זריקת וולטרן

lcילנה

New member
זריקת וולטרן

אני אמורה לעבור קיסרי אלקטיבי בשל מצג עכוז ואני יודעת שהאחיות נוהגות לתת זריקת וולטרן בהתאוששות. אם אני מתכוונת להניק ברגע הראשון האפשרי, האם מותר לקבל את הזריקה או להגיד להם שלא ולהסתפק באדקס?

האם את מודעת לשיטות אלטרנטיביות?

לא יודעת אם זה מעניין, או מתאים לך. רק שתדעי שיש פתרונות טובים ביותר (!!!) להיפוך עם הומיאופטיה או רפואה סינית. שווה לברר על הנושא בכדי להמנע מניתוח קיסרי, אם אפשר. כי בכ"ז זה ניתוח עם כל ההשלכות הגופניות של זה... תחשבי על זה.

michalattia

New member
ואם בכ"ז יהיה ניתוח

אז קודם כל דעי שזה לא נורא, עברתי את זה והנקתי את התינוקת אחרי שעה וחצי. את חייבת לומר להם שחשוב לך להניק, ולהפעיל את בן הזוג שלך שיביא את התינוקת ויתעקש על זה.. לדעתי גם אני קיבלתי וולטרן בכדורים וזה היה בסדר עם ההנקה. בבית החולים יודעים מה נכון ומה לא להנקה, אני מאמינה שהם לא יפגעו בתינוק במזיד. באיזה בית חולים את עוברת את הניתוח? אם תרצי עוד עצות אני אשמח לשתף בחוויה החיובית שהיתה לנו (ילדתי ב"מאיר" בכפר סבא) ולתת טיפים להצלחה של ההנקה במקרה כזה. אם תרצי שלחי לי מסר עם פרטי התקשרות ואני אתקשר אלייך. לגבי היפוך... ניסיתי היפוך חיצוני בבית חולים ולא הצלחנו, אבל אם שוב אהיה במצב דומה אנסה שוב, והפעם אתחיל מוקדם יותר, בשיטות אלטרנטיביות. אין מה להפסיד, ובכל מקרה עדיף לידה רגילה מניתוח קיסרי.. בהצלחה מיכל

lcילנה

New member
תודה לכן

אני באמת לא רוצה ניתוח אבל מיציתי את האפשרויות הטבעיות והיפוך חיצוני לא מתאפשר בשל חבל טבור כרוך. בכל מקרה אני כבר באמצע שבוע 39 כך שזמני אוזל. זו לידה שניה, את בני הבכור ילדתי בלידה טבעית לחלוטין לפני כמעט שלוש שנים והנקתי אותו כמעט שנה וחצי. אני שואלת ספציפית לגבי זריקת וולטרן כי לפי הברור שלי עם כדורים אין בעיה ועם זריקה אולי יש. אני מתכוונת לקום כמה שיותר מהר אחרי הניתוח (כשש שעות) ולכן אם זה יעזור לי לכאבים ומותר בהנקה לא אתנגד. ואני לא סומכת על הצוות הרפואי שלא יעשה שטויות, רק על עצמי. תודה.

למעלה