זריקות

diklak

New member
זריקות

היי בנות. אתמול הייתי אצל דר' ברקוביץ-הוא פשוט כזה מקסים, הייתי אצלו אולי רק 4 פעמים ואתמול הוא זכר את השם שלי עוד לפני שאני ובעלי התיישבנו על הכסא. הוא יודע כל כך להרגיע ולתת הרגשה שהכל יסתדר , פשוט הרגשת ביטחון כל פעם שאני אצלו. טוב לעניין, הוא אמר שעוברים לזריקות אחרי שראה שאני לא מגיבה ל 2 אקקלמין ביום. הוא נתן לי ארגסט לזרז את המחזור אפילו שאני רק ביום 18 למחזור , הוא אמר שחבל על הזמן כי אף זקיק לא התפתח אז מתחילים מייד בזרוז המחזור ואמר שאני יבוא ביומיים הראשונים של המחזור ויסביר לי הכל על הזריקות. האם מישהי יכולה להסביר לי איזה זריקות, איך עושים ,מתי וכמה וכמובן מה ההשפעה וכל השלבים עד שאולי , וכולי תקווה, שיתפתח לו זקיק מוביל. אשמח לקבל כל הסבר על התהליך.

חגיתלה

New member
זריקות../images/Emo50.gif

אני אנסה להסביר קצת ועוד מעט יבואו המבינות הגדולות ממני. זריקות כגון גונל, מנוגון, פיוריגון וכו'. אישית אני מעדיפה בבטן, ולבד או עם בעלול, לא בעיה ללמוד לבד אצל אחות נחמדה וסבלנית. הזריקות הן בדר"כ מהיום ה-3 או ה-5 בשעה קבועה ביממה. חשוב שהן יהיו בטווח של כ-24 שעות אחת מהשניה עם סטייה של שעתיים לכאן או לכאן. מטרתן לפתח זקיקים וזאת מגלים על ידי מעקב זקיקים ובדיקות דם. השפעתם שונה לאחת לשניה אבל יש בטן נפוחה, ע צ ב י ם, חצ'קונים וכו'. הורמונים... ובע"ה מתגלה זקיק מוביל, שמצליח להפרות וליצור הריון עגול ומשעמם מקווה שעזרתי ועוד מעט יבואו עוד מבינות בהצלחה

סנונית 1

New member
היי דיקלה ../images/Emo140.gif

כמו שכתבו לך את הזריקות מתחילים בין היום ה-3 ל-5 של המחזור. גם אני מטופלת של ברקוביץ האגדתי כבר שנה ואני ובעלי מאוהבים בו. ברקוביץ נותן בדרך כלל גונל F שמטרתו ליצור כמה שיותר זקיקים כדי להגדיל את הסיכויים להריון. אני לא יודעת מה הבעייה אצלכם אבל התהליך הוא כזה את מתחילה להזריק וכל יומיים בערך עושה בדיקת דם, את מתקשרת לנייד שלו מדווחת לו את תוצאות הבדיקות והוא מנחה אותך , בדר"כ הוא גם מבקש שתבואי ובשעות שכולם כבר ישנים אז תתרגלי לשעות המטורפות שלו. הוא עושה US וגינלי לראות את מצב הזקיקים (גודל) ואומר לך אם להמשיך להזריק. כשהוא רואה כמה זקיקים יפים הוא אומר לך להזריק כוריגון (בישבן, הגונל בבטן) ותוך 36 שעות הוא קובע לך שעה להזרעה כי אז מתרחש הביוץ (אצלי הוא אף פעם לא פיספס ביוץ. לפני כן הוא מבקש שתעשו השבחת זרע ותוך חצי שעה עד שעה אתם אצלו להזרעה. ההזרעה זהו תהליך פשוט בו מוחדר הזרע ע"י קשית דקה מאוד לרחם הוא נותן לך לנוח כ-10 דקות בלי לחץ והביתה לחכות לבטא. להקלה על הזריקה את קונה משחה (ללא מרשם) בשם אמלה 5% מורחת על מקום ההזרקה בנדיבות, מכסה עם ניילון נצמד ומחכה כ-40 דקות עד שעה. זהו יצא לי ארוך העיקר שיהיה בהצלחה.

למעלה