זרועות הקראקן

strahd

New member
זרועות הקראקן

הי, אני חדש פה, אמנם אני מוכר בפורומים אחרים, אבל זאת הגיחה הרשמית שלי לפורום שלכם, אז הי, ואנסה להשתלב פה. גם אני ממתין בקוצר רוח למשתה העורבים, ואני מאוד רעב, וקראתי ממש לא מזמן את הפרולוג שהתפרסם בעיתון "דראגון" הנקרא זרועות הקראקן המספר על אנשי הברזל, מישהו עוד קרא אותו?

La Gamba

New member
הי

יש לי אותו בבית, מודפס מסודר בקלסר. אבל שכחתי למספר את העמודים, אז לוקח לי שנה לקרוא אותו. אבל עלי להודות שהפולחן של הCPR די מרתיע.

strahd

New member
אהלן

נחמד לפגוש אותך גם פה. ממש לא, לדעתי יש משהו באל הטבוע הזה. לא לשכוח שגם כתמון טבע וחזר עם סיפורים מאוד מוזרים...

CPR?

אני מבין שמדובר באל הטבוע, אך איני מצליח לפרש את ראשי הטיבות: מה כל אות מסמלת?

strahd

New member
CPR - cardiopulmonary resuscitation

בקיצור החייאה בהנשמה מפה לפה, עיסוי חזה וכל דבר הנועד להחיות את האדם לאחר טביעה, חנק או כל דבר אחר.

Eldameldo

New member
Excuse me for being such an Imbecil

Excuse me for being such an Imbecile; But i'm was not aware of the fact that George Martin released the Prolog of "A Feast of Crows". I'll be very grateful if someone will post a reply and'ill explain more about it... P.S *sorry for any spelling mistakes. *and i cant write in Hebrow for some reason. i am truelly sorry. Avi.

strahd

New member
קצת מידע

בגליון 305 של המגזין Dragon שפורסם במרץ 2003 התפרסם תקציר של ג'ורג' מרטין בעשרים עמודים בכתב צפוף ביותר ובשלוש עמודות הנקרא "זרועות הקראקן". נכתב על התקציר כי זהו חלק, אני חוזר, רק חלק מהפרולוג עצמו, שיהיה כנראה ארוך יותר, והוא מספר על משפחת גרייג'וי ועל איי הברזל והאנשים שם ונותן הרבה מידע על המקום ומעט על ההיסטוריה המשפחתית של המקום. מאוד מעניין ומצרף משתנה חדש ומפחיד לקדרה הבוחשת.

עוד קצת: הוא מורכב מארבע פרקים

שניים של אאירון דמפהייר, אחד של ויקטריון ואחד של אשה גררייג'וי. ניתן למצוא את הסיפור באינטרנט, אם אתה מכיר את השיטות.

אולי מישהו שמקיר את השיטות...

...יזרוק לנו קישור כאן בפורום?

הפרולוג

יהיה מורכב ככל הנראה מ-7 פרקים כמו שהבנתי. כרגע מוכרים 3 פרקים- האחד הוא זרועות הקרקאן, ושניים נוספים שהוקראו בהקראות שונות ברחבי ארה"ב ע"י מרטין אשר נקראים THE SOILED KNIGHT שמסופר מנקודת מבטו של אריס אוקהארט המגן של מירסלה והשני הוא CAPTAIN OF THE GUARDS שמסופר מנקודת מבטו של אראו הוטה, מפקד שומרי ראשו של דוראן נסיך דורן. בכל מקרה, אם מישהו רוצה יש לי את שלושת פרקי הדוגמא שהתפרסמו באתר של מרטין- הפרקים של דאני, אריה וסרסיי, ובנוסף לזה תקצירים של פרקים נוספים שהוקראו בהקראות שונות של מרטין בארה"ב- שני פרקים של ג'יים, שני פרקים של טיריון, הפרק הראשון של סרסיי(זה שפורסם הוא השני), הפרק השני של אריה, שני פרקים של ג'ון, פרק של דאבוס, פרק של סאנסה והפרק השני של דאני.

La Gamba

New member
וואו

המעבר הזה, וההתרכזות בדרום (שעד עכשיו זכה מהזנחה קצת) מזכירים לי את התפתחות העלילה בספר הרביעי כמו התפתחות המשחק ל"עימות המלכים". (שם הדרום מורחב).

Cavalier3024

New member
הכללל

יש לי את הדוגמאות של ארי ודאנריס, פירסמו אותם פה אבל אני רוצה את הפרק דוגמא של סרסיי והאחרים שיש, את התקצירים וכל מה שיש לך:)

סיכומי פרקים../images/Emo26.gif

כולל את סיכומי הפרקים הבאים: 2 פרקי דאני(אחד שהוא פרק הדוגמא המלא). 2 פרקי סרסיי(אחד שהוא פרק דוגמא מלא, כאשר פרק הדוגמא המלא הוא ה*שני* מביניהם). 2 פרקי ג'ון. 2 פרקי טיריון. 2 פרקי ג'יים. 2 פרקיה אריה. 1 פרק דאבוס. 1 פרק סאנסה. 3 פרקי פרולוג(אחד מהם הוא ARMS OF THE KRAKEN שהובא במלואו קודם לכן בשרשור זה).

nedisrael

New member
טעות - מבנה הפרולוג לגמרי לא ידוע

במקור הפרולוג היה באמת אמור להיות מורכב מ- 7 פרקים כשזרועות הקראקן מהווה 4 פרקים (2 של אארון, 1 של אשה ו- 1 של ויקטאריון), 1 של אריס אוקהרט, 1 של מפקד המשמר של סנספייר ו- 1 של בתו של דוראן מארטל. מרטין החליט לגנוז את הרעיון של פרולוג ארוך וכל הדמויות שהיו אמורות להיות בפרולוג הופכות להיות דמויות POV, כרגע כלל לא ברור מה יכלול הפרולוג.

למעלה