ח´ברה עזררהה

kruvi76

New member
ח´ברה עזררהה

מה קורה אנשים? אני מכין פרוייקט בנושא שירים וזמרים שקשורים באלכוהול... אם יש לכם שירים על אלכוהול(שמות מילים זמרים,עברית,אנגלית ) זמרים אלכוהוליסטים שכתבו ושרו על זה כל דבר שקשור לנושא אני אשמח מאוד לקבל.. אחלה שבוע כרובי

numerw

New member
בבקשה!../images/Emo168.gif

Thin Lizzy - Whiskey in the Jar pearl jam - crazy mary נראה אם נמצא עוד..

Boogieman

New member
טום וויטס כמובן

שעליו נאמר שבשביל לקבל קול כמו שלו צריך לשתות 3 בקבוקי וויסקי ולבלוע חבילה של סכיני גילוח ב 3:00 בבוקר אחרי שלא ישנת יומיים. חוץ מזה יש את הפוגס שמצאו יום אחד שיכור שוכב בתעלה ושר שירים איריים אז הם צירפו אותו ללהקה בתור סולן. ואי אפשר בלי ג´ניס ג´ופלין שהעדיפה וויסקי על כל שאר הסמים בתקופתה.

Boogieman

New member
טום וויטס כמובן

שעליו נאמר שבשביל לקבל קול כמו שלו צריך לשתות 3 בקבוקי וויסקי ולבלוע חבילה של סכיני גילוח ב 3:00 בבוקר אחרי שלא ישנת יומיים. חוץ מזה יש את הפוגס שמצאו יום אחד שיכור שוכב בתעלה ושר שירים איריים אז הם צירפו אותו ללהקה בתור סולן. ואי אפשר בלי ג´ניס ג´ופלין שהעדיפה וויסקי על כל שאר הסמים בתקופתה.

metrocard

New member
ניק קייב

"brother my cup is empty and i havent got a penny to buy one more whiskey..." וזה רק אחד מהמון ....

Asterix

New member
ארכדי דוכין

עולה לכל הופעה עם בקבוק יין ובדרך כלל מסיים שיכור לפחות פעם הוא עשה את זה Cheers

מתוק לה

New member
שירים ואלכוהול

אני אנסה לחשוב על שירים שקשורים לעניין, אבל בנתיים יש לי אחד, למרות שאני לא בטוחה של זה התכוון המשורר. יש שיר של חיים משה שהוא יושב בפיראוס או משהו ושותה מתאוס.

dexter1

New member
טוב אני לא בטוח...

אני לא בטוח כמה זה עוזר אבל יש שיר לreel big fish שקוראים לו beer הם שרים בו I think I have myself a berr... אם זה עוזר כמובן

למעלה