זקיקים

צוג29

New member
זקיקים

אני מתנצלת שאני פותחת עוד הודעה, אני פשוט לא יודעת לשרשר ואני די מיואשת. היום, ביום ה 16 יש זקיקים בגודל של 17,16,15,14 בשתי השחלות אבל רמות ההורמונים נמוכות: פרוגסטרון 0.5 ו E2 117. מה זה בדיוק אומר? הרופא אמר לי לעשות מחר שוב אולטראסאונד ולהזריק היום 3 אמפולות של גונל (עד היום הזרקתי 2). מתי צפוי להיות הביוץ ?(שלפניו אני צריכה להזריק כוריגון)

היי צוג ../images/Emo13.gif

אני אנסה לענות למרות שעוד מעט בטח יגיעו המומחים ויעזרו לך- פרוגסטרון 0.5 זה בסדר גמור ללפני ביוץ. הפרוגסטרון אמור לעלות רק עם מתן הכוריגון ולהמשיך לעלות אחרי הביוץ. E2 נמוך, למיטב ידיעתי, זה פחות טוב. על זקיק אמור להוסיף ל- E2 עוד 200 ולכן היה אמור להיות לך משהו כמו 500-800. אני לא כל כך יודעת מזה אומר E2 נמוך אבל שוב, בטח עוד מעט יגיעו המומחים ויענו לך על זה. בכל אופן- יש לך 4 זקיקים יפים והביוץ לא רחוק. שיהיה לך בהצלחה. מחזיקה לך אצבעות

פּוֹנְג

New member
באילו ערכים הנתונים האלו?

על פי גודל הזקיקים הביוץ באמת צריך להיות מחר או מחרתיים.

נועם@בת

New member
למה מיואשת???

הפרוגסטרון בסדר גמור, הוא מראה שאת עדיין לא מתקרבת לביוץ. הE2 נראה נמוך, אבל בימים הקרובים הוא יזנק. יש לך לפחות יומיים לביוץ, אבל הרופא יגיד לך מתי להזריק בהתאם לשקלול תוצאות בדיקות הדם והUS. זריקת הכוריגון היא זאת שתגרום לביוץ. בהצלחה נועם

למעלה