זרע מבנק הזרע

123גלי

New member
זרע מבנק הזרע

היי קרן שמי 3 (סיכום אותיות), משפחה 5 ,תאריך לידה 9 ניסיתי למצוא זוגיות בכל הדרכים ולמרבה הצער לא מצאתי, הדבר לא נובע מבררנות אלה אפילו פשרנות יתר בגלל גילי (36) אני חושבת ללכת לבנק הזרע האם את חושבת שזה צד נבון או שלדעתך אני צריכה להמתין ל"מיועד" אשמח לתשובה תודה רבה!

123גלי

New member
היי קרן כבקשתך

תאריך לידה 7.12.70 אשמח לקבל את תשובתך תודה רבה!

אני לא שוללת

הבאת ילד לעולם דרך בנק הזרע כי אני רואה שישנו קושי רגשי בכל מה שקשור למשפחה וזוגיות . בהצלחה,קרן

123גלי

New member
קושי רגשי?

למה התכוונת קושי ריגשי, אין אף גבר שחוסם אותי ריגשית זוגיות זה דבר יפה ואני בחורה ביתית שבנוייה לחיי משפחה.

לא דיברתי על חסימה רגשית של גבר

ולא ציינתי שאינך ביתית או רגישה אלא שינו קושי ליצור זוגיות וישנם ניתוקים והתגוננות הקשובה לבית ולמשפחה וכל קשר שהיה עד היום נותק והתפרק ועם כל הרגישות ישנם קשיים ופיתו תלותיות בבני זוג.

123גלי

New member
התגוננות הקשובה לבית ולמשפחה?

הניסוחים שלך קצרים ולא מובנים ניתן לקרוא את זה בשני כיוונים שונים האם במסר שלך ניתן להבין שאני ישאר רווקה כל החיים. למה הכוונה תלות בבן זוג ? אני בחורה עצמאית זה לא אומר שאם את בזוגיות אישה צריכה להיות תלותית בבן זוג זוגיות זה שותפות . ואיזה התגוננות הקשובה לבית ולמשפחה? אני גרה לבד ויש לי משפחה טובה ומפרגנת בבחירות שלי את תארת לי מצב נוכחי ולא עתידי שיש קשיים ליצור זוגיות ברור אני לבד.

למעלה