זקקוה לעצתכם...

inbalko

New member
זקקוה לעצתכם...

הי לכולם, אני נמצאת בשלב בחיים שבו אני צריכה לקבל החלטה מקצועית, וזקוקה לעצתכם. - האם לדעתכם ניתן להפוך מסחר במט"ח לפרנסה קבועה ? תודה מראש, ענבל

חד משמעית לא ניתן ואני אומר את זה

מנסיון של שנים רבות לא במסחר אלא בהיכורת עם אנשים שעוסקים בענף הן כעובדים בו והן ככאלה שניסו לסחור וכמעט כולם נכוו ללא יוצא מהכלל. לא תוכלי להתפרנס מזה אלא רק לפרנס בזה ערימת שרלטנים שפלים שמשלים אנשים שהם יכולים לעשות עוד כסף מהסיפור הזה. היחידים שמרוויחים בתחום הזה הם בתי הקזינו, סרסורי השיווק שלהם והמכללות למיניהן.

צב200

New member
רק

5% מהסוחרים שורדים את המטח ולכן א"א להתבסס על זה כפרנסה תוכלי לבדוק את מידת התאמתך בשעות הפנאי על סכומים מאד קטנים אם תצליחי לעמוד בהחלטה לא להוסיף כסף יש מקום לשקול המשך המשחק

amiro22

New member
לא ניתן

לא ניתן בשום אופן כמו שלא ניתן להפוך מילוי טפסי טוטו לפרנסה וכמו שלא ניתן לגרד חישגד לשם פרנסה

yair97

New member
השלמת הכנסה

כדאי ללמוד ולהתנסות תקופה ואז לראות אם זה מתאים לאופי שלךאבל בתור השלמה.בהצלחה

webguy

New member
אחרי 3 שנים של הצלחה במט"ח ..

תוכלי בכלל להתחיל לחשוב ולשקול אם זה מסלול פרנסה יציב ...!! בהצלחה ..

libertycm

New member
בהחלט שניתן

אבל זה דורש הרבה הרבה לימוד ותרגול למי שרוצה משכורת (ברוטו) של 10,000 ש"ח בממוצע לחודש, אז צריך קרן של לפחות 150,000 דולר. אין ארוחות חינם, מי שרוצה להוציא משכורת מהשוק הזה, צריך לתת מעצמו והרבה

webguy

New member
הגזמת ...

בשביל השקעה כזאת אפשר אותם תוצאות להשיג במניות עם הגנות .... בלי לקחת סיכון גדול כמסחר בפורקס 10000 דולר די והותר .. במסחר של 10$ לפיפס וממוצע רווח של 10 פיפסים ליום אפשר להגיע למטרה ..!!!

libertycm

New member
לא בא להתווכח

אתה רוצה לעשות מ 10,000 דולר 30,000 דולר בשנה באופן עקבי שנה אחרי שנה (זה מה שאתה מתאר לי פה). אתה יודע כמה זה תשואה באחוזים????? (אני אהיה LARGE איתך ואומר שגם להכפיל את הכסף באופן עקבי שנה אחרי שנה זה משהו שלא תוכל לעשות לאורך זמן). צר לי, אבל בסופו של דבר אתה תמחק ומהר (גם עם מניות).

אני דווקא מסכים איתך.

מנסיון מה בשוק ההון, נכון לעכשיו, זה פחות או יותר מה שחשבתי - אך זה לא חלוקה מנייתית בלבד, החלק המנייתי כ-שליש מהסכום, ו-2/3 החלק האג"חי. פה מדובר בשכר של 10,000 ש"ח בחודש, לפעילות של 100,000 ש"ח אג"ח ו-50,000 ש"ח אג"ח, כאשר לא נותנים לכסף סתם לשכב, ואז גם באג"ח יש תשואה פחותה אך בטוחה (אני אף פעם לא הייתי שם את כל כספי במניות בלבד), וגם במניות (מעו"ף או חלוקת תיק, שזה עדיין אני צריך ללמוד), כאשר עובדים קשה, ומקבלים איזה תשואה ממוצעת של 20 אחוז אג"ח + ואיזה 200 אחוז רווח ממניות, וגם אי אפשר לקפוא על השמרים וצריך כל הזמן לעבוד כדי לקבל תשואות נאות. (לא כל הזמן יש ראלי למעלה ... לעתים צריך להתנדנד בין שרוולים של מעו"ף ומניות אחרות). ... לו היינו קונים אחרי הנפילה, זה היה הרבה יותר קל, אך למרות שאני לא צופה שזה יימשך לעד בראלי חזק כל כך, אני צופה תנודות חזקות, שאפשר להפיק מהם רווח נאה. זוהי דעתי. מה דעתכם ?

tomersh1

New member
יש כאן אנשים שממש מתפרנסים ממסחר במטח?

ראיתי כאן תגובות מאוד סקפטיות לגבי היכולת להתפרנס ממסחר במט"ח. לפי העניין שיש בפורום אני מבין שיש כאן אנשים שמתעסקים במסחר במטח באופן קבוע ומשקיעים בזה כנראה לא מעט זמן. אז מה, זה רק משחק? אין כאן אנשים שבעזרת ניתוחים טובים ושיטות מסחר טובות מצליחים להרוויח סכומים יפים באופן חודשי? האם יש כאן אנשים שמצליחים להגיע להכנסה חודשית של נגיד 5000 ש"ח ומעלה? אם זה לא אפשרי ואולי אפילו מפסידים הרבה, אז בשביל מה בכלל אתם מתעסקים בזה כל כך הרבה?

webguy

New member
מנסים ..

בשביל לדעת אם אתה מסוגל להרוויח ..צריך ללמוד ולתרגל ....ולנסות ..אין דרך אחרת .. השאלה הגדולה .. האם אפשר בכלל להרוויח בשוק לאחר לימוד ותרגול של שנים .. או זו משימה בלתי אפשרית ..?שהרי גם רכישת מיומנות בכל מקצוע לוקחת זמן .. מה שלא מתווכחים עליו וברור שזה לא מסוג הדברים שאתה לומד מספר שבועות ומייד מתחיל לסחור בהצלחה ...

אכן לא ניתן להרוויח בפורקס

ואני אשכלל את המשפט של בתי הקזינו עצמם ("עלק" בתי מסחר) שאומרים ש-95% מהלקוחות שלהם מפסידים, ו-5% משקרים ואתקן כלדקמן: 80% מפסידים 10% משקרים 10% חושבים שהם ירוויחו אבל יגלו עד מהרה שהם מפסידים כמו כולם לא ניתן להגיע להכנסה חודשית קבועה ממסחר כמו שלא ניתן להגיע להכנסה חודשית קבועה מהלוטו או מהטוטו. מאחר ותוחלת כל הימור בפורקס היא שלילית (אגב היא 50-50 בעולם בלי עמלות) הרי שבהגדרה הימור שיטתי שיכלול עשרות או מאות טריידים ייגמר בהפסד בהכרח. זה כמו בקזינו - אם תכנס ותעשה כמה סיבובים ייתכן ותצא מורווח כי היה לך מזל. אבל אם תשב יומיים רצוף מול המכונות או השולחנות ותהמר מס' רב של פעמים אתה תפסיד. ההבדל בין הפורקס לקזינו זה שבפורקס הסיכויים הם הרבה יותר לרעתך מאשר בקזינו ולכן ההפסד יהיה מהיר יותר. הם מתעסקים בזה כי זה מאוד מרתק לנסות "לפצח את השיטה" ולייצר עץ של כסף. אבל מה לעשות שבהימורי הפורקס זה פשוט לא קיים. עשרות אלפי קרנות נאמנות וקרנות גידור פעילות בעולם ואין אלא בודדות שמתעסקות בפורקס. נדמה לי שזו כנראה ההוכחה הכי טובה לכך שאין כסף בתחום הזה. (סליחה יש כסף, בתי הקזינו וסרסורי השיווק שלהם בדמות מכללות שרלטניות ואנשי פירמידות קלאסים יודעים להרוויח מצוין).

ofergpr

New member
טענות מוצדקות

אכן, מאוד מאוד קשה, עד בלתי אפשרי להרוויח מפורקס. אך שלא כמו בבתי הימורים, יש איזשהו מקום ליכולת ולידע כאן, שיכולים להטות את כף המאזניים, ולשפר את סיכויי הזכייה. כך למשל, אדם אשר מסתמך על טקטיקת הימורים שמרינת ומדויקת, יכול להרוויח, אמנם מעט, אבל להרוויח. האם אתה עצמך מהמר בפורקס?

יש לי חדשות בשבילך. גם בטוטו יש מקום לידע

וגם בבתי הקזינו מי ששולט בסטטיסטיקה של משחקים כמו בלאק ג'ק יפסיד פחות ממי שלא בקיא ברזי המשחק. אף אחד לא יכול להרוויח לאורך זמן באופן שיטתי מהימורים: לא בפורקס, לא בלוטו, לא בטוטו ולא בקזינו. לכל היותר הוא יכול לצמצם את ההפסדים שלו אבל לא להרוויח לאורך זמן.

libertycm

New member
מעניין אז למה יש אנשים שמתפרנסים מפוקר

ומבלאק ג'ק....? מסחר זה לא הימורים, זה עסק לכל דבר. בלי קשר, גם מהימורים יש אנשים שיודעים להרוויח אז תפסיק לזיין בשכל כל הזמן (ושוב, מסחר זה לא הימור אלא אם אתה הופך אותו לכזה)

פורקס זה לא מסחר, זה הימורים

וכשיש לך תוחלת רווח שלילית מכל הימור בודד (בגלל הספרדים, בלעדיהם זה היה 50-50), הרי שלאורך זמן אתה בהכרח תפסיד כסף. אקסיומה ידידי. מסחר זה בני"ע, לא בפורקס (=הימורים). בני"ע אפשר להרוויח כסף באופן שיטתי בכל נכס בסיס מאופציות מעוף (שם הסיכוי הכי קטן אך עדיין קיים אם כי המכונות לוקחות את רוב הרווח), דרך מסחר יומי במניות (גם שם יחסית מעט מרוויחים אבל אפשר להרוויח) וכלה באסטרטגיות מסחר שונות כמו לונג שורט וכו'.

כן כן...איפה הרווחים שלך?

בחור שמציע ללמד אחרים בתשלום אבל לא מוכן לחשוף את ה"רווחים" שלו בפורקס תמורת 10,000 שקל תרומה...מעניין.

למעלה