זרח יקירי!

זרח יקירי!

הרבה זמן אני קוראת פה את מה שאתה כותא בפורום ומעולם לא הגבתי כי לא חשבתי שאנחנו אמורים לנהל ``דו שיח`` בפורום הזה (תרתי משמע) אבל עכשיו אני חייבת להגיב.. . (חברי הפורום היקרים, אם זה לא מעניין אתכם דלגו הלאה) גם לי זו תקופה קשה ומורטת עצבים, גם לי מאד קשה וגם אני מאד מתגעגעת (השאר נאמר בע``פ ונכתב במכתב) והזמן הזה נראה לי כמו נצח. אבל, הלו? זרח, תחשוב על האחר כך שיהיה פיצוי מדהים ומשתלם על הכל... ורק יקרב אותנו... זהו זרח, אני מרגישה דפוקה לכתב לך מה אני מרגישה בבמה כ``כ פומבית... גם ממילא אתה יודע את זה בעל פה..... אז עד כאן בינתיים..

בת תורה

New member
א)מזל``ט!שתזכו לבנות בית נאמן בישראל

ב)אם כבר כתבתם זה לזו בפורום אעיז ואשאל. . אני ממש לא מבינה. . . אם לא שמרתם על הכללים הנהוגים במחנינו ואצל אנ``ש. הן בפגישות אסורות. הן במגע אסור (עיינו עמך כרטיס אישי של זרח) הן בלהכיר שלא דרך ``שידוך`` מה מונע מכם עתה כן לשמור על הכללים. . וכן להתנהג עפ``י המנהגים ולא להפגש. . . אני ממש לא הבנתי. . תודה מראש. ושוב מזל``ט.

אוקיי אז ככה

כל מה שאמרת נכון, אבל זרח ואני, מאז שהתארסנו הבנו שלהתחתן ולבנות בית רציני זה לא משחק ילדים, ולכן התחלנו לנהוג לפי הכללים. בתקופת האירוסין שמרנו נגיעה ולא התפלק לנו פעם אחת אפילו, אחרי החתונה בעז``ה נקפיד על כל הדינים, וזו הסיבה שעכשיו אנחנו לא מתראים עד החתונה, וזה כמובן מתלווה להיבט הפסיכולוגי , שככל שמתאפקים, פחות מתראים ועוצרים את עצמנו בתקופה הזאת, אחרי החתונה יהיה בעז``ה יותר חשק ופחות שגרתיות, וכל מיני דברים לא יהיו מובנים מאליהם..

בת תורה

New member
מקווה מאוד בשבילכם שתחזיקו מעמד,

שמעתי על רבנים שאמרו שמי שנכשל בנגיעה (גם קלה כמו חיבוק/נישוק) יכשל גם כאדם נשוי שאז זה חמור יותר באישה נידה.. אגב,כחסידים מהי תקופת אירוסיכם? חצי שנה/ שנה / 8 חודשים?

בת תורה

New member
הי.זרח אילו מילים.. אתה צודק!!

3 חודשים?יפה! בשעטו``מ אל תשכחו לשלוח הזמנה ‎;-)

kiss 18

New member
איזה גנובים אתם בחיי!!!! אז זאת את?????

לא האמנתי בהתחלה, (לפני איזה כמה שבועות שכתבת פה משהו באיזה שירשור...אם את זוכרת..חשבתי שזאת סתם מישהי...חחחחח קטעים!) פחחחחחחח אני עדיין שוק... אל תידאגי מתוקה, נשאר לכם עוד 3 שבועות?!!! זה יעבור מהררר... לא יצא לי לומר לך המון מזל"ט אז קבלי עכשיו....

כן כן זו אני בכבודי ובעצמי

ותודה תודה בשמחות אצלך (זה השלב שבו צריכות לבוא 2 נשיקות על הלחי באויר)

הבהרה

תאקטית ואני חברות גם מעבר לפורום ובעלות אותו כרטיס,(שעודכן אגב לפני כשנה) בכוונה.. אםהייתי תאקטית הייתי גאה בניק שלי ולא מתחבאה בניק אחר!

למעלה