זר ליום הולדת

זר ליום הולדת

בנות יקרות. אני פונה אליכן לעזרה בנוגע להכנה או קנייה של זר ליום ההולדת. מישהי יודעת איפה אפשר לקנות זה נחמד ליום ההולדת? הייתי בחנות צעצועים והיה להם בדיוק כמו זה של שנה שעברה ולא מתחשק לי שוב אותו אחד. איפה אתן קניתן יש תמונה של איך זה נראה? ואולי מישהי מכן הכינה לבד ויש לה רעיון נחמד ממה להכין זר חביב. אשמח להצעות בנושא תודה

זאתי2

New member
בכל חנות פרחים

ישמחו להכין לך זר על פי דרישתך לגודל, סוג הפרח, צבע והיקף הראש.כמובן תלוי במחיר........

אנחנו עושים לבד, קונים כמה ענפי פרחים בחנות,

מבקשים מהם את החוט הקשיח שעושים עליו זרים (אפשר גם על בריסטול) ולעבודה (מחברים עם צלוטייפ). יוצא פחות מקצועי, אבל הרבה יותר אישי ובדרך כלל גם הילדים עוזרים לנו וזה חלק מההנאה.. מזל טוב.

תודה רבה. אז אתם ממש הולכים על זרים

מפרחים אמיתיים. יפה. כמה זמן מראש אני יכולה להכין? אני צריכה ליום שבת והכל בשישי יהיה עמוס בעיר אז חשבתי להכין כבר ממחר. יש אפשרות? או שזה ינבל.

אנחנו מכינים יום קודם ושמים במקרר, זה לא הרבה

זמן עבודה - את יכולה לקנות את הפרחים ביום רביעי או חמישי, לשים אותם במים ואת הזר להכין ביום שישי. תגידי למוכרת שאת צריכה פרחים לזר שלא נובלים מהר - היא כבר תמליץ לך מה (בדרך כלל ציפורנים או כריזנטמות מהקטנות) ותבקשי גם קצת ירק (עלים ירוקים למסביב או אלה עם הגולגלך הלבנים הקטנים, לא יודעת איך קוראים להם).

למעלה