זרים בחבורה?

זרים בחבורה?

בשעה טובה (אני תמיד איזה שנה בפיגור) התקנתי את הפאץ ה"חדש" והתחלתי משחק חדש עם הפועל ת"א. יש לי בסגל יותר זרים ממה שמותר (חמישה) פאאס, וולינגטון, דה ברונו, ניירה, זיטו, יוליץ ויש לי הרגשה שאני שוכח מישהו... הקטע הוא שלמרות זאת הוא נותן לי לקנות עוד ולשתף את מי שאני רוצה. השאלות שלי הם קודם כל מתי הרגע שאני חייב לרשום את החמישה הסופיים לליגה? ואיך זה שהוא נותן לי לקנות עוד כשיש לי כבר מעל חמישה (אני זוכר שבעבר העסקה הייתה נופלת כי לקבוצה יש יותר זרים ממה שמותר) גם אם רציתי לקנות שחקן זר שישי במטרה לרשום אותו במקום אחד מהחמישה. הקטע הוא שחוץ מאלו שיש לי קניתי עוד את אניימה. אני מנסה בכח להפטר מיוליץ ללא הצלחה (הצעתי אותו לקבוצות בחינם ואף אחד לא רצה) בסוף הוא פשוט יישאר בקבוצה בלי להיות רשום. את זיטו הצלחתי להשאיל להכח ר"ג.

SiC

New member
זה בדיוק כמו במציאות

אתה יכול לרכוש כמה זרים שאתה רוצה אבל יכול לרשום (כלומר לתת להם מספר) רק ל-5. שחקן שלא מוצמד לו מספר לא יוכל לשחק, והמשחק לא יאפשר לך לתת מספר ליותר מ-5 זרים. אם אני זוכר נכון, אתה יכול להחליף מספרים עד חודש לפני סיום העונה. ככה שאם אתה לא מצליח להיפטר מיוליץ' ואתה עדיין לא מעוניין בו, פשוט תשאיר או בקבוצה ואל תתן לו מספר.

SiC

New member
רק לשחקנים חדשים

שחקנים שבקבוצה שלך, אתה יכול לאורך יותר זמן

למעלה