זריעה קייצית

crazyflower

New member
זריעה קייצית

עומדת לרשותי חצר גדולה ומוזנחת רוצה לשים ממטרה ולזרוע פרחים מה אוכל לזרוע בקיץ שיש לו אחוזי זריעה גדולים שימלא שטח בזריזות ?? עוד אפשרות - לשים שתיל אחד של משהו שיכסה את כל השטח כמו הבטטות למיניהן. - יש עוד אפשרויות?

מייקלה1

New member
לזריעה - ציניות גבוהות ונמוכות,

כשהכתומה עם העלים הצרים מתפשטת מהר.כמו כן, חמניות וטגטס, כל הסוגים. לשאלה השניה, לזרוע או לישתול דלועי נוי ולתת להתפשט על האדמה.

crazyflower

New member
דלועי נוי נשמע מעניין

מספיקים כמה שתילים בודדים למלא שטח גדול נכון? ואפשר לשלב את הציניות נשמע נחמד הם לא יכעסו שאני ממטירה אותם?

מייקלה1

New member
הציניה בהמטרה תפתח קימחון.

חשבתי שההמטרה היא רק לצורך הנביטה ההתחלתית ואח"כ השקיה רגילה. לגבי הדלועים,מספיקים שתילים בודדים.

crazyflower

New member
לא זה יושקה בהמטרה

הדלעות? יסלחו לי? יש שם שמש מלאה נראה לי אם אני פותחת בבוקר אחרי שעה הכל יבש

nony11

New member
קרייזי, תחשבי פעמיים.

בלי להכיר את הסחורה, תהיה לך בעיה קשה של עשבייה. את משקה בנדיבות חצר מוזנחת, שטופת שמש, בקיץ...מה אגיד לך, אם הייתי יבלית או סעידה, היתי בא בריצה ומביא איתי את כל החמולה. קחי את זה בחשבון. ן.

crazyflower

New member
לא רוצה לחשוב יותר

אני מסתכלת על הדבר הזה כל יום כבר כמה וכמה שנים רוצה פשוט לעשות משהו בחורף החלטתי סופית - מפזרת המון המון המון כלניות ונוריות ושלום על ישראל אבל היו שיפוצים ובאלות בחצר ו אוווף בקיצור רוצה לזוז שם תבוא יבלית? נתמודד איתה רוצה להפריח את השממה!!! (כסף - אין!!)

טסונמי1

New member
אים עד עכשיו אחרי הגשמים שירדו

אין לה שם שדה עים עשבים- זה סימן טוב- בהחלט שווה ליזרוע!ואל תישכחי גם ליקנות 100 גר חמניות -יהיו לך יופי של חמניות

טסונמי1

New member
תיזרעי ישירות בשטח-

טגטס גומפרנה קוסמוס דובדבן היהודים[אולי אמצע זרעים סולנום דמוי פילפלת -אבדוק האים יש לי זרעים הייתי מפזרת גם זירעי עגבניות שרי- תעשי מיכמה קווטץ ותפזרי אים השטח היה ענק- הייתי זורעת מטפסים שיזחלו מחוסר ברירה זה כיסוי שטח מדהים

crazyflower

New member
חמניות... כן כן רוצה חמניות

אבל מה עם ההמטרה? נראה לי מטפסים יותר יסבלו את זה או דלעות נוי נראה מה נמצא עוד רעיון חוץ מהלפופית הכחולה? אה וכמובן תודההה לכוללם

דווקא לא נשמע לי סימן טוב שאין

עשבים. אולי הקרקע בעייתית? לגבי המטרה גם הדלועים רגישים לקימחון.

crazyflower

New member
מבקשת זרעים

בעיקר של דלועי נוי וגם של ציניות מי שיש ויכול לשלוח - ישמח אותי מאוד תודה

עיזהה

New member
את יכולה גם לשים שם לפופית כחולה,

רב שנתית. היא טובה גם בכיסוי שטחים שטוחים, לא רק בתור מטפס.

למה את חושבת על עונתיים? הרי את

משוטטת בפורום לא מעט ומתוך שיטוטיך בהתאם לתנאי קרקע, מים, אור, מזג אוויר תוכלי לתכנן משהו לטווח ארוך אלא אם הכל זמני- כחיים. ואז תבוא השאלה מהו זמני כמה זמן נחשב לזמני וכו' והנה נפתח לו , אולי ויכוח חדש. בכל מקרה המטרה לא מתאימה לדעתי לגידולים שאינם דשא. נכון ועדיף לתת לכל צרכן את צרכיו כפי שהוגדר לו במשתלה, בפורום וכו'. אני מתנצל על ההתפלספות אבל זה מהשקורה שהאביב בפתח.

crazyflower

New member
כי אני לא רוצה להקים גינה

הכוונה הייתה לעשות שדה בר ללא השקייה או עם מעט עזרה מין גינה של 5 חודשים בשנה אבל שיפצו ואי אפשר היה בחורף ועוד מעט אביב חשבתי אולי בכל זאת משהו עד השנה הבאה

למעלה