זריקת לוקרין

דנהדנה2

New member
זריקת לוקרין

קיבלתי לעשות זריקת לוקרין {על מנת לעשות דיכוי}. זאת זריקה אחת שפועלת למשך 3 חודשים. האם מישהי עשתה כבר זריקה זו? איפה מזריקים אותה והאם היא כואבת? האם יש השתתפות של הקופה בעלות הזריקה?

gui1

New member
כן כן וכן

כן מכירים אותה היטב מהעבר מהוה וכנראה גם מהעתיד מזריקים בטוסיק תלוי באוחת המזריקה יש כאלה שמכאיבות ויש כאלה שלא בקופח מכבי את משלמת בעבורה 400 שח +_ וזה אחרי השתתפות [ זה המחיר המינמלי ] שיהיה בהצלחה לפעמים היא ממש עושה פלאים

דנהדנה2

New member
האם אפשר

להזריק אותה בבטן במקום? בטוסיק נשמע לי יותר כואב. ומה זאת אומרת עושה פלאים? יש לה תופעות לוואי?

לא, מזריקים רק

בטוסיק. אם את הולכת לאחות מנוסה אין סיבה שיכאב. בוודאי שיש לה תופעות לוואי אבל אין הכרח שתסבלי מתופעות הלוואי, ממה שזכור לי תופעות הלוואי הן: גלי חום, פגיעה בצפיפות העצם, בעיות זיכרון ועוד. תעשי חיפוש בפורום ועייני גם בעלון התרופה. לגבי הפלאים gui התכוונה שהיא מדכא את האנדו' ועוזרת להעלים את הכאבים.

shirshir22

New member
היי דנה

אני קיבלתי את הזריקה פעמים לפני ניתוח שבצעתי להסרת מוקדים, אני יכולה לומר לך שהיא שיפרה פלאים את המצב אצלי, הכאבים כמעט הפסיקו והיא גם צמצמה את המוקדים כך שהניתוח היה קל יותר. מלבד גלי חום לא היו לי שום תופעות לוואי, וגם הם לא היו כל כך נוראים. את הזריקה עשיתי אצל האחות וזה לא כזה נורא, בכל מקרה זה שווה את זה. מקווה שעזרתי

זואילי

New member
כן כן ועוד כן

קיבלתי אותה פעמיים ואני מחכה בקוצר רוח לקבלה שוב. אינשאללה בתחילת השבוע הקרוב. מזריקים אותה אך ורק בטוסיק. לא זוכרת אם היא כואבת. אולי שורפת קצת ברגע הראשון. יש איזו השתתפות של הקופה. אם תלכי דף אחד אחורה אז תקראי את תלאותיי בנבכי הבירוקרטיה של קופ"ח כללית (ההתנהלות הזקנה והארכאית של הסניף שלי), בקשר לאישור הזריקה, הזמנתה ודרכה הארוכה עד שתגיע לתחת שלי. אם תעשי חיפוש עם המילה לוקרין פה בפורום אז תקראי המון אינפורמציה על הזריקה ועל המוזרקות. אז חשוב, 1. לאשר את הזריקה מול הגורם הטרחן שמאשר בקופה שלך. 2. לקבל מרופא המשפחה העייף שלך מרשם לזריקה וחשוב מזה, מכתב לאחות עם הראש בקיר שבו כתוב המינון ושם הזריקה וזה שצריך להזריק אותה. 3. לוודא שהאחות שאת הולכת אליה מכירה ויודעת לתפעל את הזריקה. ושלא תענה לטלפונים בזמן שהיא מכינה את הזריקה. 4. להתקשר לבית המרקחת ולשאול אם יש להם ואם אין להם אז שיזמינו. או לחפש ברחבי הארץ בית מרקחת שיש לו כרגע את הזריקה. אני (וגופי) מאוד מחבבת דיכויים בזריקות ובמיוחד יש לי רגשות חמים ללוקרין.

shirshir22

New member
../images/Emo6.gif את הורסת אותי עם התשובות שלך

רגשות חמים לזריקה ???? על זה עוד לא שמעתי חחחחחחחחח

זואילי

New member
את חמודה ../images/Emo9.gif

ואני חשבתי שאפ'חד לא קורא אותי
כשהגעתי לראשונה למרפאת האנדו על ארבע, אז אחרי 2 פגישות אמרו לי לקחת לוקרין. אני כמובן התעצבנתי למה לא מנתחים אותי מיידית. אבל אז הד"ר האהוב של גואי הסביר לי על הזריקה ותפקידה. אז נבהלתי והזרקתי. לא זוכרת כמה זמן זה לקח. אבל פתאום - הרגשתי טוב. נעלמו לי הכאבים, הייתי אדם חדש. חשבתי שזו תרופת קסם. וגם לא קיבלתי מחזור, אז בכלל התלהבתי. הגעתי לניתוח מדוכאת שחלתית ושמחה. כשהגיע יום השיחרור מהאישפוז סירבתי ללכת. דרשתי עוד מרשם
קיבלתי עוד נגלה
הייתי בדיכוי איזה 8 חודשים בטוטאל, התקופה הכי הכי מוצלחת שלי. התמכרתי ללוקרין. אז בטח שיש לי רגשות חמים לזריקה. אם הייתה זריקה כזו לשנה שלמה או שאפשר היה לקחת אותה לנצח, הייתי מנשקת אותה ואת האחות.

למעלה