זריקות Puregon איפה אמורים להזריק אותן (בישבן, בירך או בבטן)? האם זה כואב / שורף?
צ ציפורנית היחידה New member 19/5/04 #1 זריקות Puregon איפה אמורים להזריק אותן (בישבן, בירך או בבטן)? האם זה כואב / שורף?
ש שווערצה New member 19/5/04 #2 בישבן או בבטן, ולצערי: זה שורףףףףףףף (בדרך כלל. לא לכולן...) המלצה חמה: תגשי לבית המרקחת ותקני משחת אמלה ותמרחי על מקום ההזרקה חצי שעה לפני. זה עוזר מאוד!!!!!!!!
בישבן או בבטן, ולצערי: זה שורףףףףףףף (בדרך כלל. לא לכולן...) המלצה חמה: תגשי לבית המרקחת ותקני משחת אמלה ותמרחי על מקום ההזרקה חצי שעה לפני. זה עוזר מאוד!!!!!!!!
ח חגית6 New member 22/5/04 #5 לא בדיוק המזרק מגיע עם החומר המדלל אותו את מכניסה לבקבוקון עם האבקה, מדללת, שואבת חזרה למזרק ומזריקה. בהצלחה
לא בדיוק המזרק מגיע עם החומר המדלל אותו את מכניסה לבקבוקון עם האבקה, מדללת, שואבת חזרה למזרק ומזריקה. בהצלחה
א אורית המאושרת New member 22/5/04 #7 קצת שורף... אני אישית עשיתי אותן בבטן - פחות כואב לדעתי... זה קצת שורף בדקות הראשונות כמו שריר קטן שנתפס ואחר"כ זה נרגע לאט. זה לא מסובך את פשוט צריכה לערבב את החומר עם התמיסה ורק אז להזריק. יש הוראות מדויקות למרות שאני העדפתי לעלות לאחות כל יום בהצלחה
קצת שורף... אני אישית עשיתי אותן בבטן - פחות כואב לדעתי... זה קצת שורף בדקות הראשונות כמו שריר קטן שנתפס ואחר"כ זה נרגע לאט. זה לא מסובך את פשוט צריכה לערבב את החומר עם התמיסה ורק אז להזריק. יש הוראות מדויקות למרות שאני העדפתי לעלות לאחות כל יום בהצלחה