זקפת בוקר.....

זקפת בוקר.....

מתעורר לאיטי עם זקפת בוקר מענגת, מלטף ביד חמה ומפנטז....
מפנטז שאת באה אליי שאת עירומה ולבושה רק בנעלי עקב סטילטו המטריפות שלך עם עקב 8 ס"מ ורצועה דקה שעוברת באמצע.....את יודעת שהעקבים שלך פשוט ממיסים אותי ואת הולכת לאיטך בחדר, יודעת שנקישות העקבים ברצפה פשוט משגעות אותי לחלוטין.....
את מתקרבת אליי למיטה ומעבירה יד חמה ומלטפת על החזה שלי, הפטמות, הבטן, ולבסוף, על האיבר הזקוף....עוברת לאשכי החלקים והמגולחים ולחור הישבן שגם הוא חלק וזה מאוד מגרה אותך....חום היד שלך גורם לי לתשוקה בוערת ואני כבר חייב לאכול אותך, לטעום אותך, לשתות כל טיפה בהנאה, לבלוע הכל ולרצות עוד, כמה שתיתני לי.....

את שוכבת על המיטה, משלבת רגליים ומפסקת, עם העקבים הסקסיים במיטה ואני מוטרף.....מתחיל ללקק בלשון חמה את הפטמות הזקורות, מלקק כל אחת לאט, מלקק ונושף....ואז ממשיך עם הלשון לאט ומגיע למעיין התשוקה שלך.....עובר עם הלשון על השפתיים המגולחות, מבחוץ ורואה אותך מתחילה לגנוח בהנאה....מתחיל להיכנס עם הלשון לאט....והרטיבות שלך פשוט לא מפסיקה והיא כל כך טעימה....שותה הכל בהנאה וממשיך להיכנס עם הלשון....נוגע בדגדגן החם והנפוח, ואת גונחת מרוב עונג....נוגע לא נוגע בדגדגן הלוהט שלך, ומכניס גם שתי אצבעות....
את מצמידה לי את הראש לכוס המדהים שלך ולא נותנת לי לזוז....הלשון שלי שחודרת בשילוב האצבעות, הפה שלי יונק לך את הכוס המטריף....אני מרגיש שאת מתקרבת,,,,ואז שאת מוטרפת לחלוטין, זה מגיע אליי....מיצי התאווה שלך ממלאים את פי ואני בולע את הזרם החם והכל כך טעים.......ואז שומע אותך אומרת לי "עכשיו תורי".......

giligil55

Member
אחחחחחחחח איזה בוקר כייפי

ושיהיה יום מושלם

למעלה