זר מחמאות

זר מחמאות

בדרך כלל נתקלתי באטימות ובקשיחות אך ברצוני להלל ולשבח מאבחנת אשר לדעתי אין כמותה היא אבחנה אותי בדקנט הסטודנטים באוניברסיטת תל אביב וממש הייתי נרגש כי נקודות חבויות אשר נעלמו מעיני צצו ועלו באבחון המקיף אך יותר מכל לבבי ואנושי גונב לאזני כי אותה מאבחנת אורלי ארבל שמה היא גם מנהלת עמותת ניצן ירבו כמותה בישראל ואם ניתן להציע אדם לפרס ישראל הרי אני מתכונן לעשות כן שנה טובה

דליה.ד

New member
תודה לך דני, על המידע החשוב הזה.

נדע להפנות אנשים נוספים לאותה כתובת וזה חשוב ביותר! וכמובן, ברוך הבא לפורומינו הצנוע והקט

איפה ראיתי עוד הודעה שלך?...היום

האם לא כתבת שתי הודות כמעט דומות? רק שבשניה הוספת עוד שם של מישהי...

זהבה נ

New member
יום יבוא שלום לך יקרה, לא הבנתי מה

קרה כאן בכלל??? למרות שאני ADHD מהטיפוס הקשה, לא הבנתי אותך? אולי נכתבה הודעה שלא נכנסה לרשת??? אולי בדיוק נפל אחד השרתים כך שההודעה לא עלתה ואת ראית אותה מבלי שאף אחד כאן יראה?. בדקתי את ההודעות המחוקות ואיש לא מחק אף הודעה מתחילת החודש, כך שזה ממש תעלומה?(ראיתי גם את ששלחת אלי למייל). אין לי על כך תשובה. הסבירי את עצמך יותר. שנה טובה לך,

הנה הנה הנהנהנהנהנה

• טובה בן אריו דני הימליך / ADHD לקויות וזכויות 12:38 09/09/02 • זר מחמאותו דני הימליך / ADHD לקויות וזכויות 12:34 09/09/02 • טובה בן ארי דני הימליך / ADHD לקויות וזכויות √ אכן זכית ונתקלת בצדיקה ממש גם אני פגשתי אוטתה והיא בן אדם במלוא מובן המילה ברצוני להביע הוקרה מיוחדת למאבחנת נפלאה בדקנט הסטודנטים בתל אביב אשר היא גם מנהלת ארצית של ניצן ושמה הוא אורלי ארבל לא אתפלא כי היא וטובה חברות כנראה כי דברים טובים מייצרים בזוגות שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה

זהבה נ

New member
לא יודעת מה קרה כאן, נבצר מהידע שלי

בנושא התוכנה והרשת. כזה דבר עוד לא קרה לי בכל אופן. אולי אפרת שותפתנו לניהול תוכל לעזור ולענות על התעלומה??? מעניין מה קרה?????? לילה טוב,

זהבה נ

New member
אפרת, אפרת, שמי ../images/Emo23.gif אפרת על הבוקר

זו קריאה לאפרת שתכנס לכן בבוקר, נמתין ונראה מה קרה כאן. לילה טוב,

למעלה