זרע הפורענות

זרע הפורענות

בעוד שבועיים תחל להימכר זריקה חדשה נגד הריון. פעם בשלשה חודשים,ותוכלו להזדיין כמו שפנים ללא חשש. ואני תוהה,מתי ימציאו כבר איזו זריקה לגבר שלא מעוניין להפיץ את זרעו המשובח באופן זמני...? או לפחות לאפשר לו סקס בטוח מבלי ליפול לאיזו מלכודת זדונית,או טעות שתעלה לו ביוקר אחר כך.... תופקע השליטה הנשית בעיניין !!! ויפה הריון אחד קודם

יערית

New member
בשביל מה לכם זריקת מנע?

אני הייתי מסרסת למן ההתחלה. בכדי למנוע ריבוי של סוג מסויים של גברים !
<עגבניות לא לזרוק בבקשה הן עולות יקר, אפשר למסור אני אעשה מהם מטבוחה טובה>

אתם יכולים

לקשור את צינור הזרע הפיך אני לא חושבת שזה וכמו שגברת מטבוחה כתבה כאן יש גברים שהיו עושים טובה לאנושות אם לא היו מפיצים את עצמם . . . גם לא באופן זמני

יערית

New member
הגם את ברוטוס?

היית מחזירה אותם לכו....אמש'להם? <מנהל/ת יקרים
אני מבקשת למחוק אותי לאלתר>

לצערנו,יש גם נשים שהיו עושות טובה אילו

לא היו אמהות,כמו אלו שרצחו את הילדים שלהן או האמא המרעיבה.

NoaModiin

New member
הלוואי הלוואי הלוואי

קראת את כל תופעות הלוואי הנלוות לכל אחת ואחד מאמצעי המניעה ??? אני הייתי מוותרת מראש על הכל ומפקידה את השליטה בידי בן זוגי היקר...

הזריקה לא חדשה ../images/Emo152.gif

וכמו שכתבו לפניי, מלאה בתופעות לוואי כמו כל אמצעי מניעה אחר. ולמרות הכל ובכל זאת - אין שום סיכוי שבעולם שהייתי סומכת על אמצעי מניעה גברי במקום נשי, אם הייתי עושה את זה, כנראה שהייתי נכנסת להריון יותר מהפעמיים המתוכננות שלי

NoaModiin

New member
../images/Emo2.gifחושבת ?

למה שמישהו ירצה להכניס אותך להריון לא מתוכנן ? ואולי את פשוט לא סומכת על הגברים שיזכרו לקחת את אמצעי המניעה ?

ואם הוא לא ירצה - זה לא יכול לקרות ???

את יודעת כמה סיפורי פנצ'רים אני מכירה ? בענייני הגוף שלי, לא סומכת על אף אחד חוץ מעצמי. כל עוד הגברים הם לא אלו שנכנסים להריון, רמת האחריות שלהם אף פעם לא תגיע לרמת האחריות שלנו כנשים.

הכל עניין של אינטרסים כלכלים תכלעס..

יש אחוז פי כמה יותר גדול של נשים שהריון לא רצוי אצלן זה סוף העולם, לעומת גברים שמודאגים שיגנבו להם זרע.

למעלה