זקיקים ריקים

מזלי24

New member
זקיקים ריקים

מישהי נתקלה בתופעה? הכוונה לבנות ה 40 פלוס... יש מה לעשות בנידון?

snoopy96

New member
גם לא בגיל 40

לי היו 8 זקיקים ריקים מתוך עשרה באחד הסבבים של השאיבות, אני לא יודעת להגיד למה, הבנתי שזה פשוט מהדברים שקורים, גם הרופא שלי היה מבואס, אני יצאתי בוכה לחלוטין מהשאיבה הזאת.
מה שכן, זה לא קרה לי בסבבים שלפניו אז אולי זה תגובה להורמון הספציפי שלקחתי
&nbsp
זה נתן לי השראה לרכז את כל השאיבות המאכזבות שלי לבלוג פוסט אחד:
https://intendedmominisrael.blogspot.co.il/2017/01/blog-post.html
&nbsp
זה קרה לך כבר מספר פעמים? איזה הורמונים קיבלת?
&nbsp

מזלי24

New member
כן.....

זה קרה לי ב3 שאיבות. אחת טבעית, 2 עם פרגובריס. בראשונה אולי התפספס הביוץ. בכל פעם היה רק זקיק אחד להיתלות בו.. בין לבין היו פעמיים הריונות "כימיים" טבעיים, בטא 40 שירדה אחרי יומיים. האם יש טעם לנסות הורמון אחר? יש משהו אחר שכדאי לנסות? אני מרגישה בגידה של הגוף... אולי עלי להסתגל למצב החדש ןלשקול ברצינות תרומת ביצית?

snoopy96

New member
הייתי קודם מנסה להחליף הורמונים

תראי, כבוגרת הריונות כימיים למרחקים ארוכים אני יכולה להגיד לך שרב הנסתר על הגלוי ולא ממש ידוע למה, בשל הגיל יניחו שזה איכות הביציות אבל יש עוד סיבות אפשריות, כמו רירית רחם, בלוטת תריס, קרישיות ועוד כל מיני
&nbsp
בכל מקרה הדעה של הרופא שלי היתה לנסות להחליף כל פעם הורמונים ולראות אם אני אגיב יותר טוב... מבחינת כמות ואיכות. הכמות מעולם לא השתפרה, לא הצלחתי לצאת עם יותר משני עוברים מכל שאיבה. איכות זה כבר משהו אחר.
&nbsp
בכל שאיבה ניסינו הורמונים אחרים, מקווה שעזרתי, ומחזיקה אצבעות

rabbitm

New member
קרה לי בגיל 41

נשאבו לי 2 זקיקים והם היו ריקים. זה היה מבחינתי הקו האדום ואז עברתי לתרומת ביצית. (לפני כן עברתי 18 הפריות, גרידה ו2 הריונות כימיים)
לא יודעת מש מה ניתן לעשות, יתכן שעדיף על בסיס טבעי או לשנות פרוטוקול

המון בהצלחה!

בלונזית

New member
קרה

היו שני סבבים עוקבים כאלה ( כנראה חודשים לא טובים של הגוף) התחלתי לקחת דאה ( תוסף) שינינו פרוטוקול, עשיתי דיקור, לקחתי סטרואידים ועוד ועוד ... התופעה לא חזרה אבל ... תמיד היו מעט ביציות ( לפעמים יותר לפעמים פחות) והאבל הכי גדול ... בסוף בסוף בסוף זה הצליח

למעלה