זרג/נתז מפתיע....

זרג/נתז מפתיע....

לא נראה לי שפתחתי כאן פוסט ..אז אולי הגיע הזמן .

קרה לכן שנתקלתן בזרם שפיך חריג מבחינה כמותית/ מרקמית ? או לחלופין לאלו שטרם וממש משתוקקות לענות או להגיב לפוסט ...
בזין מסולסל /מדובלל /אסטרונומי /זווית בומרנג -מגנט (כשראש הזין חוזר לכיוון הפופיק ) ? כיצד הגבתן לסיטואציה ברגע האמת ...

ברגע האמת???

רק k600 עושה את העבודה.

ועכשיו ברצינות, עדיין לא יצא לי לראות שפיכות או בולבולים חריגים במו עיניי...
יצא לי לראות כוס שונה בנוף, הוא לא היה חריג.. רק מעט שונה, השפתיים הפנימיות שלו היו יחסית יותר גדולות מהחיצוניות.. זה כוס אחד יחיד ומיוחד שראיתי בחיים.. וזה מוזר, כי ראיתי מספיק ורק אצל אותה בחורה זה היה ככה.

ראית את הסרט על "הואגינה שלי"?

באחד מהקטעים רואים עבודה של אמן אנגלי שעושה תבליטי גבס של כוסים. זה מקסים איך כל כוס נראה מעט שונה. כמו הרבה סוגי פרחים מגבס על הקיר

ככה קוראים לסרט?

אני אבדוק את זה בערב כשאחזור מהעבודה:)

אני מודעת לעובדה שכל ואגינה היא שונה מהשנייה.. אבל זה ספציפית היה שונה שונה...
וזה נשמע משעשע
....מלא ואגינות על קיר...

זה כנראה בגלל

שאתה לא רשום לגוגל (gmail נגיד..) או ליוטיוב...(יש הגבלת גיל על הסרטון הזה)
אם תרשם לאחד מהם אז תוכל לצפות בכל התכנים.

נועם2084

New member
הנה מונולוג של הואגינה

הואגינה שלי רותחת, היא רוצה לדבר, רוצה להגיד, לספר, כמה שהיא רעבה, רעבה לעומק, כמה שהיא כועסת, כמה זמן שהיא לא הרגישה, לא התמלאה, לא לגמה, לא בלעה, לא חיבקה, היא רוצה לדבר הואגינה שלי, היא חסרת מנוחה, היא שוצפת, קוצפת, יורקת לכל עבר, מרטיבה, כשהיא עצבנית היא תמיד רטובה.

גם כשהיא שמחה היא רטובה, הואגינה שלי, גם כשהיא נהנית, גם כשממש טוב לה, אבל מזמן לא היה לה ממש טוב, לואגינה שלי, היא מתגעגעת, היא רוצה, היא צועקת, גועשת, נמאס לה, היא לא אוהבת לבד הואגינה שלי, לא לאורך זמן, היא אוהבת ביחד, להתחבר, לעטוף, לתת, לחבק, להשאר, להרגיש, היא הכי אוהבת ביחד, הואגינה שלי.

יש לה, ל-ואגינה שלי, חיים משל עצמה, היא לא אוהבת שמנהלים לה את החיים, לא אוהבת שמחליטים בשבילה, היא אוהבת להיות משוחררת, לא הדוקה, בלי שום דבר שיעשה לה חושך, שיחסום לה את האויר, היא תמיד נהנית ממשבי הרוח המרעננים (במיוחד בקיץ), ככה ישר בפרצוף, בלי מחסומים, היא אוהבת לקחת, לתת, להיות, היא אוהבת לחיות הואגינה שלי.

הואגינה שלי לא אוהבת שמזניחים אותה, היא אוהבת שמתנהגים אליה יפה, שמדברים איתה, שמלטפים, שנוגעים, שמלקקים, שמרטיבים, כן, היא אוהבת לשונות וגם אצבעות, הואגינה שלי, מאוד אוהבת לנהל שיחות עם אצבעות, במיוחד עם כאלו מלאות בטחון, קשוחות ועדינות, שיודעות לדבר בשפה שלה, הואגינה שלי יודעת לתת ואוהבת לקבל.

הואגינה שלי לא רוצה הרבה חברים, היא עייפה, נמאס לה, היא רוצה חבר אחד, לדבר איתו, זה מספיק לה, רוצה להתרגל, להסביר, לתקשר, להבין, רק חבר אחד, הואגינה שלי, היא רוצה שינוי, רוצה טוב לב, הבנה, היא עייפה, אם היא יכלה לדבר היא היתה אומרת.

היא אוהבת סקס, הואגינה שלי, היא רעבה, רעבה לסקס, רעבה לחום, היא רוצה נשיקות עדינות ונגיעות עמוקות ורטיבות, היא רוצה ללכת עמוק, היא רוצה לצעוק, רוצה לצרוח, רוצה לחייך, לצחוק, להרגיש, להנות, להפסיק לכעוס, היא רוצה לגמור ולגמור ולגמור, היא רוצה לרצות , היא רוצה.... היא רוצה... היא רוצה... הואגינה שלי, המממ.... טוב.... היא רוצה הכל.

ברצינות עכשיו-

אני לא אוהבת את הניתוק שעושים בין ה"אני" לאיבר המין.
לא אצל גברים ("זה לא אני, זה ה"שמוליק" שלי) ולא אצל נשים.
הכוס שלי הוא חלק ממני, ממי שאני, מהחשקים שלי, היצרים שלי ומצבי הרוח שלי.
וכן, הוא כן בשליטתי וכן נתון להחלטות שלי ולשיקולים שלי.
זה שבא לי לשכב עם מישהו ממש לא אומר שאעשה זאת. יש לי בגוף עוד איברים חוץ מכוס.

למעלה