זר במיטה

adam33

New member
זר במיטה

מביטה בו חודרת לתוכו במחשבתה מנסה לחייך לאהוב למרות שהכל כבר כבוי בליבה והוא מנסה משתדל ואינו מתעמק ברגשות שבתוכה והיא כבר אינה רגישה למילת האהבה והוא מחבק ..נוגע..רוצה..אך כזר הוא לה והיא שואלת את עצמה האם בו בעבר היא בחרה? כעת עוצמת היא את עיניה מפליגה במחשבות הוא..לעולם לא יוכל כבר לנגוע בגומות צמאה לאהבה אך לא מהבחור שלידו שכבה עצובה בליבה יודעת שהוא בכלל לא השתנה והימים יעברו..והזמן חולף והיא רק תשב ותצפה ובליבה תדע שהמון עצור בתוכה אהבה , הענקה, חיבה, נתינה, ובכלל הרי מעולם לא היה שייך לה וכמה שירצה יודעת בתוך תוכה שהוא מיום ליום רחוק מליבה...

AdiBason

New member
מאיפה זה? נישמע שניכתב עבורי....

איך? איך יכולות מילים של אחר לקלוע לנפשו של השני. אני מרגישה שמישהו רואה בניבכי ליבי...
עצוב לי ורע לי והאיש שאיתי לא מראה שמבין אותי. פעם אחת מרוב שפגע בי , לא נתתי לו להתקרב אלי - חייכתי אליו , הכנתי אוכל והכל כרגיל חוץ מזה שלא נתתי לו להתקרב אלי אפילו לא לנשיקה. ורק אז אחרי 4 ימים הוא ביקש סליחה. אז מה אם הייתי נותנת לו הכל היה נישכח? הוא לא היה קולט שפגע בי?

adam33

New member
זו הטעות שלך

נשים משתמשות בנשק שלהן לגבי הסקס ולא בצורה נכונה מה היה קורה אם למשל הית אמרת לו עד שלא תלך לטיפול תמשיך להיות בצד? הבעיה שהוא אומר לאוזן שלך את המילים שאת רוצה לשמוע ורק בכדי לנגוע בך מה שזה אומר שבעצם המשחק קבוע את מתעצבנת את נסגרת הוא מבין זאת רק כאשר הוא מרגיש בחסרונך אם הפיסי או הרגשי הוא בא ואומר את נשמה את חמודה אני מצטער ובסופו של דבר את מעניקה לו את מעטה ההגנה שיכול לגרום לו בעצם לשנות את דרכו ואיני מדבר על ריב קטן כשאדם צריך לשנות דרך רק אז צריך לעמוד על המשמר שזה אכן קורה כך ולא רק בכדי שתחזרי אליו למיטה. תחשבי על זה..

הרגע דפדפתי בנט...

באתר של עיתון בספרדית... וניתקלתי במאמר על הנושא... כנראה בכל מקום, בכל שפה, מרגישים אנשים אותו דבר אנסה לתרגם מעט כי קראתי מספר דברים מעניינים

למעלה