*****חבורות!****

0rin

New member
אה../images/Emo35.gif לא הבנתי.. למה את מתכוונת../images/Emo35.gif

0rin

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif

דיי .. נמאס לי... פעם הפורום הזה היה מ'זה שמח
היה לי כיף להיכנס אליו... לא היה לרגע משעמם.. תמיד היו הודעות חדשות ומשמחות.. היה סדר.. נהנתי בקיצור להיכנס לכאן... היו מלא חדשות
אבל הן
לאט לאט עזבו.. אני זוכרת שהגעתי לפורום הזה היו פה מלאא בנות
ועכשיו
כמעט כלום... הפורום הזה כבר נמאס עליי.. מכל המציקים שבאים ומקללים ועל זה אין לנו שליטה.. על בנות שעושות דווקא ופותחות הודעות חדשות סתם... בקיצור.. ירד לי כל החשק מהפורום הזה.. לצערי... הרשמי שאותו לא אהבתי ... התחלתי לאהוב , כי הוא כייפי , אין סתם אשכולות יש סדר.. הכל מאורגן... ופה..כבר לא... טוב אז הוצאתי את מה שהיה לי להגיד... וזה לא קשור לבנות שדואגות לסדר.. אתן אחלה
אוהבתת את כולןן אורין

0rin

New member
לא... עדיין לא מאמי...

אבל אם ימשיך ככה... אז אני שוקלת שכן.. לצערי...

litalg06

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ירדוששש

New member
אורין!

את כולכך צודקתתתתתת את לא יודעת כמה וגמני אני כבר עוזבת.. בלי אולי ובלי אבל.. אז ביי לכולן, אני אוהבת אותכן המון אבל זה בילתי אפשרי..

ירדןן ואוריןןןןןןן!!

אתןןןןן לא זזותת לשוםם מקוםםםםםםם!!!!!!!!! אםם אני נישארתיי גמאתםםםםםם!!! צאנססס אחרוןן!!! אםם עודד פעםם יתנהגוו ככההה נהרוגג אותםםםםםםם!!חח לא סתםם! אבלל עםם עוד פעםם זה יקרהה אני הולכתת!!

miri2102

New member
למה למה למה למה?????

אוף למה לפתוח סתם שרשורים.!! יואאוו...זה מעצבן לא?? דיי כבר..תצרו את כל ההודעות שאתן רוצות למישהו אחר..בבקשה לא לפתוח..סתם..יואאווו..!!!

Baruush

New member
תגידי את בסדר?!?!?!?!?

פתחתי שרשורים של נושאים חשובים! פה אפשר לכתוב על החבורות! תתחילי להרגיע עם ההערות שלך..

Baruush

New member
חבורת PllayBoys!!!

תקשיבו. מקודם כתבתי הודעה אבל כמעט אפ'חת לא התייחסהה.. תראו, אנחנו צריכות למצוא שם לכל אחת אבל שיהיה לנו משו משותף בשם לכל אחת מהחבורה. למשל- שלכל אחת יהיה בשם מישו מהגיים בויז.. [אבל יש את זה כבר!] אפשר גם סתם משו שדומה.. ויש לי עוד כמה רעיונות בקשר לחבורה.. אבל זה לאאחר כך. כל מי שיש לה רעיון לסוג של השמות שלנו שתגיב פה ותציע.. ברוש :]

בנותת כנסוו שניהה..

בקבוצה של ערן יש רק ילדה אחתת!! וזאת קורין.. אז מי שרוצה של ערן שתגיד לי..

למעלה