זרקו עצם

woosabi1

New member
זרקו עצם

חבר'ה אני מחפש קופי חדש לתחנת הרדיו 88 אף אם לפרוייקט שאני עושה. כיום כמו שאתם יודעים יש להם את הקופי: "המוסיקה הכי טובה ברדיו" ועל כך אין עוררין אבל אני מחפש משפט קצת פחות איזוטורי. הנה קצת חומר שיעזור לכם (אם בא לכם כמובן)על התחנה: - רייטינג הוא לא הדבר הכי חשוב לתחנה - בתחנה הזו אתה יכול לשמוע את פרנק זאפה ב11 בצהריים באמצע פקק. - מגוון המוסיקה הוא עצום. מג'אז עד אלקטרוני ו"מהברירה הטבעית" עד ל"קליק" - השדרנים אוהבים לתת כבוד לאמנים צעירים שאף אחד לא מכיר. - אין הרבה סיכוי שתשמעו שידורים חוזרים של שירים באותו יום. שיהיה לכם בהצלחה אני כמעט כבר התייאשתי מלמצוא משהו קולע.

yonigold

New member
אני חושב שזה די פשוט

התחנה הולכת על הנישה של "התחנה עם מוסיקה איכותית לקהל איכותי" ודי פשוט להעביר את המסר הזה. גם עם הקריאטיב לא יהיה מדהים, עדיין המסר יעבור. "88FM, הפינק-פלויד של תחנות הרדיו"

פתור!

88FM מה שאתה שומע! עוד אופציות: 88FM. כל השאר ברקע... 88FM תקשיב רק לעצמך. תקשיב לעצמך - תשמע 88 (הפעם זה בחינם, רק בגלל שאני מאזין מושבע של התחנה, צור קשר באתר אם אתה רוצה לשמוע עוד)

woosabi1

New member
תנו לקיסר את אשר לקיסר

חבר'ה קצת יותר קריאייטיב תחשבו חו"ל הרי התחנה הזו הי אנטי קלימאקס למה שקורא בארץ וכמובן שצריך להתייחס אליה בחשיבה פרסומית לא ישראלית. הקהל שלה לא יהיה מוכן לסבול עיזים, או בר זוהר או תאילנדית שחמה תוך 5 דקות גימיקים לא יעבדו על תחנה כזו וזה כל היופי מותר לקנספט וזה הכל שמדובר בתחנה הזו קדימה קצת יותר רעל בקופי!

אורז

New member
לא הבנתי אם מדובר בפרוייקט אמיתי

כשאתה אומר שאתה מחפש קופי חדש, אתה מחפש למטרת עבודת סטודנטים, אתה עושה עבודה אמיתי לתחנה או מה? נחמד יהיה אם תסביר את עצמך. אגב, אמרו לך פעם שיש לך זין יפה?

yos3221

New member
יש לי יש לי

88 ...כבר אין... המוסיקה הכי טובה ברדיו...לשעבר.... אחלה תחנה - חבל שעושים לה שיוני כ"כ קיצוני

woosabi1

New member
סטודנט אנוכי

לא מדובר בקמפיין אמיתי אלא בעבודת של סטודנט ואני מנסה למצוא את הנשמה של התחנה.ואם קראתי לכם חבר'ה ומישהו נפגע אז אני מצטער. בכל מקרה למי שבא לעזור ואוהב את התחנה בכיף.

למעלה