ז'ק א די

נועם@בת

New member
ז'ק א די

או בעברית "המלך אמר" ("הרצל אמר"), או בגרסה המקומית "נועם אמר". המלך אמר קחי אותי על הידיים. המלך אמר קומי אל תשבי זה לא נוח לי. המלך אמר תזוזי, מה את עומדת במקום, את לא רואה שאני מתייבש? המלך אמר תתחילי ללכת זה מרגיע אותי. המלך אמר מהר יותר, זה לא טיול של שבת, כן יופי, בקצב הזה, תקפידי להשאר בקצב של 100 צעדים לדקה. המלך אמר למה נעמדת, אז מה אם עצמתי עיניים. המלך אמר מה את צועקת, אני לא צובט אני רק מחזיק חזק חזק את החולצה שלך כדי שלא אפול. אני לא אשם שהזרוע שלך נמצאת שם מתחתיה. המלך אמר סבלנות, עברו רק שלוש דקות הליכה. המלך... המלך נרדם. לא אומר, לא מתפתל, רק נושם לו נשימות רכות וכל גופו מתרפה. אני מתיישבת בזהירות על המיטה מערסלת אותו ומנדנדת קלות. אחר כך מניחה בזהירות בעריסה וברגע של חסד הוא לא תעורר. אני סוגרת את הכילה, מחכה דקה ויוצאת מהחדר. לפעמים, כשיש לי מזל, הוא ישן ככה חצי שעה לפני שהוא מתעורר ונזכר שהוא רעב
. בתיה

עוד תתגעגעי לנענועים האלו

תאמיני לי- למרות שזה לא נראה היום ולמרות שהיום היית בוודאי מיחלת לרגע של הרמת הרגליים על השולחן וקריאת ספר ו...שקט מסביב ולא ירחק היום אני חושבת עוד 4-5 שנים שתבקשי חיבוק- והוא יברח- ויגיד "אמא אל תציקי" ורק למענכם הרכש החדש של הבן יקיר לי קרחן קטן שעולה הרבה כסף (הוא עוד יגיע לשני מטר אורך)

נועם@בת

New member
בטוח שאתגעגע

לניצן יש עכשיו את תקופת ה"חיבוקי חיבוקי" אבל לרוב זה "חיבוקי אבא". רק כשהיא הולכת לישון או כשהיא קמה אני יכולה להתפנק עליה. כי היא כבר גדולה כל כך. חוצמזה קרחן??? מה זה לכל הרוחות קרחן? להכניס נחש הביתה ולשלם על זה כסף? משלמים כסף לזה שמוכן להוציא נחש מהבית. את רוצה להגיד שזה מה שמחכה לי? בתיה ~שלא מצליחה הערב להוריד את נועם מהציצי שלה~

Navva

New member
יקירת, אני יכולה להגיד שאני שמחה לקרוא

כמי שדרכיה הוירטואליות הצטלבו בדרכיך הוירטואליות, אי שם באלף הקודם (1999) בפורום פוריות של IOL הזכור לטוב. מי פילל אז שאילו יהיו הסיבות ל"קיטור" קליל.
נאוה

נועם@בת

New member
נכון שזה הקיטור הכי מענג שיש?

מי כמוך יודעת כמה שנים חיכינו לקיטורים האלה. בתיה

טילי2

New member
מה זה תתגעגעי לזה../images/Emo70.gif

לא תבנינ איפה נעלם היצור התלוי בך טוטלית ואיך תפס את מקומ יצור שבטוח שהוא יוד'ע הכל ובעל רצונות ברורים, דרישות והמצאות שאת לא יודעת מאיפה זה בא.

נועם@בת

New member
אחת כזאת כבר יש לי

אבל לזכותה יאמר שבשניה שהיא נולדה היא כבר הכריזה שהיא עצמאית ויודעת בדיוק מה היא רוצה מהחיים. זה היה רק ענין של זמן עד שהיא תתחיל להביע את זה במילים. בליל שבת היא התעוררה באחת בלילה וביקשה לצאת מהמיטה. עשיתי את טעות חיי והוצאתי אותה. היא שיחקה וקשקשה שעה וחצי ואז נרדמה איתי במיטה. אתמול בשתים היא שוב מתעוררת ומכריזה שהיא רוצה לצאת מהמיטה "את רוצה לצאת מהמיטה" בשפת הניצן. הפעם החלטתי להתעקש. כמובן שפפושה פצחה בבכי קולני שהמיס את אבא שלה. הוא הוציא אותה ולקח אותה לטייל. שעה וחצי טיול ברחבי הקריה עד שהיא נרדמה. בבוקר שאלתי אותה למה היא בכתה בלילה, מה היא רצתה. "רוצה שותף" היא עונה לי. איזה שותף??? שאלתי "שותף לטיול" היא עונה בחיוך ממזרי. המקור כמובן הוא "הלוויתן והשבלול". הודעתי לרמי שמעכשיו התעוררויות הלילה הן הבעיה שלו, אני את שלי אמרתי. כמו שאני מכירה אותו הוא יטייל איתה ככה כל לילה
. בתיה

אח איזה תענוג

מזל שאני מגיעה לפה כדי לראות תמונות של מיסיה ז'ק ושל אחותו הפרינססה. חייבת בהקדם לר'ות'ותם שוב.
ות

למעלה