חארטה!!!!

חארטה!!!!

אאאאאאאאא! אני לא מאמין אני לא מאמיין! שיש פורום לזוועה הזאתי שקוראים לה פרוייקט מיכא"ל אני זוכר ,עוד כשהיה לי חלב על השפתיים , בשנת י' התמימה והרחוקה הוצע לי ללכת ל"פרוייקט מיכא"ל" "זה ישנה לך את החיים במאה שמונים מעלות" הם אמרו מאה שמונים מעלות!!! אז תנו לי רק לומר לכם שזה חארטה כל הפרוייקט הארור הזה חארטה אחת עצומה , מאסיבית , קולוסאלית ואני לא מאמין שיש אשכרה אנשים שממשיכים ללכת לשם. זה לא מלמד כלום , זה לא מחנך לכלום, זה לא תורם כלום. אני לא מאמין שבזבזתי ארבעה חודשים או כמה שזה לא היה על החארטה הלא יוצלחת הזאתי. ולא רק אני , כל מי שעבר את הקורס הרגיש בדיוק אותו הדבר .. כי מרוב שמדבריםעל כמה שזה אדיר וגדול בעצם לא לומדים כלום לא משפרים את הזכרון לא משפרים את האנגלית הדבר היחיד שאנחנו משפרים זה איך ללמוד למבחנים המטומטמים האלה של מיכאל שדרך אגב עברו כבר שלוש שנים ועוד לא קיבלתי תוצאות לא אני ולא אף אחד מהקורס אז כל מי שיכול שפשוט יפרוש!

חחחחחחחח

למרות שמבחינתי זה ממש לא ככה, אהבתי את האגרסיביות והבטחון עצמי האלה... 208675020 אייסיקיו :) לך ולכל מי שבא לו להתחבר מהחמד של פורום הזה

sidlik

New member
וואלה

גמבה יקרה, שמחתי לשמוע שעברת את קורס מיכא"ל. בתור מנחה ומי שעברה את התהליך בעצמה,הייתי שמחה אם כל אוכלוסיית היקום הייתה יכולה לעבור אותו.אני חושבת רק שפיספסת משהו בדרך. הרעיון במיכא"ל, מעבר להעברת הזמן במיומנויות הוא, לפחות לדעתי, לתת לכל מי שעובר כמה נקודות למחשבה, ולגרום למי שעובר את הקורס להטיל ספק. לא לקבל הכל כמובן מאליו. לדעת שאתה צריך לבדוק את העולם הזה בעצמך ולא להאמין לאחרים, רק כי הם נחשבים כחכמים או מומחים בתחום, או יודעי דבר. לזכור שבסופו של דבר, האמת שלך היא האמת הכי טובה. ולפי מה שקראתי בדבריך, אם מורידים את כל ההתוקפנות ונשארים רק עם הגמבה, עברת יופי של תהליך במיכא"ל. היית, בדקת, הבנת שזה לא מתאים לאמת הפנימית שלך, והחלטת להפיץ את דעתך ברבים- כי לדעתך אתה צודק. לא יכולתי לבקש תהליך טוב יותר אצל כל אחד מתלמידיי. נראת לי שאתה בחור לעניין. שבת שלום שתהיה לך!

למעלה