חאאאאזרתי!!!

FrooTeLa

New member
חאאאאזרתי!!! ../images/Emo9.gif

*אם מישהו בכלל שם לב שלא הייתי פה..
* הייתי באילת והיה פצצצצות ונפגשתי עם ואנוש הכוווסיתתתת (ררר
) ויש לה בית יפה ומפתח ממש קטן ונהגי מוניות שחושבים שאני מפגרת כי אני נכנסת למלונות של אנשים בבית
אזזז... גס הוז באק.. באק אגיין פרוטלה איז באק... טל דה בלה בלה בלה בלה בלה.. וואי אני חלמתי בלילה על מחלות נפש.. כל היום אתמול הייתי בבית משוגעים בנס ציונה ועשיתי עבודה עם חברה שלי..

Shlomi@Dotkof

New member
אכתוב בשם כולם חחח ../images/Emo13.gif

התגעגענו !
ברוכה השבה (או השווה?
(הברקה של רגע חחחחחחחחח
)

guitar lan

New member
מצטער לדכא..

הברקה של רגע? אני כבר שנה בפורומים ולא זכורים לי מקרים של אנשים שלא כתבו את זה :)

FrooTeLa

New member
חחח אני מכירה אותה ממזמן כבר

אבל פעם ראשונה שהייתי בבית שלה
בוקוש?... הכלבה?...
o_O הוז דה פאק איז בוקוש? אני נופר, מי את?... חחחח ומי קבע שואן שלך?!

כמובן שאני

קבעתי שואן שלי, את לא יודעת מי זו בוקו'ש! איך את יכולה לקחת בעלות על ווסי? נו קן דו מאם, סורי.

MaGeFa

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif לי ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

TearS oF AciD

New member
אגב, כולם, אני ואני, סיון, ואנו'ש

ועוד.... הייתי CoSMoPHiliA קצת נמאס לי מזה אז שיניתי לניק הנוכחי וניץ, אני כן אוהבת אותך!! שלא תעזי לחשוב שלא!!!!
וגם אותך נופע אבל את מעולם לא אמרת שלא

FrooTeLa

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif

וסורי שהייתי כ"כ שקטה פשוט זה היה נורא מעצבן חחח כולם לבושים יפה ואני עם הטי שרט ואני לא מכירה אפחד חחחחח עזבי בעיות של ילדה סתומה
וואייייייייי רציתי לשאול אותךךךך נכון הגיעה איזה אחד בבית של בן הג'ינג'י (זה היה הבית שלו נכון?) עם שיער קצר כזה קוצים כלמיניי צבעים??
עם באגיז כזה שחור וחולצה שחורה יש לה עגיל בלשון נראה לי חחחח היא עישנה נובלס טוב נראה לי הבנת מי זאת חחחחחחחחחחחח אז בא איתה איזה ילד אחד דיי חמוד כזה, נראה לי יש לו גשר... בן כמה הוא? איך קוראים לו? יש לו אייסיקיו?

TearS oF AciD

New member
אה כן זו בת אל ../images/Emo13.gif חחח איזה חמודה

היא אני חולה עליההה כן, זה היה שניר, ולא הוא לא חמוד! והוא נעל! והוא קרציה! ואת כל כך לאאאאא רוצה להכיר אותווווו!!!!!!!!
סמכי עלי

למעלה