חבברררר´ההההההה!!!!!!!!!!

dominogrose

New member
חבברררר´ההההההה!!!!!!!!!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

רציתי להודיע לכם הודעה משמחת!!!!!!! עברתי טסט!!! זאת אומרת , שיש לי רישיון!!!! זאת אומרת שאני יכולה לנהוג!!!! זאת אומרת שאני נההגגגגתתתתתת!!!!!!!
אז יאללההה!! מי רוצה הסעה לאפקט הדומינו..... ? ? ? ? ? ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח..........
***סיון הנהגת***

b.o.b

New member
היה לי טסט היום...

ונראה לי שנכשלתי!! לא בטוח עוד...אבל אני כמעט בטוח שכן. נמאס לי כבר מהנהיגה!!! נמאX! רוצה רישיון!!! נ.ב אני לא טסט 70 או משהו טסט שני אבל גם מעצבו מאוד!

dominogrose

New member
אל תתייאש , גבבררר!!! ../images/Emo13.gif

עוד לא בטוח שניכשלת.... תגיד לי כשתדע , הא!!!! וחוץ מזה.... עם קצת עיניים לטסטר... והכל ייסתדר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..............
***סיון הנהגת***

actress

New member
מזללללללללל טובבבבבבבבבבב../images/Emo24.gif

למרות שאנחנו לא מכירות אבל מזללללל טובבבבב

dominogrose

New member
אנחנו יכולות להכיר.... ../images/Emo13.gif

תודה ,חמודה!
עדיין לא יצא לי לנהוג מאז הטסט.... אאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!! עוד לא לקחתי את הרישיון מהמורה שלי.... אני כבר מתתההה לנההוגגגג!!!!! ***דומינו הנהגת***

keren007

New member
אייייייזה כיף לך!!!

וואו מזל טוף! את יודעת כמה זמן ייקח לי עד שאני אקבל רשיון? תהני מהרשיון!!!
אבל אין מן חודשיים כאלה שצריך לנהוד עם מבוגר
בכל מקרה- מזל טוב!

dominogrose

New member
לצערי , לצערך ולצערינו . . . . . .

יש חודשיים שאת חייבת לנהוג עם מלווה מבוגר... אבל אני בטוחה שזה לא יפריע לי, והחודשיים יעברו מהר לא תספיקי לסיים לשיר את השיר "צימוקים"! וכבר יעברו החודשיים ואפילו שלוש... בטח , עם כזה אורך של שיר.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ כל שניה אלכס ודימיטרי קמים שוב ומתחילים לשיר צימוקים , צימוקים , צימוקים קים קים קים קים...."
כן , אני יודעת... משעמם לי , אז אני כותבת הודעות מוזרות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ***דומינו הנהגת***

actress

New member
יההה רק לי אין רישיון

וגם לא תיאוריההההה ואני כבר גדולהההההההההה טוב לתאוריה ניגשתי ונכשלתי ואין לי כח לעוד אחד ושיעורי נהיגה עשיתי איזה 28 והפסקתי ואח"כ עברתי למורה אחר שמלמד יותר טוב והפסקתי אחרי איזה 10 שיעורים בקיצור מסיעים אותי וזה הכי טוב

למעלה