדת על כ170 ש"ח בעוד שבעבור הילד החמישי ומעלה הקצבה עומדת על כ800 ש"ח. אתה מוזמן לקרא את מצע שינוי להכרות עם השקפת בשאר הנקודות המטרידות אותך ולקרא באתר האינטרנט שלה את הצעות החוק השונות של ח"כ מטעמה. יש שינוי לשם הכלכלה החברה ואזרחי המדינה

רואים רואים...

עלייך את הרמה שלך. הרי אין לך מה להגיד על שינוי וכל מה שאת כותבת שם הם דברי שקר, את הרי יודעת שכל חברי סיעת שינוי עבדו ויעבדו למען הבוחרים שלה ומען העקרונות אותם היא מייצגת !!! (שיוויון לדוגמה !!) למען מנהך תקין ולמען מדינה מתוקנת ... ענה, וענה יפה, רונן 1981 על כל הטענות שלך. שינוי לא בנויה על עמותה שמקבלת את התקציבים שלה ממשפחות מוזס ושטראוס שהם המשפחות הכי עשירות בארץ, בשעה שיש עשרות אלפי ילדים שלא יכולים להביא סנויץ´ עם פסטרמה לבי"ס. שלא נדבר על הפלאייר אותו הצגתם ! תתביישו לכם !!!!

למעלה