זריקות???

זריקות???

היי, אני נטע, והיום אני אמורה להתחיל בטיפולי זריקות מטרודין, אני ממש אשמח לשמוע המלצות וטיפים, והרגעות כי אני די לחוצה. אני גם שמעתי על תופעות לוואי כגון: התנפחות , השמנה וכו´. נורא אשמח אם תעזרו לי להבין למה אני נכנסת. תודה

קרן פ

New member
אני הזרקתי מטרודין HP ולא היו לי

תופעות לוואי מיוחדות, למעט רגישות יתר ( הייתי יכולה לבכות משטויות..) הזריקה עצמה לא כואבת, אני הזרקתי לבד בבטן. בהצלחה !

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

תופעת הלוואי הכי רצויה היא כמובן הריון
ואני מאחלת לך מכל הלב שתרגישי אותה 9 חודשים
בעקרון לזריקות הורמונים צפויות תופעות לואי אבל לא כל אחת מקבלת אותן, בודאי לא את כולן. התופעות הצפויות הן- סחרחורות, חולשה, נפיחות בבטן שנוצאת מספיחת נוזלים לאיזור השחלות. כאבים בשחלות, מתח , עצבנות, רגשנות וחוסר סבלנות. זה בגדול- בעצם בענק
אז את ממש לא חייבת לקבל משהו מזה, אבל אם תרגישי שדברים מוזרים קורים לך, אל תבהלי זה ההורמונים
שנשמע ממך רק בשורות טובות נועם

neta2

New member
תודדדדדה../images/Emo141.gif

איזה כיף שיש פורום כזה, אני מוכרחה להודות, שכמות הלחץ שלי ירדה בצורה ניכרת מאז הרגע בו הצצתי בהודעותיכן.. ככ מפרגנות כל הכבוד . אז המוןתודה, אמנם רק התחלתי אבל אני כבר חשה בכאבי ראש וסחרחורות ואני מניחה שלא יזיק לי קצת להשתמש בתירוץ שונה ואחר (הורמונים) לבעיות רגישות היתר שלי.. אבל ממש תודה לך . ומתוך סקרנות ורצון להכיר, מה איתך? יש לך ילד או שניים?

neta2

New member
רגשתן אותי

שלום, אז שמי נטע, ואני אמנם עוד לא הגעתי לשלב ה- ivf ואני גם מקוה שאולי לא אזדקק לזה, אבל גם אנימנסה להרות שנה, וכגעת התחלתי בטיפולי פוריות (הזרעה) , ורק רציתי לומר פה לכולכן, שנכנסתי אתמול בכדי לשאול שאלה ולקבל טיפ ועצה, והתבוננתי בתכתובת שלכן ומוכרחה לומר שרגשתן אותי עד דמעות. לא תארתי לעצמי שניתן להרעיף ככ הרבה תמיכה ואהבה אחת לשניה בפורום מחשב. ואני נפעמת!! אז רק שתדעו, שאני מאחלת לכל אחת ואחת מכן שתצליחו ושנראה רק מזל-טוב מכל עבר, וכל הכבוד - זה ככ יפה לראות כמה אהבה יש בנו .

דנית26

New member
../images/Emo140.gif

היי נטע מקווה שלא יהיו לך הרבה שאלות ותהיות ושישר תעברי לפורום הריון
יש כאן מומחיות וכולן כאן באמת מדהימות מאחלת לך שהות קצרצרה כאן

חושחש

New member
ברוכה הבאה

הי נטע ברוכה הבאה מקווה שתמצאי אצלנו את כל התמיכה שאת זקוקה לה אני מקווה בשבילך שלא תגיעי לIVF ושתגמרי בהזרעה ובמהרה תמיד זיכרי שכאן בפורום אפשר להגיד הכל את כל הדברים הטיפשים שעוברים בראש. בהצלחה חושחש

רומי 007

New member
לנטע - ברוכה הבאה

אני מזריקה מורודין כבר שנה וחצי. בכל טיפול בימים הראשונים קצת כואב עד שמתרגלים. תבדקי בכמה מהחומר המסיס את חייבת להמיס את האמפולה - כדי להקטין את הכמות הפיזית של החומר המוזרק. זה עשוי להקטין את משך ההזרקה. אני מזריקה לשריר. פחות כואב בישבן קצת יותר כואב בזרוע אבל לא תמיד מתחשק להתפשט ולא תמיד נעים, תלוי מי המזריק לך. יתכן שניתן להזריק גם סאב קוטן אבל תבדקי עם האחות. תגובות לואי? לא חושבת, אם כבר אז לחומר הדיכוי (אם את בIVF) כגון דקפפטיל או משאף בוסרלין. לא כתבת איזה פרוטוקול את מקבלת. בכל מקרה - הרבה בהצלחה ולא לחשוש. קטן עלייך.

neta2

New member
רק סיפור אופטימי כל כך..

חברה שלי גילתה רק אתמול שהיא סופסופ בהריון (חודש שלישי) אחרי שלוש שנות נסיון שבהן 6 או 7 הפריות שכשלו ,אז הפעם זה הצליח ובינתיים (טפו טפו טפו) מחזיק לו שם מעמד. ואני לא מפסיקה לחייך... ורק רציתי שאולי נשאוב מכך עוד עידודון..

למעלה