זר לא יבין זאת

yoni13077

New member
זר לא יבין זאת

לכל אחד מאיתנו כאנוסים יש כל מיני פעולות שרק אנוסים יכולים להבין ולהזדהות איתן. פעולות הסתרה, פעולות הצגה, העמדות פנים וכל מיני כאלה. אתם מוזמנים לשתף בדברים שקורים לכם. לי כרגע עולים בעיקר דברים בהקשר גלישה באינטרנט, בכל יום שישי סמוך לכניסת השבת אני נכנס למסנג'ר וחוסם כמה חברים כדי שאוכל להמשיך להשתמש במסנג'ר בשבת. זה כבר אוטומט - כמו האור במקרר וכיוון שעון שבת
- מדובר בחברים חילוניים, דוקא דוסים אני משאיר מחוברים וכבר יצא לי לגלות בדרך הזו שני אנוסים...

בן תורא

New member
כנ"ל

אני מוגדר כבלתי נראה בג'ימייל ובסקייפ. רק שאני מוגדר כך תמיד ולא רק בשבת כי אני חושש ל"שמא ישכח ויצא"

מדוע אתה חוסם חברים חילונים בשבת?

הם האחרונים שאתה צריך לחשוש מהם. יש לנו ידידים חילונים שכשהם קבלו מאיתנו את האסמס הראשון בשבת הם כמעט התעלפו, נרגעו, והם מעריכים אותנו מאוד.

yoni13077

New member
לא כולם, חלקם

אני מדבר על חברים מהעבודה למשל, לא כל חילוני יוכל להבין את המצב הזה ולעת עתה החלטתי לא להיחשף בפניהם. אם כי יש יוצאים מן הכלל. הנושא הזה עלה פה בעבר ומבחינתי כיון שתמיד אפשר לספר בינתיים אני מעדיף לא לעשות את זה אלא אם יעלה צורך ספציפי לחבר מסוים.

אשמח "לקבל אתך את השבתות"

אין לי בעיית אינטרנט כמובן. אני לא אוהב מסנג'ר או פייסבוק.. אשמח בשעות כניסת המלכה להשתמש מולך בערוצי המייל, סמס, הפורום כדי להקביל פני, ולזמר לשבחך/שמך עליון

למעלה