זרם מים חלש

ravivve

New member
זרם מים חלש

שלום לכולם! יש לי שאלה - בדירה שלי, יש זרם מים מאוד חלש בכיור במטבח ובאמבטיה (משום מה, הזרם בכיור באמבטיה מצוין). הברזים די חדשים כך שאני לא חושב שיש אבנית שחוסמת את המים או משהו כזה... בקשר לצנרת אני לא יודע מה המצב שלה, אבל הדירה בכלליות לא מהישנות, היא מתוחזקת מאוד טוב ע"י בעל הדירה. מישהו יודע אם אפשר לעשות משהו בנידון? מי אמור לעשות? אני או בעל הדירה? תודה!

מותר לי

New member
ברזים חדשים?

ככל הנראה מותקנים בהם חסכמים המחלישים את זרם המים. הבעיה אינה בשיבר או בצינורות כיוון שהזרימה באחד הברזים חזקה. תפנה לפורום שאלה קטנה לגבי הורדת החסכם מהברז, אשמח לשמוע תשובה!

omri120

New member
כן...ומי שם לה חסכמים???

בא מלאך בלילה ושם חסכמים??? איזו תשובה שטותית אלוהים!!!!!! הבחורה שואלת למה יש לה זרם חלש...וזו התשובה שהיא מקבלת?? לדעתי יש לה בעיה של אבנית.

אולי בעל הבית התקין חסכמים?

ואולי הדיירים הקודמים? זה דווקא מאוד הגיוני, בהתחשב בעובדה שהבחורה מדברת על דירה שכורה ולא על הבית בו היא גרה שנים. וגם אם לא זו הבעיה, למה להתקיף ולזלזל? מותר לי הגיבה מתוך כוונה טובה וממש לא מגיע לה שתתקוף אותה ככה.

אופס, זה בכלל בחור

והבחור מציין שהברזים חדשים ושזה לא נראה כמו בעיה של אבנית, ככה שבאותה מידה אפשר להגיד שהתגובה שלך מאוד שטותית ואפילו יותר.

אינסלטור,

חסכמים הרבה פעמים מותקנים באופן אוטומטי ם הברזים. חוצמזה, זאת לא דירה שלה, בהחלט ייתכן שהמשכיר סידר את זה עוד לפני שהיא הגיעה. ואגב, אם היתה לה בעיה של אבנית הזרם לא היה חלש, הוא היה דווקא חזק יותר, אבל דק יותר.

חחח

אני לא ממש מנהלת... למרות שלדעתי, פורום למכשירי חשמל יכול להיות מאוד מועיל, במיוחד לדרי פורום זה. וחוצמזה, מי לא רוצה לדעת איזה חום מייצגים המספרים על התנור, או איך מפעילים את אופציית הגריל במיקרו משולב? אולי באמת אני צריכה להציע לתפוז לפתוח פורום כזה...

זה בדיוק למה שמחתי לראות את זה

את יכולה להתחיל עם קומונה ולהציע לפתוח פורום. לדעתי זה יהיה מאוד מאוד שימושי, ולא רק לנו.

מותר לי

New member
ואגב-

לפני שאתה מתקיף כדאי לך לברר את מי אתה מתקיף, כי במקרה נפלת על נקבה שמבינה קצת יותר מדבר או שניים בכל הקשור לתיפעול הבית ותיקונים שונים...

למעלה