זקיקים שנעלמו

arbel80

New member
זקיקים שנעלמו

שלום בנות,
זוהי פעם ראשונה לי בפורום ובדרך למחזור ראשון של הזרעה, בשל בעיות במורפולוגיה של הזרע. עברתי גרידה בשבוע 10 לפני 10 חודשים וכעת מטופלת אצל ד"ר ישי לוין (מישהי מכירה? חוו"ד?). החודש לקחתי במשך 5 ימים כלומיד (איקקלומין) וביום רביעי לפני יומיים במעקב זקיקים נצפו שני זקיקים יפים בגודל 14,15. והיום- בדיוק 48 שעות לא נראו בכלל זקיקים. הרופא אמר שגם לא נראים סימני ביוץ- לא גופיף צהוב ולא נוזל כלשהו ששכחתי את שמו. מאוד מוזר. הוא לא ידע להוסיף יותר מזה, ונותר גם הוא ללא הסבר הגיוני לתופעה. חזרתי הביתה שבורה לאחר עוד חודש שירד לטימיון. האם למישהי זה קרה ובכל זאת החודש לא היה אבוד? מישהי עם סיפור מעודד?

טוליתי

New member
האם עברת מעקב של בדיקת דם?

ייתכן שכלומיד לא מתאים לך, ותכשיר אחר יעשה את העבודה טוב יותר.
מכיוון שאני מניחה שלא היה מעקב בדיקות דם, אז לא ניתן לדעת בוודאות אם היה ביוץ או לא, ולכן הייתי מגבה בעבודת בית.

arbel80

New member
תודה על התשובה..

זה מאוד מחמם את הלב..
הייתי היום בבדיקת מעקב נוספת, שוב לא נראו הזקיקים. הרופא שלח אותי בעוד 3 ימים לבדיקת פרוגסטרון לבדוק האם התרחש הביוץ. לצערי, החודש לא לווה בבדיקות דם ואני די מבואסת על הרופא שבחר לעשות רק מעקב ללא בדיקות. מקווה שזה לא אומר משהו לגבי המקצועיות שלו. ומחשבה מעולה על הכלומיד- באמת אבקש להחליף :).
גיביתי עד כמה שהיה ניתן.. מקווה שחודש הבא נגיע להזרעה המיוחלת.

למעלה