זריקת אוביטרל

מחכים2

New member
זריקת אוביטרל

שלום לכולן,
אני קוראת סמויה כאן לא מעט חודשים וזה עשה חשק להצטרף אליכן

אז קצת רקע...
בת 26 , נשואה 8 חודשים- מנסים 8 חודשים (בתקווה שזה יהיה הניסיון האחרון) החודש היה סבב שני של איקקלומין פעמיים ביום+אסטרופם וזיהוי ביוץ ב14.3 ע"י מעקב זקיקים...(בעלת מחזור מסודר כל 29-30) בעוד כשבוע אמורה *לא* לקבל..הרופא בישר לי לאחר הבדיקה במידה ולא ייקלט הפעם אז נעבור לזריקה בשם אוביטרל בתוספת לאיקקלומין ואסרופם- אני ממש מפחדת מהזריקה אך המטרה לתינוק משלנו חשובה לי יותר מהכל. אז לשאלתי- לא ברור לי כל כך לשם מה הזריקה, כי הרי לאורך כל הזמן והמעקב כן היינו ביחד בזמן הביוץ, מקריאה קצרה על הזריקה הבנתי שהפעולה שלה היא לתזמן את הביוץ...אולי מישהי תוכל לתת לי פרטים נוספים על הזריקה? והאם אני צודקת או שישנן פעולות נוספות שהזריקה עושה? ובכלל, האם למישהי יש ניסיון טוב איתן שיכולות לעודד אני אשמח
תודה

היי אין מה לדאוג בכלל

הזריקה כמו שאמרת מתזמנת ביוץ. כלומר, היא בעצם נותתנת זמן מדויק לכך שהביוץ יתרחש וכך אתם תדעו זמנים יותר מדויקים מתי להיות ביחד. אין מה לחשוש מהזריקה.. הפעם הראשונה תמיד קצת מלחיצה אבל בגדול הזריקה בכלל לא כואבת.
בהצלחה רבה

מחכים2

New member
אבל...

מקסימה את. תודה רבה...העניין הוא שלרוב כן היינו יחד בזמן הביוץ לכן לא ברור לי הצורך לתזמן אותו.
מרגיש לי קצת כמו פעולה שהרופא מחוייב לעשות לפני עליית שלב בטיפול (או שאני יותר מידי פסימית?)

נשתדל לשמור על אופטימיות, בשורות טובות ומשמחות

הרופא לא מחוייב להשתמש באוביטרל

ואם את לא רוצה את ממש לא חייבת.. במידה ותתקדמי להזרעות אז בדר"כ חייבים אוביטרל בשביל לתזמן את ההזרעה. זה פשוט יותר מדויק. באמת שאין מה לדאוג מההשפעות של הזריקה עצמה..נתון לבחירתך.. יש אומרים שזה גם יכול לסייע להשתרשות בגלל שמכיל גם את הורמון ההריון.. ואת לא פסימית.. את מציאותית.. ואם את בניצנים זה עוד מוקדם ;)
בהצלחה! מוזמנת לפרטי אם יש לך עוד שאלות

למעלה