זר בחשכה ...

זר בחשכה ...

אתה הופעת לי פתאום , כמו באמצע חלום זר שאיני מכירה ..נראה כמו נסיך של איזה ממלכה ואתה היית על סוס לבן בוהק לאור החמה ... ואני נסיכה שקלועה בארמון של פחד ואימה ואתה הגעת ולחמת באויבים .. מכשפות דרקונים ועוד כל מיני אנשים שרעים ואתה באת והצלת אותי .. אוי נסיך שלי הרמת אותי על כפות ידיך והבאת אותי למקום בטח בואי איתי נסיכה מקסימה .. בואי איתי אל ארמון בלב יער ושם אני אוהב אותך .. ואתה נסיך יפה תואר אביר חלומות שתמיד חלמתי בלילות שיבוא ויסחוף אותי בסערת רגשות ואולי זהו אותו אביר .. אביר חלומות ....?

שרון את פשוט

בזבוז, תגידי מה את עושה כאן? לכי תעשי משהו עם הכשרון. בקטע הזה הממת אותי, טוב בעצם באיזה לא? יוניתוש

blue love

New member
מוכר באפלה...

כבר לא זר...כבר לא מיסתורי..כבר לא אחד שאת לא מכירה.. אולי לא מגיע על סוס לבן...אולי הוא לא נסיך בממלכה קסומה... אך תמיד נמצא שם... שאת צריכה לאהוב.. תמיד יהיה שם להחזיק יד.. כי יש דברים שאף פעם לא אשכח... את הנאמנות...ואת האהבה הוירטואלית שלך.. blue

לך שהארת לי את החושך ..

אתה .. האהבה הוירטואלית שלי ... הפכת מזר .. לאהוב אמיתי יודעת מתי רע לך ומתי אתה מאושר עד הגג נכון שאתה לא מגיע על סוס לבן ...{מקסימום מטוס של ארקיע ..} אבל אתה נסיך שלי .. ואתה כן מהממלכה הקסומה אני פה בשבילך .. אהוב שלי ,יקר . מחבקת אותך בחיבוק מלא אהבה האמת היא נסיך יקר שאתה די חסר לי .. נכון שאהבה שלנו היא אהבה וירטואלית לשמא אבל בכל פעם שאני רואה את השם שלך הלב פועם בחוזקה ושוב צצים להם הפרפרים שגירשתי אותם ושוב צצים להם הזכרונות של אז .... וכולי תקווה שישובו להיות כמו פעם אבל יודעת שזו רק אשליה .. הם לא ישובו הרגעים שיש לי עכשיו איתך נוצרת בלב .. שומרת בחוזקה .. אוהבת לאוהב אותך נסיך יקר שלי ... אוהבת

blue love

New member
טיסה לשחקים..

טיסה 725...מטוס של חברת ארקיע ממריא... יושב לי בכיסא ליד החלון...(אוהב לראות את ההמראה..) פותח את עמוד הספורט בעיתון...קושר את חגורת הבטיחות..מחכה לרעש המנוע שיהדהד בתא הנוסעים.. כיסא מולי...שיער ארוך..מטולטל..נשפך על משענת הכיסא.. טלטלי הזהב נוגעים ..לא נוגעים..בידי. אני מקרב את היד בזהירות..רוצה לחוש בטלטלי הזהב...מרגיש איך משחקים ומלטפים את ידי... צמרמורת... רוצה שהיא תסתובב...רוצה לראות את פניה...והיא...שקועה לה בחלון..מחכה כמוני לעליית המטוס מעלה לשחקים... לפתע אני רואה דרך הזכוכית..את פניה משתקפות כראי.... והיא כל כך יפה...שפתיים משורטטות...עיניים מלוכסנות במקצת...חיוך מפוחד על פניה...רוצה לחוש בסכנה...רוצה לטוס להרפתקאה.. blue

ההמראה ...

משלבת אצבעות .... מתפללת נואשות ..נו שהמטוס כבר ימריא ... שימריא כבר .. חושבת לעצמה ... לו היה מישהו פה איתה .. מישהו לחבק .. שילטף וירגיע . והיא כל כך רוצה אהבה בחיים שלה... מאז שבעלה נפטר .. היא לבדה .. מנתבת את כל זמנה בעסק ובעבודה .. זהו ..המטוס המריא .. לוקחת נשימה עמוקה ואז בלי שום סיבה מסובבת את הראש שלה ...ופתאום היא רואה אותו .. את הזר עם העינים הכחולות ולרגע קט הוא מפנה את מבטו ואז הוא רואה אותה ... שניהם מחסירים פעימה .. שניהים לא יודעים מה קרה ??? היא רק יודעת שהוא מוצא חן בעיניה .. מעניין מי הוא אותו אדם זר??? שאת מבטה ותשומת ליבה לכד????

blue love

New member
טיסה בין עננים...

כשהיא הסתובבה אליו...הוא ראה את כולה... הוא נשאר עם מבט קפוא...מנסה לאמר משהו סימפטי..כדי לשבור את הקרח... אך המילים קפאו...ובמקומם יצא חיוך מבוייש... היא סובבה פניה חזרה למושב שלפניה...והוא הגיב בספונטניות אנחת אכזבה מעצמו... ``קרה משהו?`` היא שאלה... קולה היה כל כך מרגיע ומלטף... ``לא ...זה בסדר...פשוט התפאלתי מלובן העננים...כל כך צחורים ..פשוט מראה מדהים..`` blue

השיחה

הוא כל כך מושך .. היא אמרה לעצמה .. והרגישה כמו שמזמן היא לא הרגישה .. האם זאת יכולה להיות משיכה ????? היא סובבה חזרה את ראשו אליו ושאלה אותו אם יסכים להצטרף לשבת לידה... הוא כמובן הסכים ומיד בא .. וככה התחילה ביניהם שיחה שהפכה להיות למעין פגישה .. הוא סיפר לה על עברו היא סיפרה לו על בעלה שנפטר ממחלה לפני המון זמן ... וככה הם שוחחו כל הטיסה .. והיא מצידה לא הרגישה איך עברה לה הסחרחורת שבדרך כלל מקבלת עם ההמראה .. הלב שלי מתחיל לקבל אותו היא אומרת לעצמה .. זה לא קורה הרבה .. אבל הפעם כאילו הפילו עליה אבן שתדע .. אולי הבחור הזה הוא הבחור הבא ???? ואז הגיעה הנחיתה .. הוא אימץ אותה לליבו .. אסף אותה לחיקו ... עשה הכל כדי שלא תרגיש שוב פעם לא טוב .אני פה איתך אישה מדהימה.. אל תדאגי תמסכי עליי .. ופתאום אחרי תקופה ארוכה ללא חיים עם גבר ..היא החליטה לסמוך עליו .. כשיצאו מהמטוס .. היא נתנה לו כרטיס ביקור שלה ..תתקשר בבקשה .. אני מאוד ארצה לראות אותך .. והוא מצידו חייך חיוך שרמנטי.. חיוך שאומר רק דברים טובים ...

blue love

New member
לבטים...

זה היה כל כך מוזר... הוא לא הכיר אותה כלל..הוא אפילו לא ידע את שמה..כל מה שזכר היו טלטלי הזהב..וחיוכה. הוא החזיק בידו את פיסת הנייר שעליו היה רשום מספר הטלפון שלה.. הוא רצה כל כך להתקשר אליה..לראות אותה שוב...להביט בעיניה.. הוא ידע שהיא מתאכסנת במלון..אולי אפילו חדר לידו.. וידע שחיוג הספרות יכול להעניק להם ערב חלומי שעליו הם פיטזו כל החיים.. באיטיות ניגש למכשיר הטלפון...חייג הספרות..וחיכה לשמוע את קולה מהעבר השני של הקו.. blue

הטלפון הבא ..

היא יושבת באמבטיה מלאה בקצץ ושמנים .. מסביב לחדר מפוזרים להם כל מני נרות בשלל צבעים ... וברקע מוזיקה שקטה .. מוזיקה של אהבה ורק היא שם .. לבדה .. מהרהרת בו .. באיש הזר שאיתו בילתה את הטיסה שלה ... למה הוא לא מתקשר ..? היא שואלת את עצמה .. הלוואי הלוואי ויתקשר .. רוצה כל כך לראות אותו שוב פעם .. רוצה להסתכל על העינים המפנטות שלו .. לראות את הפנים שלו .. ושוב פעם לחבק אותו ... חושבת ועוצמת עינים נותנת לגוף להרגע במים .. ופתאום ... ככה פתאום ... דרינג דרינג .. דרינג דרינג הטלפון מצלצל .... שניה היא צועקת ... קופצת מהאמבטיה .. רצה לטלפון ערומה כביום היוולדה .. הלו ... היא עונה .. ובצד השני היא שומעת את הקול הבא ...

blue love

New member
הצלצול..

מה הופתעה כששמעה בצד השני צליל של קו הטלפון... ``אני בטוחה ששמעתי צלצול`` היא אמרה לעצמה...ואז...היא הבינה שזה היה פעמון הדלת... מופתעת מאוד...לבושה בבגדי חוה ...צעקה ``רגע`` ``עוד שניה``.... ורצה לחפש פיסת בד לשים על מערומיה... כל מה שמצאה היתה חולצת טריקו ארוכה..היא לבשה החולצה ורצה לעבר הדלת... שערה רטוב ...מים עדיין ניגרים מגופה על הרצפה...היא ידעה שזה הוא.. היא חיכתה לו.. blue

אוי לבושה ..

מביטה בו ... מסמיקה עד עמקי נשמתה .. לא מאמינה שהוא עומד בפתח הדלת שלה.... שלום לך יפתי הוא אמר .. ואני עניתי לו בחזרה .. משפילה טיפה את המבט .. ולפתע פתאום היא שמה לב שהיא לא לבושה אלא בחולצת טריקו .. ובגלל הרטיבות הכל נדבר לבד של החולצה וככה היה אפשר לראות את השדיים שלה .. היא פלטה צעקה וטרקה את הדלת בחוזקה ... הוא בחוץ חייך .. הבין מה קרה .. וחיכה בסלנות עד שתלבש לה משהו שיגרום לה להרגישה קצת פחות בושה ... אחרי כמה דקות היא פתחה שוב אתה הדלת ואז כמו בחלום היא התקרבה אליו ... חיבקה את כתפיו ונשקה לו על שפתיו .. בלי לומר מילה בלי לדבר בלי להקשיב .. רק היא והוא .. והנשיקה ... והוא מתחיל להתרגש.. לא מאמין שזה קורה .. מחזיר הוא לה בנשיקה עמוסה בתשוקה ותאווה .. וככה הם נמצאים בפתח דלתה .. מחובקים מתנשקים ולא מחליפים ביניהם מילה ....

blue love

New member
המגע...

השעון שהודיע על השעה 20:00 הפסיק את נשיקתם הארוכה. הוא היה שרוי בחלום...היא היתה האשה היפה ביותר שראה מימיו..והיא היתה שלו.. עורה הרטוב הצטמרר ממגע ידו שנעה על פרק ידה הימנית... הוא חש קרוב כל כך...כל כך רצה לגעת בגוף העסיסי שלה... כל כך התפתה לחוש כל חלק וחלק בגופה..והיא...כמו השתעבדה לקיסמו... נתנה לו לעשות בגופה כל מה שרצה... blue

והם עושים אהבה ..

היא היתה צמאה למגע ידו ממש כמו אדם צמא במדבר לכוס מים שתעזור לו ... הניחה לו לפנק אותה .. והוא מצידו המשיך ללטף אותה .. לא מחסיר שום חלק בגופה המשולם ... הגוף הלבן בנוי באופן מושלם .. מרים את ראשו רואה אותה נאנחת מרוב הנאה .. מחייך לעצמו ומרגיש שהוא נמצא בעולם הבא .. ושניהם התעלסו .. עשו אהבה . לאור נרות מרקדים .. ומוזיקה של מלאכים .. מחובקים הם שכבו על המיטה .. לא יכולים לזוז ..מרגישים פורקן של תאווה שהצטברה .. הוא התקשר לשרות חדרים .. הזמין להם ארוחת ערב ... כי הם היו רעבים .. והיא מתקשה להאמין שזה קורה לה .. היא מנתחת בראש שלה את מה שקורה פה איתה .. מה היא מתאהבת או שזה סתם תשוקה .. אבל היא מאז שנפרדה בפעם הראשונה לא הפסיקה לחשוב עליו .. .???

Shanny

New member
שרון...

איזה מדהים מה שרשמת העביר בי צמרמורות געגועים כל כך יפה שני

שרון...ואהבה כחולה...

חייבת להחזיר זאת להתחלה... רוצה שוב להנות... מהסיפור המדהים... תודה... מכורה לאהבה.

למעלה