זריקות אבנים ב- 443 אמש??? כך הופיע באתר "רוטר". האמנם?!
א א י ו ש י New member 11/12/05 #2 גם אני רוצה לדעת../images/Emo5.gif../images/Emo124.gifיואללללל לא אמרתם לי לפני שבועיים+- אתה וצילי שהכביש בטוח???? אתם רואים למה אני לא נוסעת משם, פחד
גם אני רוצה לדעת../images/Emo5.gif../images/Emo124.gifיואללללל לא אמרתם לי לפני שבועיים+- אתה וצילי שהכביש בטוח???? אתם רואים למה אני לא נוסעת משם, פחד
Y yoelth New member 11/12/05 #3 איושי יקירתי - את חייבת לנסוע בו לפחות פעם אחת כדי להבין שמבחינה בטחונית הוא בכל זאת בטוח. הארוע המוזכר לעיל - לא ברור אם בכלל היה. וגם בכביש מס' 1 זרקו פעם אבנים ע"י אבו-גוש. אז הפסיקו לנסוע בו?
איושי יקירתי - את חייבת לנסוע בו לפחות פעם אחת כדי להבין שמבחינה בטחונית הוא בכל זאת בטוח. הארוע המוזכר לעיל - לא ברור אם בכלל היה. וגם בכביש מס' 1 זרקו פעם אבנים ע"י אבו-גוש. אז הפסיקו לנסוע בו?
א א י ו ש י New member 11/12/05 #4 בכל זאת 443 יותר מועד לפורענות../images/Emo4.gif וחוץ מזה האמת אין לי הרבה מה לחפש בירושלים (יסלחו לי כל הירושלמים אבל אני תל אביבית ) חוץ מזה באמת מעדיפה לנסוע דרך כביש 1 ולא מפספסת חומוס באבו גוש
בכל זאת 443 יותר מועד לפורענות../images/Emo4.gif וחוץ מזה האמת אין לי הרבה מה לחפש בירושלים (יסלחו לי כל הירושלמים אבל אני תל אביבית ) חוץ מזה באמת מעדיפה לנסוע דרך כביש 1 ולא מפספסת חומוס באבו גוש
Y yoelth New member 11/12/05 #5 בסוף תמיד את מנצחת! בשורה התחתונה אין ספק שתל-אביב (עיר ללא הפסקה) עדיפה על ירושלים (הפסקה ללא עיר)......
בסוף תמיד את מנצחת! בשורה התחתונה אין ספק שתל-אביב (עיר ללא הפסקה) עדיפה על ירושלים (הפסקה ללא עיר)......