זרע בינוני

חןחן

New member
זרע בינוני../images/Emo35.gif

איכות הזרע של בעלי בינונית מבחינה כמותית ומבחינ התנועה. האם יש משהו שיכול לעזור לשיפור האיכות? אנחנו אחרי 3 כשלונות של הזרעה - גם המצב שלי לא אייי איי, לפעמים הרירית שלי דקה מדי 6.6 ולא יכולה לקלוט ביצית מופרית. האם יש משהו שגם הגבר יכול לעבור כדי להגדיל הסיכויים?

עמית@

New member
היי חן- קודם כל חשוב מאוד שבעלך

יעבור בירור פוריות מקיף (US אשכים על מנת לאבחן ואריקוצלה ובדיקות הורמונליות) זאת על מנת לראות האם יש פתרון ניתוחי או הורמונלי- שנית יש הצלחה מסויימת גם עם ויטמינים או דיקור סיני- שוב- לא המחלקה שלי
אבל יש האומרים שזה מועיל בעיקר לכמות-אני לא יודעת כמה זה "בינוני" אבל גם עלם בינוני אפשר בהחלט להיכנס להריון (אגב- גם רירית 6.6 מספיקה להריון- לא אידיאלית אבל עשוייה להספיק)
הוספתי חתימה אישית לכרטיס שלי ואני סקרנית לראות אם היא תופיע...

חןחן

New member
חתימה איית אכן הופיעה

היה לי זקיק 20X18 ורירית 6.6 . הזרע לאחר השבחה היה 24 מיליון ותנועתיות של 50%. מה את אומרת?

עמית@

New member
זה בכלל לא רע- ובהחלט נותן סיכוי

אני לא יודעת מה המורפולוגיה אבל מקובל להניח שכל זרע מעל 10 מיליון הוא בעל יכולת הפרייה בהזרעה. אז בהצלחה

גאיה100

New member
ויטמינים

בהמלצת בנות מהפורום בעלי לוקח : אבץ, ויטמין E וויטמין B12 (בעיות במורפולוגיה, תנועתיות וספירה של 8 מיליון) בזמנו "רוצה עוד 1" פירסמה קישור למאמר בנושא תוספי ויטמינים, ההודעה לפעמים מופיע בטאג´ ליין לגבי הרירית, היו כאן סיפורי הצלחות גם עם רירית של 5 מ"מ בהצלחה

חןחן

New member
מה מרגישים../images/Emo141.gif

אני אמורה ללכת לצילום רחם לפני התחלת הטיפול בזריקות. רציתי לשאול האם מישהי יודעת, לאחר טיפולים איך מרגישים כשכבר נכנסים להיריון? באילו איברים בגוף? אני מקווה שהשאלות לא נשמעות טיפשיות, אבל חברות שלי שנכנסו להיריון ללא בעיות טוענות שלא מרגישים כלום והרופא שלי שואל אותי כל פעם נו, איך את מרגישה, יש תחושות בבטן? על אילו תחושות הוא מדבר???

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. מה אמורים להרגיש? על פי הנסיון הקולקטיבי לא מרגישים כלום. מקסימום מרגישים תחושות קדם וסת רגילות. או אפילו דימום קל. בדיעבד יש כאלה שנזכרות שהיה להן יותר כאב בחזה, או גירוד בצד או לא יודעת מה, אבל זה רק בדיעבד. עד הבטא החיובית כולם הרגישו... מתח ופחד
אין לי מושג לאיזה הרגשה הרופא מצפה, פשוט תשאלי אותו בעצמך. בהצלחה נועם

למעלה