זריקות בטוסיק

זריקות בטוסיק

היי לכולם אני קצת מבואס ורציתי לשתף אותכם... חסר לי בגוף ויטמין B12, שזה ויטמין חשוב מאד. ניסו לתת לי כדורי מציצה אבל זה כנראה לא ממש נספג טוב, אז החליטו שאני אצטרך לקבל זריקות הזריקות האלה ניתנות בטוסיק, ודי כואבות. זה חומר בצבע אדום... אני אצטרך לקבל 10 זריקות, אחת כל יומיים, כל פעם בצד אחר של הטוסיק, ואח"כ כנראה אפשר יהיה לעבור לזריקה אחת פעם בשבוע בכל אופן הזריקה הראשונה הייתה אתמול

קיבלתי אתמול את הזריקה הראשונה

הייתה אחות זקנה ורעה שהייתה לא נחמדה. שניה לפני שהיא נעצה לי את המחט בטוסיק היא אמרה לי לא לעשות שריר. ואז הזריקה כאבה לי ועשיתי שריר... אז היא ממש צעקה עלי! היא צעקה אמרתי לא לעשות שריר, ואמרתי לה בטון מיילל שאני לא יכול... גם ככה הייתי מסכן. וכשהיא סיימה היא נזפה בי שעשיתי שריר, היא אמרה לי שאם אני עושה שריר, השריר תפוס אח"כ 3 ימים, ומאחר שאני הולך לקבל זריקה כזאת כל יומיים אני צריך ללמוד איך להתנהג בזמן זריקה. מרוב שהייתי מפוחד ולחוץ בגלל המעמד המשפיל הזה, התחלתי לבכות, והיא במקום לבקש סליחה, אמרה לי שאני לא ילד ואני לא צריך לבכות בגלל זה. ואז בא אחד המתלמדים הצעירים ואמר לי, שבפעמים הבאות אני אגש אליו והוא יודע איך לעשות בלי שיכאב...מקווה שהוא צודק

FavO r i Tes

New member
וואי תרגיש טוב ../images/Emo140.gif

גם לי היה בלאגן כזה עם חוסר ויטמין B12, אבל הצלחתי לספק אותו לגוף כמו שצריך בעזרת אכילה נכונה. אתה הולך לדיאטנית וכאלה?

yochay 2

New member
חח וואי איזה באסה לך..

כל יומיים זריקה? בתחת?.. אוויי זה כניראה כואבבבב.. ומזריקה לזריקה זה יהיה יותר כואב מרחם עליך.. אבל בקטנה.. הכי חשוב זה הבריאות.

למעלה