זריחה ושקיעה

soso_sami

New member
זריחה ושקיעה

אחת הבעיות הגדולות ביותר לרומנטיקן בים היא תופעת הזריחה/שקיעה בכל יום הזריחה נראית שונה מהיום שקדם ובכל יום השקיעה נראית יפה יותר מהיום שקדם. תמיד אתה מוצא את עצמך רץ להביא את המצלמה כי "מחזה כזה.... חייבים לצלם". ואני זוכר במיוחד הפלגה אחת שכשחזרתי ופתחתי את הפילים גיליתי שיש לי 12 תמונות של זריחה ו-11 תמונות של שקיעה מתוך פילים של 24 תמונות!!!! אז הנה שתי דוגמאות

soso_sami

New member
והנה עוד חוויה מרנינה בים - קשת

תופעה של קשת בענן כשהיא קוראת ביום בהיר בים אין לה מתחרה הנה לדוגמא קשת יפיפיה באזור האיים הציקלדים. קשת מים ועד ים וגמדים קטנים עולים בה ומתגלשים לצידה השני ואם שמים לב טוב טוב אפשר לראות שפריץ של מים ציבעוניים עולה מהמקום בו פגעה הקשת במים

בת ים

New member
סוסו, אתה רומנטי../images/Emo140.gif

אולי משום נסיוני הדל בים, אבל מעולם לא יצא לי לראות קשת בים... בעיני קשת בענן זו אחת התופעות המדהימות של הטבע, אני מסוגלת ל"רדוף" אחר קשת לאן שרק היא מובילה. אם פעם יצא לי לראות קשת בים, אני חושבת שאפשר יהיה לקרוא לחוויה-שלמות מוחלטת. תודה בתיה

יפהפיה

גם לי לא יצא לראות וזה מגרה... וגם היכטה נראית לא רע בכלל... בסרט שצילמתי מההפלגה יש איזה 8 תמונות של שקיעה ולהפתעתי יצאו ממש יפות. מתביישת לומר שאין לי אפילו מצלמה רגילה (התקלקלה) שלא לדבר על דיגיטלית, השתמשתי בחד פעמית מצלמה צעצוע. סוסו - אני פותחת כל יום ומחפשת את ההמשך ל´אבודים בים´ - אפשר פרק נוסף לשבת? (ואם כבר בקשות - אפשר את כל יתר הפרקים לשבת?
) please נילה

בת ים

New member
רוצים תמונות../images/Emo42.gif

נילה, תעבירי לי אם מתחשק לך ואני אסרוק עבור כולנו. אגב, מתי שטים

lizard

New member
ביום ראשון אני אתקשר לדרך הים

אני שוקל לעשות שם חבר מועדון (בהחלט מועדון טוב ויכטות מטופחות) אז אם אני אהיה מוסמך ברבוט שם נוכל לשוט בכיף
(יש עלות מינימאלית...) מיכה

בת ים

New member
../images/Emo23.gifלבינו איך לומר......

באזימוט!!! אבל בהחלט נכון לומר שלדרך הים סירות נהדרות. הבעיה היא בהתחייבות לשנה, דבר שאין באזימוט. בהצלחה

lizard

New member
גם ליבי באזימוט ../images/Emo13.gif

את לא יודעת שאני חבר של כולם
פשוט באזימוט הספינות תפוסות עד תחילת חודש הבא. לפחות ככה הבנתי.

למעלה