זרמים בראש

קוקולה9

New member
זרמים בראש

שלום רב
אנני יודעת אם אני בפורום הנכון אך משום שטופלתי בהצלחה בעברי על ידי נטורופתית אני מאמינה מאוד הדוקה ברפואה המשלימה.
לפני כחודשיים היתה לי תחושה "נמלים" בראש כולל כל הראש. פניתי לנוירולוג לאחר בדיקה שגרתית הוא טען חד משמעית שאין לי כלום אך אני סובלת מחרדה ואלו הסימנים לחרדה. אני מורה במקצועי וכעת עבור חודשיים של מנוחה ואכן לא הרגשתי את התחושה. מאתמול החלו "זרמים" בצד שמאל של הראש וזה עובר אבל כאלו ההרגשה שיד נרדמת ויש תחושת נמלים. אני משתגעת !!!!! לא יודעת למי לפנות ומה לעשוןת. עליי לציין שעשיתי בדיקות דם מ ק י פ ו ת !!!! אפילו במעבדה לא הבינו למה אני צריכה בדיקות כאלו של כל הויטמנים וכוליי כולל מחלות למיניהין כי גם הזרועות שלי היו מרגישות חלשות מאוד מהר הייתי מתעייפת. הרופאה משפחה המליצה על ויטמין E. זהו
מהי התחושה המוזרה של ההרדמות בראש ??????? לא מבינה האם אני לפני התקפת חרדה......... !!! אני עושה ספורט כולל זומבה והליכות ושומרת על תזונה נכונה בהחלט ! מה יכולה להיות הסיבה ??

תודה מראש לעונים קרן

לזרום או לא לזרום

התופעה שאת מרגישה יכולה להיות תולדה של לא מעט דברים, החל מחסר בוויטמינים/מינרלים ועבור בבעיות אחרות סבוכות יותר כולל התקפי חרדה
אין לי מושג למה את מתכוונת כשאת כותבת שעברת בדיקות דם מקיפות - האם הבדיקות כללו דופלר צווארי למשל?
האם הבדיקות כללו בדיקות לבביות למיניהן?

לפיכך,
לאור העובדה שציינת שהיית מרוצה מהנטורופתית שטיפלה בך, למה שלא תחזרי אליה עם שלל הבדיקות שביצעת?

קוקולה9

New member
בדיקות דם

היי אלו היו בדיקות דם באמת מקיפות לכל הויטמינים אין לי חוסר לא עברתי דופלר צווארי אנני יודעת מזה . עזבתי את קופח לאומית בו טיפלה לי הנטורופתית ועברתי למכבי שם אנני מוצאת נחמה........אני ממש אובדת עיצות האם מחרדה יש מן תחושה בראש כפי שאני חשה? אני ממש מפחדת

ינוקא1

New member
חצי הכוס המליאה :

אם לדעת הנוירולוג אין כלום זה כבר טוב.

ובהחלט כדאי לפנות לרפואה אלטרנטיבית , ולא רק נטורופתיה.

ניתן לטפל בזה באמצעות דיקור קרקפת ועוד.

0 אור 0

New member
ההמלצה שלי

לפני הכל לגשת למטפל בכיר בעיסוי רפואי שיקומי, שיבדוק לך את השרירים באיזור הצואר, כתפים וכו' - מאז שבן זוגי התמחה בתחום הזה, אני פשוט נדהמת כל פעם מחדש איך לפעמים דברים שרופאים כולל אורתופדים ונוירולוגים לא מזהים, ושמטפלים בשיטות אחרות טובות כשלעצמן (כמו רפואה סינית או נטורופתיה) משקיעים בהם הרבה מאד עבודה ועומק, מתגלים כאיזה טריגר קטן וממזרי שחוסם את זרימת הדם לראש או לוחץ על עצב. אנשים שסובלים שנים פתאום מגלים מחדש את החיים ללא הכאב או תופעות אחרות.
במידה שזה לא יסתבר כמשהו כזה , אז בהחלט להכנס לתהליך אבחוני של רפואה משלימה - אם אצל נטורופתית רב תחומית (שלא מטפלת רק בתזונה אלא יש לה כלים של מגע) או מטפל ברפואה סינית
תהליך אבחוני מעמיק, רצוי מאד שיעשה על ידי מטפל שיש לו את הזמן והפניות לעשות את זה כמו שצריך , כלומר שעדיף לא בקופת חולים.

למעלה