חֶלְפּ!!!

חֶלְפּ!!! ../images/Emo9.gif

הגעתי למסקנה שאני לא יכולה לשבת כל היום על המחשב\הטלוויזיה.. זה לא בריא. אז כשהייתי אצל דודה שלי ניצלתי את ההזדמנות והלכתי לקנות חומר לצ'ופרים, כי בע"ה אני נכנסת להדרכה מיד אחרי הסמינריון הדרכה (אחרי המלחמה..
), וכדאי שאני אתחיל להכין צ'ופרים וזה.. הבעייה הקטנה היא שאין לי מושג מה לכתוב בצ'ופר פתיחה. תראו, אני נכנסת לשבט הכנה בנות.. אני צריכה קטע יפה כזה, מושקע.. אין לי מושג מה לכתוב שם.. אז אם יש לכם רעיונות, ווקשע ווקשע ווקשע (
) תעזרו לי..
תודה מראש ויומטוב!

את מכירה את המשל על הספינה

שיש בה אנשים ואז אחד מתחיל לקדוח חור בתא שלו וכולם מתעצבנים אבל הוא אומר שזה ממילא לא משפיע כי זה רק בתא שלו (וכמובן שזה לא נכון וכו')? אז אני כתבתי את זה על קרטון ביצוע מרובע, ציירתי גלים ושמש עם גואש והכנתי אונייה מבריסטולים והדבקתי על הגלים, וכתבתי את מוסר-ההשכל מהסיפור ..זו גם הייתה הפעולת כניסה שלי אז זה השתלב טוב :] לדעתי זה אחלה קטע על התחלה, ועל אחריות אישית של כל אחת בשבט וכו'

barakgl

New member
אממ זה מה שאנחנו עשינו..

בפעולת פתיחה (נבטים) עשינו הצגה על הסיפור הזה עם המלך שנהיה חולה והיה צריך בריכה מלאה בקולה כדי להבריא אז אמרו לכל תושב להביא כוס אחת של קולה ואז תהיה בריכה מלאה וכל תושב אמר שאם הוא לא יביא כוס קולה אז לא יקרה כלום ובסוף הכל נדפק..חח אז הבאנו להם קולה בסוף (כמה מפתיע ..
) ובצ'ופר היה כתוב שכל אחד צריך להביא את כל מה שהוא יכול ובלהבלה ואז נהיה שבט מגובש והכל..חח , לא זוכר מה היה כתוב שם בדיוק..צ'ופרים זה לא הצד החזקק שלי בוא נאמר ככה.. מקווה שעזרתי , יומטוב =]

פיץ 754

New member
זה הצ'ופר פתיחה שאני עשיתי...

אני חושבת שהוא די נחמד... פעם טיילנו אני וחבר הגענו לוילה, פרחים וחצר ראינו שם שלט תלוי על הקיר ובו כתוב: "כאן גר ראש העיר!": ומצאנו כל רגע שלט האומר: "אסור לצלצל" "אסור להפריע" "אסור להעיר" "חייבים להודיע" אז שתדעו: אני לא ראש העיר,מותר (ואפילו רצוי)לצלצל,ומותר להעיר בכל שעה ובכל מקרה... שלכם תמיד...

מה עם הצ'ופר שהרב אבינר כתב?

קומיקס כזה.. אני יכולה לחפש ולעלות אותו (יחד עם החוברת שאמרתי לך..), פשוט אבד לי כל הקלסר הדרכה...

יש לי את הצ'ופר עכשיו..

אבל הוא גדול מדי, אז אני לא יכולה לעלות אותו.. דברי איתי באיי.סי.קיו... הוא צ'ופר ממש יפה! (אם עוד מישהו רוצה אותו, שידבר איתי באיי.סי.קיו)

הנה מה שאני עשיתי

יש מן ריבוע כזה וכתוב עליו: תמיד כאן בשבילך 25 שעות ביממה... ופה כתוב הטלפון שלך ומסביב יש קישוטים ומסגרות כאלה ומניילנים את זה ושמים מאחורה מגנט שאפשר לקנות בחנויות תחביבים וזהו

Skicker

New member
במקום לקנות מגנט

אפשר לקחת את המגנטים של כל החניות האלה ופשוט לגזור זה יותר יעיל..

אמממ

אני ינסה להיזכר מה כתבתי על שלי פשוט אנל'א בבית. אני גם נכנסתי להכנה בנות ויצא לי מטורף! "יכולתי לכתוב עוד אימרה נדושה על לתת, לקבל ולשנות יכולתי לכתוב על שיתוף פעולה אמונה, ערכים, כוונות... יכולתי לדרוש כמו מורה בכיתה להגיע באופן קבוע יכולתי לכתוב שאתה ואני נשנה ת'עולם תוך שבוע! כן, כל זה מקובל ורציני מוסרי, מחנך, משקף אבל בואו נקווה שאתן ואני נעביר את הזמן כאן בכיף ואם נעבוד בשיתוף פעולה אז בטוח שרק נתקדם ושיהיה ברור לכל אחת ואחת- מעכשיו כ-ו-ל-י שלכם!" יש! זכרתי הכל! לי זה יצא מדהים... בהצלחה! או לדרוש מכולם

למעלה